Typerend voor hedendaagse politici

Datum:
 • zaterdag 12 december 2020
 • in
 • Categorie:
 •  DRIE concurrerende bedrijven (!) binnen ÉÉN week!   Typerend voor hedendaagse politici


  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Hugo de Jonge treedt af als lijsttrekker voor het CDA, want hij is zó druk… Buiten dat de ‘man’ met de dag enger wordt om naar te kijken, zie ik slechts één punt waar ‘meneer’ de Jonge zich druk om maakt: verplichte vaccinaties! Want hij zal ze niet verplichten, maar mensen die thuis werken en nu op kantoor moeten komen om iets door te spreken moeten zich voor verschillende bedrijven EERST laten testen in een corona-teststraat… en zo zal het eveneens met vaccinaties gaan… Een ‘vrijwillige’ verplichting op basis van angst en ‘sociale’ groepsdruk! Gezien zijn sterk veranderende uiterlijk vraag ik mij overigens af of de Jonge mogelijk al een injectie heeft gekregen…

  Bijna TIEN maanden heeft u nu al te doen met elke dag wisselende berichten met, in een ietsje mindere mate, eveneens telkens wisselende ‘experts’ op tv die u en mij vertellen hoe het ‘écht’ zit ÉN… voorspellen vervolgens de toekomst – leest u: voeren zij agenda 2030 uit – middels dreigementen die zijzelf uitleggen als zorg voor kwetsbaren. Adolf Hitler deed dat gelijkwaardig, evenals de politiebeambten die onder de noemer: ‘ik doe gewoon mijn werk’ kei en keihard optreden tegen de eigen bevolking. Om over het onderling verraden van buren nog maar te zwijgen. SA, SS, NSB… we zitten er niet ver vanaf momenteel.

  Zelfs schijnveiligheid op basis van de aangeprate angst en daaruit voortvloeiende ‘sociale’ groepsdruk, of moet ik zeggen griepsdruk?, is het dragen van mondkapjes  nu verplicht, terwijl testen en onderzoeken hebben uitgewezen dat mondkapjes volstrekt niets bijdragen. Iets wat door De Jonge en het RIVM wordt beaamd. De warmtebeelden die zijn gemaakt bij de uitzending over het beslaan van de bril bij het dragen van een mondkapje spreken boekdelen. In plaats van dat de aerosol in slechts één richting wordt verspreid bij het NIET dragen van een mondkapje, wordt de mogelijk besmette lucht bij uitademen nu aan 4 (!) kanten uitgestoten! Tóch zwicht iedereen voor de ‘sociale’ groepsdruk van al die bange wezels die u nu eenmaal alles op de mouw kunt spelden…

  Bijna TIEN maanden roept ‘meneer’ De Jonge vaccinatiesvaccinatiesvaccinaties!!!, maar over hoe dat in de praktijk uitgevoerd en geregistreerd moet worden heeft niemand nog maar een seconde nagedacht. Gek genoeg heeft ‘meneer’ De Jonge daar echter TIEN maanden (!) de tijd voor gehad…! Waar is deze onvoorstelbare nikskunner (!) dan in vredesnaam ‘zo druk’ mee geweest? Dit is ZÓÓÓ typerend voor ‘onze’ hedendaagse politici – waaronder mede de ‘bestuurders’ en ‘adviseurs’ van de VN, de WHO, ‘onze’ EU-parlementariërs en met name de drie kabinetten Rutte: op basis van emotie en idealen doelen en eisen stellen, maar nog geen seconde nagedacht te hebben hoe, laat staan onderzocht te hebben wat de realistische (!) haalbaarheid ervan is… Stelletje PRUTSERS!!!

  Ruim een jaar na de uitbraak van het ‘killer’virus in Wuhan zijn er na ‘hard werken’ dan ‘eindelijk’ vaccinaties ontwikkeld. Maar let u hierbij vooral op het tijdstip! (waar niemand overigens kritische vragen bij lijkt te stellen)! Binnen één week melden DRIE (!) concurrerende farmaceuten namelijk dat zij allemaal iets gevonden hebben tegen dit angstwekkende ‘killer’virus…! DRIE concurrerende bedrijven (!) binnen ÉÉN week! Ik weet niet of ú ook maar enigszins bekend bent met ontwikkelings- en productieprocessen, maar dit is voor mij in ieder geval ZÉÉR ongeloofwaardig! Mijns inziens betreft dit een overduidelijk gevalletje van doorgestoken kaart! De jokerkaart wel te verstaan, waarvoor minister De Jonge (Minister de Joker) mijns inziens in werkelijk ÁLLE opzichten model staat.

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten