Trump-advocaat: ‘schokkende nieuwe onthullingen op komst over verkiezingsfraude’

Datum:
 • zaterdag 26 december 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Trump-advocaat Rudy Giuliani heeft gezegd dat er binnenkort ‘schokkende nieuwe onthullingen’ over verkiezingsfraude worden gedaan. Hij voegde toe dat de onthullingen mogelijk kunnen leiden tot de ondergang van de Democratische Partij, meldt One America News.


   26 december 2020 


  “Het bewijs dat de corrupte tv-netwerken, kranten, Big Tech en leiders van de Democratische Partij jullie hebben getoond, is vals,” zei Giuliani. “Dit zal schokkend zijn voor het land.”

  Hij wees er ook op dat steeds meer Republikeinse beleidsmakers president Trump steunen in zijn strijd om de frauduleuze verkiezingsuitslag te keren. Hij zei dat de verkiezingsfraude bewezen is.

  Naïef of partijdig

  Mensen die maar niet willen toegeven dat waarnemers uit de stembureaus zijn gezet tijdens de verkiezingen, zijn volgens Giuliani heel erg naïef of ontzettend partijdig. Ze gebruikten een gesprongen waterleiding als excuus om waarnemers te weren, aldus de advocaat van Trump.

  Er zijn ook berichten waaruit blijkt dat Kamala Harris haar senaatszetel nog niet heeft opgegeven en dat het Pentagon geen inlichtingen meer deelt met de Biden-campagne. Giuliani zei ook dat steeds meer Amerikanen vragen beginnen te stellen over de stembusfraude.

  [OAN]

  0 reacties :

  Een reactie posten