BELANGRIJKE OPROEP VAN DR. ELKE DE KLERK EN ADVOCAAT VAN KESSEL

Datum:
 • maandag 7 december 2020
 • in
 • Categorie:
 •   – aangifte ex art. 93 j° 97 WvSr aangifte doen bij het OM Den Haag tegen Rutte en zijn kompanen,


  7-12-2020


  BELANGRIJKE OPROEP VAN DR. ELKE DE KLERK EN ADVOCAAT VAN KESSEL


  Graag jullie reacties naar mij persoonlijk in telegram of mail: elkefdeklerk@gmail.com
   

  Naam adres woonplaats is voldoende.
   

  1. Dit is de actie die we hebben ontworpen i.p.v. de actie Covid 19 van de A lijst, omdat dit is wat er moet gebeuren. Agenda 20-30 wordt hierbij ook ingezet als bewijs voor staatsgreep.
   

  We een andere advocaat hebben die deze grote zaak op deze wijze wil aangaan en er zijn al duizenden mensen die mee doen.
   

  Dank jullie alvast
   

  Elke F. Klerk en Arno van Kessel(advokaat te Leeuwarden)
   

  Beste mensen, verzamel zoveel mogelijk mensen met naam en adres. Al deze mensen kunnen in een en dezelfde aangifte ex art. 93 j° 97 WvSr aangifte doen bij het OM Den Haag tegen Rutte en zijn kompanen, waarbij tevens onderbouwd wordt geëist opheffing van de mondmaskerplicht en 1,5m regel wegens strijd met de artt 2 en 3 EVRM (absolute grondrechten).


  Tevens de eis om per direct over te gaan tot de strafrechtelijke vervolging van Rutte en zijn kompanen, waarbij wordt gesteld dat zij op geen enkele wijze het NL volk vertegenwoordigen en geen mandaat hebben voor hun rechtshandelingen.


  Indien niet binnen 1 week zal worden overgegaan tot arrestatie van Rutte en zijn kompanen, dan zullen de aangevers overgaan tot het verzoeken van het Internationaal Strafhof te Den Haag tot het uitbrengen van een internationaal arrestatiebevel jegens Rutte en zijn kompanen o.g.v. onder meer artt 2 en 3 EVRM foltering en mishandeling van het NL volk.


  De USA erkent het Int. Strafhof niet, maar het verzoek tot int. arrestatie van Rutte en zijn kompanen kunnen wij wel indienen bij de USA ambassade, zodat de USA kan overgaan tot arrestaties van Rutte en kompanen.
   

  Dit kan serieus en per direct worden gedaan. Ik kan de stukken opmaken. Nu zo veel mogelijk mensen verzamelen.

  RONALD WEDERFOORT

  (+599) 9 5242928

  16 reacties :

  Anoniem zei

  Volgens de cijfers van het RIVM: aantal griepdoden in 2020, 404, terwijl 6400 normaal is.
  Waar is de griep gebleven? Iemand een verklaring voor?
  Of zullen we op grote schaal worden beetgenomen?

  Anoniem zei

  Nee, ik geloof Rotte en de schoolmeester NIET.
  Ja, ik heb corona Covid 19 gehad. Ben echt heel erg ziek geweest. Nu na 4 weken hoor ik van de huisarts dat hij had ingecalculeerd dat we er niet meer zouden zijn. (Het dus niet gered zouden hebben). Dat is een heel nuchtere mededeling.) In heel mijn leven heb ik nog nooit het gevoel gehad dat ik zieker was dan nu. Ja, ik geloof wel dat covid 19 er is. Maar toch laat ik mij NIET inenten. Het is allemaal wat tegenstrijdig maar binnen 6 maanden een vaccin op de markt brengen is ook ongeloofwaardig. De meeste mensen weten het niet maar wat spuiten ze bij je in?
  In China lopen ze al weer 2 maanden uitbundig te feesten! Waarom kan dat hier niet? Vragen, vragen, vragen.
  Maar ik vind het wel krom: de IKEA open maar de restaurants dicht. Wie kan het me uitleggen? Is Ikea van levensbelang? Ik las afgelopen week een stuk van iemand die op 1 ochtend 2000 mensen bij Ikea binnen heeft zien gaan. Ik vind dat al deze mensen een zware bekeuring moeten krijgen. Ik zie dat de (r)overheid alle horeca stelselmatig aan het vernietigen is. Maar de 500 asieleisers die wekelijks dit land binnen komen (500!) lopen hier allemaal vrij rond. Er is geen regie!

