Het regime in Den Haag voert BEVELEN uit, van hogerhand, punctueel.

Datum:
 • maandag 21 december 2020
 • in
 • Categorie: ,
 •  Herr Klaus Schwab reikt een prijs met onbekend geldbedrag uit aan uw “Minister-President” die de koning te rijk is met de woorden:


  21-12-2020

  “Iemand, met duidelijke waarden, die zijn waarden volgt, dus u bent een echte staatsman. Het is mij een grote eer en een groot genoegen, om u als eerste officiële ontvanger van de prijs, namens de Atlantic Council uit te reiken: “The Global Citizen Award 2019”.

  Voor een beter begrip, moeten we die meneer Schwab als volgt interpreteren:

  “Iemand met duidelijke opdrachten, die zijn opdrachten stipt uitvoert, als een echte dienstknecht. Namens het Atlantic Council…”

  BRON: https://www.atlanticcouncil.org/news/transcripts/global-citizen-awards-transcript-prime-minister-of-netherlands-mark-rutte/

  Namens het Nederlandse volk voert hij met enige regelmaat overleg met Klaus. Samen met “koningin” Maxima Z., minister Sigfried Kaag en wat onduidelijke figuranten, luisteren ze dan aandachtig naar de bevelen die Klaus uitdeelt: “Befehl is Befehl”.

  Zu Befehl Herr Schwab!!

  Met het opsluiten van de Nederlanders wordt alleen maar een bevel van hogerhand uitgevoerd, simpel. Het masseren van de bevolking gebeurt met een aanloopje: media gespuis met leugenverhalen en uit de duim gezogen “besmettingen”.

  Mocht u zich afvragen wat wij Nederlanders met deze randfiguren hebben te maken: helemaal niets. Ze gaan maar ergens anders spelen.

  Voor de Nederlanders die menen, dat het “staatshoofd” enige empathie met de bevolking toont, zal bedrogen uitkomen. Hij tekent bij het kruisje en weigert hij dat dan seinen ze een ingevlogen Argentijnse paspop in, dat hij zijn “werk” moet doen, anders wacht hem het psychiatrisch gesticht, net als zijn pappie. Zo ruimen de gewichtigsten der aarde namelijk hun eigen soort op als ze dwars gaan liggen.

  Rutte heeft zijn Nederlanderschap opgegeven, hij is nu “Global Citizen”.

  De Binnenlandsche Bataafsche Courant
  0 reacties :

  Een reactie posten