Maurice de Hond: ‘Ook de WHO is om en wijst op belang van ventilatie, nu alleen Nederland nog’

Datum:
 • zondag 1 november 2020
 • in
 • Categorie: ,
 •  'Als Nederlandse overheid het op dit punt laat afweten wordt het tijd dat media het hoog op agenda zetten'


  1-11-2020

  De WHO heeft nu ook in een officiële video op het grote belang gewezen van ventilatie en luchtreiniging bij het bestrijden van Covid-19.

  Ook werd gewezen op het grote gevaar van het recirculeren van lucht (dé reden voor de uitbraak in de zorginstelling te Maassluis in juni).

  Langzamerhand blijft Nederland ongeveer als enige land over waarbij noch de autoriteiten noch de landelijke gezondheidsautoriteiten de bevolking expliciet wijzen op dat grote gevaar.

  En, premier Rutte, u kunt er echt verzekerd van zijn dat er heel veel meer mensen besmet raken doordat ze in slecht geventileerde ruimtes verkeren dan doordat ze hun handen niet goed wassen.

  Als de overheid het op dit punt laat afweten wordt het tijd dat de media het hoog op de agenda zetten.

  Dit heeft de Spaanse krant El Pais bijvoorbeeld op deze prachtige wijze gedaan.

   

  Lees veel meer over Covid-19, het falende RIVM en OMT en het aanhoudende gepruts van Hugo de Jonge op de website van Maurice de Hond.

   


  1 reacties :

  Anoniem zei

  De vraag is waarom Rutte en zijn manschappen doen alsof ze gek zijn. Hetzelfde zien we in de ons omringende landen, eigenlijk in de hele Christelijke wereld. Canada is concentratiekampen aan het bouwen, zo ook Nieuw Zeeland en Australië. Mensen geloven het niet maar zo af en toe sijpelt dat nieuws naar boven. Aartsbisschop Carlo Maria Vigno vraagt President Trump om hulp tegen de criminelen die onze wereld willen veranderen in een soort communistisch China. https://ejbron.wordpress.com/2020/10/31/meneer-de-president-stopt-u-the-great-reset/
  Begrijpt u nu waarom iedere democraat/communist zich tegen Trump keert.

  Een reactie posten