  Anoniem zei

  Corona word op vele gronden ook gebruikt als onderdrukking van het Nederlandse en wie weet de gehele Europese unie ....wanneer er ook maar iemand hierover iets naar buiten brengt word je betitelt als complot denker.simpeler denken mensen...besmettelijk griepje ...wat nu opgeblazen en geïndoctrineerd word om alles wat teveel geld kost voor de staat uit Te schakelen????...op ouderwetse manier met pen en papier?
  Hoe willen ze dat boycotten of te niet te Doen?....het word tijd voor aktie!!!

  Anoniem zei

  Goedemiddag,ik kom uit Dordrecht,toen ze avondklok wilden en Lockdown keek ik gelijk op Rijksoverheid dashboard Corona,en vergeleek Dordrecht met Amsterdam en Rotterdam, conclusie was(ff opgezocht) Amsterdam had 362 positief geteste mensen en 9 ziekenhuisopnames, Rotterdam had 595 positief geteste mensen en 10 ziekenhuisopnames,en wij in Dordrecht (wat ze met tijdklok en Lockdown wilden gaan doen)hadden 124 positief geteste mensen en 0 ziekenhuisopnames........ begrijp je dat nou?

  De opstandeling zei

  Corona is de nieuwe volksonderdrukking
  Met pen en papier de ouderwetse nieuwe oplossing om niet te worden geboycot op internet en media!het word tijd voor actie!

  Anoniem zei

  Dit moet stoppen! We worden geleefd en mogen straks helemaal niks meer.
  Het liefste schakelen ze onze emoties geheel uit maar omdat dat niet lukt doen ze het maar via deze weg aanpakken die hap

  Anoniem zei

  Tijd om de oorlog tegen de Nederlandse bevolking vanuit het kabinet Rutte 3, in opdracht van degene die een nieuwe multilaterale wereldorde willen realiseren te stoppen. Het is één grote psychologische oorlogsvoering vanaf het begin https://bit.ly/2WaG0OP .

  Anoniem zei

  Laatste anoniem, Helaas is het gros van de Nederlandse bevolking daar te laf en te dom voor. Het is als met een sekte, alles wat hun leider zegt is waar, de rest is onzin. Feiten worden bij het oud vuil gezet, filmpjes die de waarheid vertellen zijn niet waar, kortom alles wat ontkend kan worden wordt ook ontkend. Een goed voorbeeld:
  Op de vraag van mij aan mijn fysiotherapeut waarom het dragen van een mondmasker verplicht was antwoordde hij dat het voor zijn en mijn gezondheid veel beter was. Toen ik hem vertelde dat van Dissel en minister de Jonge op TV gezegd hadden dat het onzin was, vertelde hij dat het niet waar was. Ook dat een mondmasker voor heel veel mensen slecht was antwoordde hij ontkennend. Hoe dom kun je zijn als iemand uit de gezondheidszorg? Veel mensen zijn te bang en te laf om zelf na te denken en blijven steken in hun Corona "geloof.

  De opstandeling zei

  Leuk alle ondernemingen vanaf 12 vanavond dicht schoonzoon werkt voor een particuliere onderneming....geen werk geen geld.ik haat de regering!

