Windmolens. De Nazi's van de Noordzee

Datum:
 • donderdag 3 december 2020
 • in
 • Categorie: ,
 •  Monocultuur. Met dank aan PvdA, VVD66 en GroenLinks  2-12-2020


  Windmolens. De Nazi's van de Noordzee

  Dystopische videobeelden vanaf de Noordzee, gisteravond gefilmd terwijl u talkshows met klimaatmeisjes zat te kijken. Honderden windmolens zwoepend op zee, en met alarmerende rode lampjes op historische visgronden, omdat KlimaatFeldwebels als Frans Timmermans (EU) en Jesse Klaver (VVD) dat zo besloten hebben. 


  Iedere paar seconden dat roodverlichte rechterhandje omhoog als saluut naar de EnergieTransitie. 


  Ondertussen, in the ghetto: honderden dode bruinvissen, duizenden gedesoriënteerde danwel gehakselde zeevogels, suïcidale dolfijnen en aangespoelde walvissen. Industriële Roofduurzaamheid is het woord. Slaap zacht, meneer de Urgenda-president.


  GEEN STijL

  2 reacties :

  Dekker zei

  De media en politiek houden deze wantoestanden angstvallig onder de pet.
  Waar zijn toch de milieuclubs, de dierenwelzijn organisaties incl. de Partij voor de Dieren?
  De Partij voor de Dieren hoor je zo wie zo niet want dat is geen partij voor het welzijn van de dieren anders hadden ze wel eens iets gedaan aan het onverdoofd slachten. De milieuorganisaties houden hun mond omdat ze afhankelijk zijn van de subsidiestromen van de Overheid.

  v. Alphen zei

  Een windmolen: een windmolen moet er voor zorgen dat we zonder fossiele brandstof zouden moeten kunnen. Dat gaat nooit lukken want ondanks een volgebouwde Wieringermeer en andere delen in Nederland + de Noordzee produceren al die windmolens slechts 2% van het totale energie verbruik in Nederland. Bovendien is een windmolen vanwege de fabricage van de wieken afhankelijk van... olie, immers die worden geproduceerd uit olie.
  Dan de generatoren: voor de generatoren is een grondstof nodig die in China wordt geoogst. Waar de grondstof wordt geoogst is de grond dood over een oppervlakte groter als de Provincie Utrecht, er leeft niets meer.
  Vervolgens worden de masten gemaakt van staal vervaardigd met fossiele energie. De betonnen funderingen zijn na 15 jaar overbodig en blijven achter in de grond. De wieken kunnen niet gerecycled worden en worden al of niet klein gemaakt en begraven. De windmolens veroorzaken slachtingen onder vogels, insecten(noodzakelijk voor het bestuiven van het gewas)zeevogels, zeezoogdieren en veroorzaakt ziektes bij mensen.
  Zonnepanelen: de productie van een zonnepaneel kost meer als dat het zal opbrengen aan zonne-energie. De productie geschiedt door fossiele energie.

  En dat wordt GROENE ENERGIE genoemd.

  Een reactie posten