De kamikazevlucht van Professor Dr. Marion Koopmans – OMT

Datum:
 • vrijdag 4 december 2020
 • in
 • Categorie: ,
 •  Arrogant en incompetent. 

  Diergeneeskunde met specialisme op voedselvirussen, die een sprongetje kunnen maken naar mensen. Koopmans kan het beste maar in Wuhan onderduiken, als ze daar toch heen wordt gestuurd. In het afbraakproces van de “Corona Pandemie”, komt aan het licht, dat de boel vanaf het begin is belazerd. Ze zeggen het zelf!


  2 DECEMBER 2020

  WAT!?? Er werd een test ontworpen met de volgende slag om de arm: “….SARS-CoV-2 with the latter not being available to us in the form of an isolate or clinical sample at the time….”

  Dit betekent dus gewoon, dat het virus wat men ging detecteren niet eens aanwezig was! Niet geïsoleerd en geen monster beschikbaar. Ze zeggen het zelf: “Wij, virologen lullen maar wat en doen maar een dot…. er is toch geen hond die het snapt…” Incompetentie van het allerhoogste niveau.

  Maria Petronella Gerarda (Marion) Koopmans (1956)

  Koopmans bezocht het Collegium Marianum in Venlo, studeerde diergeneeskunde en promoveerde in 1990 aan de Rijksuniversiteit Utrecht.[2] In 2007 werd ze aangesteld als bijzonder hoogleraar in de virologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Koopmans is gespecialiseerd in voedselvirussen, de verspreiding van virussen tussen dieren en de overdracht ervan van dieren op mensen. Ze verwierf in de loop der jaren financiële steun voor onderzoekswerk en is als adviseur verbonden aan vele nationale en internationale gezondheidsorganisaties zoals de Nederlandse Gezondheidsraad en de WHO. Tijdens de coronacrisis in Nederland in 2020 is zij lid van het Outbreak Management Team dat het kabinet-Rutte III adviseert over maatregelen die de verspreiding moeten tegengaan van het ‘coronavirus’ SARS-CoV-2 dat de besmettelijke luchtwegaandoening COVID-19 veroorzaakt.[5] Vanaf 17 maart 2020 adviseert ze tevens de Europese Commissie.

  HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/MARION_KOOPMANS

  Samen met o.a. professor C. Drosten heeft zij aan de basis gestaan van het ontwerp én validatie van de RT PCR test, waarmee zou kunnen worden getest of iemand het virus SARS-CoV-2 onder de leden heeft en DUS aan COVID-19 lijdt. Het Corman-Drosten paper. In huidige ‘mediagenieke’ bewoordingen: met de PCR test kun je testen of iemand is “geïnfecteerd” en dus “besmettelijk” is, nog voordat je de symptomen hebt ontdekt.

  In de toelichting na de indiening van dat Corman Drosten paper, staat al iets buitengewoon opvallends:

  WAT!?? Er werd een test ontworpen met de volgende slag om de arm: “….SARS-CoV-2 with the latter not being available to us in the form of an isolate or clinical sample at the time….”

  Dit betekent dus gewoon, dat het virus wat men ging detecteren niet eens aanwezig was! Niet geïsoleerd en geen monster beschikbaar. Ze zeggen het zelf: “Wij, virologen lullen maar wat en doen maar een dot…. er is toch geen hond die het snapt…” Incompetentie van het allerhoogste niveau.

  In het Borger-Kämmerer Retraction paper blijft er van deze methode weinig meer over. Er wordt dan ook verzocht om de validatie van de PCR test te annuleren en het Corman-Drosten paper als ongeldig te verklaren en de facto te vernietigen. De 22 specialisten hebben 10 ontwerpfouten gedetecteerd.

  External peer review of the RTPCR test to detect SARS-CoV-2 reveals 10 major scientific flaws at the molecular and methodological level: consequences for false positive results.