  Anoniem zei

  @de opstandeling, dat is ook de bedoeling, economie om zeep helpen. Nieuwe manier van oorlogsvoering. Idem alle rechten die mensen hadden en hebben afpakken. Het wordt nooit meer normaal, nu trappen de "alu hoedjes" die alleen mean stream media volgen nog in de leugen dat een vaccin de oplossing is. Het is oorlog, een oorlog tegen de mensheid, met tevens als doel de mensheid qua aantal flink te reduceren. Helaas zie ik het niet snel gebeuren dat de gedevalueerde Nederlander, die functioneert als een levende dode, opstaat om zijn kinderen, kleinkinderen een toekomst te geven. Ze laten hun kinderen, kleinkinderen en zichzelf liever naar de slachtbank voeren zonder enige vorm van protest....

  Anoniem zei

  het is heel makkelijk om je vrijheid weer terug te krijgen als je een paar luxe elementen over de hele wereld voor een tijd van 6maan lang te doen wij zijn allemaal schuldig aan wat er nu staat te gebeuren wij hebben zelf er aan mee gewerkt om top mensen rijk te maken geld maakt macht ik stel voor om onze internet en mobiel uit te zetten waardoor het geld bij de top niet meer binnen stroomt geen geld geen macht ik noem het onze eigen Lock down zonder geluid maar het zal lukken als het over de hele wereld dit gebeurd en lees xandanieuws sinds internet en mobiel er is was al aan de gang stap voor stap denk aan cookie aan klikken allemaal bedoeld hoe mensen zijn bewegen zoek gedrag maar vooral doelgroepen in te richten ook weten mensen niet dat meer als de helft van de mensen type 1 diabeet is dus was het vrij simpel om deze ziekte te maken eerst maak je mensen ziek daarna kom je met een wonder middel nog meer geld nog meer macht dus mensen er is geen tijd voor ieder eigen mening tijd voor samen zij bij zij te staan er is geen tijd meer over nu reageren of laten gaan met alle gevolge die er aan komen

  oplettende waakzame burger zei

  Nu wij bericht i Brabantsdagblad zien inspectie onderzoek doet naar Elke zeggen wij dat ze in bescherming genomen moet worden en ook haar kinderen want pas op ze gaan heel ver hierin zeker nu er aangiftes gedaan word tegen de figuren uit den haag die er alles aan zullen doen dit de kop in te drukken!

  Anoniem zei

  Die Bill en Melinda Gates vertrouw ik van geen kant. In de chips van intel zit spyware, ongevraagd gegapt MINIX van Andrew Tanenbaum UvA, met ingebouwde controles op gebruik van software. Stop met die NWO controle en ga over op vrije software. Weer ook Google en Android voor het te laat is. Dat Gates gewantrouwd wordt is terecht gezien zijn streken in het verleden met het virusgevaarlijke microsoft's windows in de diverse varianten.
  Dapper van Elke te vechten tegen de NWO. De vergelijking met software
  virussen ligt voor de hand en de genetische manipulatie van virussen ook.

  Ps ik gebruik geen google normaliter, maar teken met hoogachting,

  J. Onno Dekker

  Anoniem zei

  Gates, Google en Intel niet te vertrouwen. Stop met hun producten met de vele virussen en de gestolen spyware uit MINIX. Macht corrumpeert en deze lieden achter de macht deinzen nergens voor terug.

  Houdt moed, ik bewonder jullie,

  ing. J. Onno Dekker

  digiartfan@gmail.com zei

  Hier de feiten van een grote volksverlakking.
  https://phibetaiota.net/wp-content/uploads/2020/04/5G-Largest-Unethical-Medical-Experiment-Final.pdf
  Dan het laatste onderzoek.
  Gratis download.
  https://ufile.io/xloj4pvp
  Gr Johan.

  Anoniem zei

  Nomaals een poging?
  Hier de feiten die van levens belang kunnen zijn.
  https://phibetaiota.net/wp-content/uploads/2020/04/5G-Largest-Unethical-Medical-Experiment-Final.pdf
  Dan het laatste onderzoek.
  Gratis download.
  https://ufile.io/xloj4pvp
  Gr Johan.

  Een reactie posten