Toezichthouder medicijntesten: coronavaccin kan heel gevaarlijk zijn en zelfs ons DNA muteren.

Datum:
 • woensdag 11 november 2020
 • in
 •  John Schulpen waarschuwt dat de coronapandemie langzaam over is gegaan naar een machtsplandemie die niets meer met corona te maken heeft.  11-11-2020
  Wij zagen de Belgische arts John Schulpen bij de webinar van het NIBIG (zie onder) met een ontluisterend verhaal en besloten hem zelf te interviewen. Hij adviseert het Kenniscentrum in België over medicijnen, en houdt toezicht op klinische testen van medicijnen in ziekenhuizen. Hij waarschuwt dat de coronapandemie langzaam over is gegaan naar een machtsplandemie die niets meer met corona te maken heeft. We hebben het over DNA-veranderende eigenschappen van coronavaccin, over het ingrediënt luciferase dat eenvoudig zichtbaar maakt wie wel en wie niet gevaccineerd is, en over de PCR testen.

  Kijk alstublieft ook de webinar met Schulpen: https://eventix.shop/4tydc3bk en gebruik daarbij de codenaam BLAUW


  Blue Tiger Studio

  6 reacties :

  Anoniem zei

  Dit soort deskundigen worden weggezet door politiek en media als fantasten of dwazen of geef er maar een naam aan.
  Veel burgers geloven eerder clown Hugo de Jonge en pathologisch leugenaar Rutte als dit soort deskundigen, dus die mensen roepen alle hedendaagse ellende over zichzelf af. Je ziet zelfs idioten met een mondkapje voor alleen in de auto zitten.

  Anoniem zei

  De uitleg van Dr Schulpen gevolgd. Duidelijk en overzichtelijker kan het niet. Zelfs een kind begrijpt het wat vaccin is, het werkt en gevaren erven. Hartelijk dank hiervoor. Maar of Rutte en handlangers het begrijpen of willen begrijpen blijft een dik ?

  Godefridus zei

  It appears the people spreading such claims have a fundamental misunderstanding of genetics.

  The vaccine contains a fragment of the virus's genetic material - or RNA.

  "Injecting RNA into a person doesn't do anything to the DNA of a human cell," said Prof Jeffrey Almond of Oxford University.

  Unknown zei

  GEEN ADVISEUR VAN HET BELGISCHE KENNISCENTRUM

  Dr John Schulpen is nooit een adviseur van onze instelling geweest, wij hebben nooit met hem samengewerkt, kennen hem zelfs niet.

  Gudrun Briat, Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (België)

  Anoniem zei

  Unknown, Op Linkedin staat het profiel van Dr. John Schulpen.
  De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Zo is de dagelijks op TV uitgenodigde en zakkenvullende Ab Osterhuis geen arts maar een dierenarts en noemt zich dan ook nog viroloog en half Nederland hangt aan zijn leugenachtige lippen. zijn voete.

  Anoniem zei

  Ja ik zag ze ook zitten!! Zelf in hun eentje hahahaha. Masker vastgeplakt?

  Een reactie posten