Overpeinzing: Mogen we ontkennen dat Covid-19 bestaat?

Datum:
 • maandag 14 december 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • In april 2009 verandert de WHO plotseling de definitie van een pandemie.  Overpeinzing: Mogen we ontkennen dat Covid-19 bestaat?


  (Door: “Henk der Niederländer)

  Vooropgesteld zeg ik niet dat het niet bestaat, maar wel dat ik er grote twijfels bij heb. Ik zal daarom uitleggen wat ik hiermee bedoel.  We gaan even een jaar terug naar  China. We hebben allemaal de berichten en video’s gezien die op met name Youtube geplaatst werden. Nu is hier wel bekend dat ik vanaf het eerste begin zeer kritisch heb gestaan tegenover het gevaar van corona en zeker nadat deze filmpjes een steeds heftiger karakter begonnen te krijgen, totdat er opeens een foto geplaatst werd van iemand in China die op straat dood lag met zijn hoofd in een plas bloed (sommigen zullen zich die foto nog wel herinneren). Bij mij kwam het namelijk eerder over dat het iemand was die een schot in zijn hoofd had gekregen dan iemand die gestikt was wegens corona. 

  Een foto van een vrouw die op een markt dood voorover was gevallen, waar ik zelf als commentaar onder schreef : “Als je zo ziek bent, ga je niet naar de markt.” Toen kwamen de filmpjes binnen van het Chinese leger, dat hele flatgebouwen isoleerde door de deuren dicht te lassen. Hoe gek wil je het hebben. Nu is wel bekend dat de Chinese overheid niks heeft met vrijheid voor de burgers en een dode meer of minder er daar helemaal niet toe doet, dus het werd me steeds duidelijker dat het hele verhaal niet meer klopte en hoe verder we in het coronaverhaal zijn verwikkeld hoe sterker mijn overtuiging dat er geen ene reet van klopt. 

  Ondertussen is bekend dat Bill prik Gates voor deze zogenaamde pandemie verschillende meetings heeft gehad met Xi Jinping, de leider van het Chinese bolwerk. Daarbij komt dat Bill prik Gates zijn Event 201 hield op 18 oktober 2019, wat op zijn minst toch wel opmerkelijk genoemd mag worden. 

  Vervolgens gaan we een 11 jaar terug in de tijd. In april 2009 verandert de WHO plotseling de definitie van een pandemie. En wat is het eerste dat er gebeurt? Je gelooft het niet, maar een nieuwe pandemie breekt uit, namelijk de Mexicaanse griep, die achteraf geen pandemie was, maar waaraan Big Pharma en Ab Oosterhaus een smak geld verdienden. Bij deze veearts genoeg reden om een fles whisky open te trekken, zoals we mochten bewonderen op een filmpje dat naar Youtube gelekt werd. 

  Terug naar voorjaar 2020.  Paniek en blijdschap over heel de wereld, want corona komt nu op elk continent voor en het feest kan beginnen. Begonnen wordt met de oudjes die in verpleeghuizen zitten op te sluiten onder de slechtst denkbare omstandigheden en die dus met bosjes sterven. Er worden massa’s ventilatoren gekocht om de mensen aan de beademing te helpen, maar wat blijkt: deze ventilatoren richten meer slechts dan goed aan, doordat de longen van de patiënten de druk niet aankunnen van deze ventilatoren, terwijl goede apparatuur om mensen te beademen niet gebruikt kon en mocht worden. 

  Dan komen filmpjes uit Amerika waar koel/vriestrailers bij ziekenhuizen ingezet moeten worden om de lijken op te slaan. Is dit toevallig dat dit naar buiten komt? Zeker niet, want de angst moest groter worden en wat blijkt? Het werkte. 

  Ondertussen doet onze eigen pathetische leugenaar Mark Rutte een verklaring uitgaan dat we wat maatregelen voor onze kiezen gaan krijgen, en als we ons niet aan deze maatregelen houden het allemaal nog veel erger zou kunnen worden, en wordt de niet deugende PCR-test ingezet om aan te tonen dat we een niet deugend volk zijn en de maatregelen verscherpt moeten worden. 

  Maar wat blijkt ondertussen. Is het verdomme de hele westerse wereld die niet deugt, want in elk westers land worden dezelfde maatregelen genomen. Toeval? Nou nee, niet echt, want ondertussen is nog steeds niet aangetoond of Covid-19 bestaat of niet en komt Klaus Schwab ons steeds indringender vertellen dat we een stapje terug moeten doen, zodat hij en zijn vrienden van het World Economic Forum hun zakken nog voller kunnen laden en samen met de Verenigde Nazi’s de wereld kunnen gaan besturen naar eigen inzicht. Ondertussen is er een herverdeling van de welvaart gaande, zodat we over een tiental jaren niet meer allemaal even rijk zijn, maar met zijn allen even arm. Ondertussen doen de miljardairs uit Californië er alles aan om ieder niet welgevallig commentaar de mond te snoeren en is dus inmiddels Café Weltschmerz het slachtoffer geworden van de censuur. 

  En ondertussen is in de VS onder het mom van corona het per post stemmen erin gegooid om Trump kwijt te raken en de Democraten (lees socialisten met sterke hang naar communisme) aan de macht te helpen, waarbij Sleepy Joe even president mag spelen en dan afgevoerd wordt om Kamala Harris op de troon te hijsen. De samenwerking met de Chinese Volksrepubliek kan beginnen om de VS totaal op de knieën te dwingen en een groot deel van de industrie kan naar China verhuizen. 

  Hetzelfde geldt voor Europa, waar de Chinezen al volop begonnen zijn om hele industrieën op te kopen, spoorverbindingen aan te leggen om de Europese Spoorwegen afhankelijk te maken van de Chinese industrie en dat alles met grote dank aan de verschillende corrupte liberale en progressieve regeringen.

  Door:
  “Henk der Niederländer”

  (voor www.ejbron.wordpress.com) 

  0 reacties :

  Een reactie posten