Media weigert ‘COVID 19’ documentaire. Ab Gietelink, Nico Sloot en Belgin Inal.

Datum:
 • donderdag 10 december 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Internationaal ondernemer Nico Sloot en de zeer ervaren regisseur Belgin Inal maakten met productiemaatschappij Docsfair de documentaire Covid 19.
  10-12-2020  De fraaie technisch professioneel gemaakte documentaire (99 min), bevat veel kritische informatie over de Coronacrisis en werd door de NOS geweigerd. Hoe ging het maakproces precies in zijn werk en waarom weigert de NOS een dergelijk artistiek en inhoudelijk hoogwaardig product?

  In ‘Covid 19’ gaat ondernemer Nico Sloot met steun van een burgercomité op zoek naar de oorzaken van de coronacrisis. Hij interviewt zijn broer, de farmaceutisch wetenschapper Willem Sloot en de ziekenhuisarts Evelien Peeters over de farmaceutische industrie. Hij bezoekt hoogleraar Cees Hamelink over de rol van de media, Ad Broere over het financieel stelsel en Bob de Wit over een toekomstige wereld van biotech en datatec. Volg Ab Gietelink: www.abgietelink.nl geeft een overzicht van zijn werk U kunt tevens via zijn website voor zijn programma’s doneren Communicatie: info@abgietelink.nl https://twitter.com/abgietelink https://www.linkedin.com/in/ab-gietel... Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Je kunt ons ondersteunen met een donatie via https://cafeweltschmerz.nl/doneer Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren! Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

  0 reacties :

  Een reactie posten