  Pieter Borger(1), Bobby Rajesh Malhotra(2) , Michael Yeadon(3) , Clare Craig(4), Kevin McKernan(5) , Klaus Steger(6) , Paul McSheehy(7) , Lidiya Angelova(8), Fabio Franchi(9), Thomas Binder(10), Henrik Ullrich(11) , Makoto Ohashi(12), Stefano Scoglio(13), Marjolein Doesburg-van Kleffens(14), Dorothea Gilbert(15), Rainer Klement(16), Ruth Schruefer(17), Berber W. Pieksma(18), Jan Bonte(19), Bruno H. Dalle Carbonare(20), Kevin P. Corbett(21), Ulrike Kämmerer(22)


  Aangezien de complete pandemie en de daaraan gerelateerde maatregelen, wetgeving en gedragsterreur is gebaseerd op deze RT PCR test, zal het grote moeite kosten om deze fluttest ongeldig te laten verklaren, wat eigenlijk wel zou moeten. Het zou giganmtische consequenties hebben, ook voor de alternatieve testen, want die moeten namelijk altijd worden gevalideerd door deze PCR test…..

  Aan de andere kant zou het ons niet verbazen dat professor Koopmans door haar “handlers” uit de frontlijn wordt gehaald.

  Zij heeft namelijk (indirect) op dit vernietigende paper gereageerd en is per omgaande van repliek gediend door één van de opstellers, Kevin McKernan(5) die haar openlijk beticht van leesblindheid en het “opleuken” van haar eigen paper met fouten.

  Koopmans maakt de opstellers verwijten aannames te doen, die door McKernan genadeloos worden afgestraft. We voegen de Twitter discussie toe, in het Engels. Sla het voor zekerheid op, aangezien de kans met de dag groter wordt dat Twitter het offline haalt.

  https://threadreaderapp.com/thread/1333846936332464129.html

  Door Koopmans de discussie aan te laten gaan, wordt het er niet beter op. Het “uit de hoogte” reageren op echte wetenschappers – waar wij haar niet meer toe kunnen rekenen – is een teken van zwakte. Dat gaat ongeveer zo in een reactie naar iemand (een zelfverklaarde “fact-checker”, een “stromannetje”) die haar verdedigt:

  “OK, ik zal eens kijken of ik deze week wat tijd kan vrijmaken voor deze aanhoudende onzin: er is een groep welke claimt dat het originele, door Victor Corman en Christian Drosten ontwikkelde PCR paper en gevalideerd door expert-laboratoria, helemaal geen nieuw virus detecteert.”

  De reactie is vernietigend:

  Someone has reading comprehension problems. Where does our document say this? Starting off with a straw man is a sign of deception. We are quite clear, that they have no clue what their primers detect as the methods produce primer dimers.

  Iemand heeft problemen met begrijpend lezen. Waar staat dat in ons document? De discussie opstarten via een stroman is misleiding.Wij zijn zeer duidelijk in onze conclusie, dat ze totaal geen benul hebben van wat hun [gebruikte] primers detecteren, omdat de [hun] methoden “primer dimers” produceren.

  En wat doen deze “primer dimers”?

  Een primerdimer (PD) is een potentieel bijproduct van de polymerasekettingreactie (PCR), een gangbare biotechnologische methode. Zoals de naam al aangeeft, bestaat een PD uit twee primermoleculen die zich aan elkaar hebben gehecht (gehybridiseerd) door strengen van complementaire basen in de primers. Als gevolg daarvan versterkt het DNA-polymerase de PD, wat leidt tot concurrentie voor PCR-reagentia, waardoor de amplificatie van de voor PCR-amplificatie beoogde DNA-sequentie mogelijk wordt afgeremd. Bij kwantitatieve PCR kunnen de PD’s de nauwkeurige kwantificering verstoren.

  HTTPS://EN.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/PRIMER_DIMER

  Koopmans haalt vervolgens een rapport aan en dat had ze beter niet kunnen doen:

  En dan komt hier het genadeschot voor Professor Koopmans, afgevuurd door McKernan:

  This one is pure gold. She cites a paper that advises against doing the exact things she did in her primers. That’s right. You should screen for primer dimers before torturing the public with such arrogance and incompetence.

  “Dit is puur goud. Ze citeert nu een paper, welke adviseert TEGEN hetgeen wat ze zelf met de primers heeft gedaan. U leest het goed. Je moet eerst op “primer dimers” screenen……

  …. alvorens je de bevolking martelt met een dergelijke vorm van arrogantie en incompetentie.

  Wanneer is de teraardebestelling?

  Binnenlandsche  Bataafsche Courant

  N

  LANDSCHE BATAAFSCHE COURANT

   DE BINNENLANDSCHE BATAAFSCHE COURANT

  0 reacties :

  Een reactie posten