Osterhaus bevestigt dat hij €5,6 miljoen, door aandelenverkoop, heeft verdiend met vaccinonderzoek

Datum:
 • vrijdag 11 december 2020
 • in
 • Categorie:
 •  De aanhouder wint. Niet linksom, dan rechtsom. De onderste steen komt boven.  11-12-2020

  De aanhouder wint. Niet linksom, dan rechtsom. De onderste steen komt boven. Dat blijkt uit deze bijzondere aflevering van The GYGS. De afgelopen weken hebben Yves en Erik zich vastgebeten in de verdachte geldstromen van Nederlands bekendste knuffelviroloog Ab Osterhaus.
  En na lang aandringen heeft Osterhaus, aan Follow The Money, bekend dat hij 5,6 miljoen euro heeft verdiend met de verkoop van zijn aandelen in een vaccin producent. Gijrath en De Vlieger zijn in alle staten door dit nieuws. Ze zijn trots dat hun research heeft bijgedragen aan deze ontknoping, maar boosheid overheerst en ze zijn zelfs een beetje emotioneel.


  MASTERS EXPO.


  MASTERS TV: Vanaf het najaar weer te zien op SBS6 Check onze website: https://www.mastersexpo.com MASTERSHQ. is organisator van de beurs MASTERS EXPO, uitgever van MASTERS BOOKAZINE & MASTERSEXPO.COM en producent van het programma MASTERS TV wekelijks op SBS6. Op dit kanaal zie je video’s van MASTERS TV, uiteraard met reportages over MASTERS EXPO, culinaire tips van onze deelnemende Michelin-chefs uit ons pop-up restaurant M34, interviews met onze Masters, beleggingsadvies van Geert Schaaij (Beursgenoten) en nog veel meer over business en luxury lifestyle. Meer zien? Ga dan naar onze website www.mastersexpo.com.  0 reacties :

  Een reactie posten