22 gerenommeerde wetenschappers: van alle Covid-patiënten die we hebben geïdentificeerd met de PCR-test, heeft 97% nooit Covid gehad

Datum:
 • woensdag 23 december 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Bijna elke positieve Coronatest is vals.


  23-12-2020

  Het is bevestigd: de pandemie wordt gedreven door defecte PCR-tests, zoals voormalige hoofdwetenschapper bij Pfizer, Dr. Michael Yeadon, ons maanden geleden vertelde. Bijna elke positieve Coronatest is vals.

  Vandaag vernemen we dat 22 zeer vermaarde wetenschappers concluderen dat de PCR-test 97% valse positieven produceert. Dus van alle Covid-patiënten die we ooit hebben gezien, heeft 97% nooit Covid gehad.

  De studie is hier en hier beschikbaar.

  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft ook het probleem met de PCR-test herkend, en heeft gewaarschuwd dat hoge cyclusdrempels op PCR-tests zullen resulteren in vals-positieven.

  Een Europese rechtszaak heeft bevestigd dat de veelgebruikte PCR-test voor het opsporen van het Coronavirus (Covid-19) tot 97 procent onbetrouwbaar is – dus in principe nutteloos, wat de mainstream media negeert.

  Het Portugese Hooggerechtshof heeft bevestigd dat het met geweld in quarantaine plaatsen van vier Duitse toeristen na een “positieve” test voor Covid-19 onwettig was omdat de PCR-test van nature frauduleus is.

  Concluderend: de lockdowns en alle andere onderdrukkende maatregelen worden gedreven door de nepwetenschap – en de regeringen weten dat. Waarom doen ze het dan? Hier is het sluitend bewijs dat Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren.

  FARMACIE-INSIDER ONTHULT: BIJNA ELKE POSITIEVE CORONATEST IS VALS
  3 reacties :

  Erik zei

  Hier in de MSM krijgt de nederlandse directeur van Pfizer anderhalve pagina om aan te geven dat hun product veilig is, MAAR EVENTUEEL NOG AANGEPAST KAN WORDEN.

  Anoniem zei

  Het virus muteert, dus hoogst waarschijnlijk helpt het nieuwe vaccin niet. Tegen de tijd dat er wel een werkend vaccin is gevonden is het virus weer gemuteerd en helpt het nieuwe vaccin ook niet meer en dat gaat jaar in jaar uit zo, dus zie het onder ogen en stop met het land tot op de grond aan toe kapot te maken, we zullen er net als met de influenza mee moeten leren leven en als de tweehonderd jarigen er mee sterven dan is dat dan maar zo, moeten we onze jeugd op deze manier mee laten opgroeien?

  Beukenoot zei

  Ik vind dit ongeloofwaardig. Dat is met al dat conspiracy gedoe, als je er nuchter over nadenkt had allang een of ander aan de bel getrokken. Bovendien kloppen mijn eigen waarnemingen niet van mensen die ik ken. Stop met dit soort onzin.

  Een reactie posten