‘Great Reset’ vormt een bedreiging, waarschuwt Australische senator

Datum:
 • zondag 15 november 2020
 • in
 • Categorie: ,
 •  Justin Haskins schreef eerder in een opiniestuk voor The Epoch Times dat het ergste nog moet komen.   ‘Great Reset’ vormt een bedreiging, waarschuwt Australische senator

  Een motie van Pauline Hanson die de Australische overheid oproept om de Great Reset-agenda van het World Economic Forum te boycotten, is woensdag weggestemd door de Senaat. Hanson waarschuwde dat de Great Reset de Australische economie zal verwoesten, socialistisch en neomarxistisch beleid zal opdringen aan Australiërs, en de weg zal vrijmaken voor een grote, bemoeizuchtige overheid en de inperking van vrije meningsuiting. Slechts twee senatoren stemden voor de motie.

  “Het is een absolute schande dat de Australische overheid de kant van de globalisten van het World Economic Forum heeft gekozen,” zei Hanson tegen de krant The Epoch Times. “Dit is een groep die bestaat uit linkse elites – miljardairs, zakenmagnaten en beroemdheden – die denken dat ze ons eigen land beter kunnen besturen dan wij.”

  Volgens Hanson willen de elites de pandemie gebruiken om ‘ons leven overhoop te gooien, strenge maatregelen op te dringen en zich te bemoeien met sociale systemen in landen over de hele wereld’. “Deze zogenaamde reset is volslagen onzin en we moeten hier absoluut niet aan meedoen,” zei Hanson.

  Het ergste moet nog komen

  Klaus Schwab, hoofd van het World Economic Forum en één van de grootste pleitbezorgers van de Great Reset, schreef in juni: “Ieder land, van de Verenigde Staten tot China, moet deelnemen, en iedere industrie, van olie en gas tot tech, moet getransformeerd worden. Er is een grote reset van het kapitalistische systeem nodig.” Schwab zei ook dat alles in onze samenleving op de schop moet, ‘van onderwijs en sociale contracten tot arbeidsomstandigheden’.

  Justin Haskins schreef eerder in een opiniestuk voor The Epoch Times dat het ergste nog moet komen. De Great Reset staat namelijk bovenaan de agenda van de eerstvolgende editie van het WEF, die in januari gepland staat in Davos. De Great Reset-agenda is een gevaar voor vrijheid, benadrukte Haskins.

  [The Epoch Times]


  1 reacties :

  Dichter zei

  Australië is een communistisch land aan het worden en veel mensen en veel mensen zijn bang. Mijn bron zijn vrienden die ik daar heb. Er komt geen enkel nieuws uit Australië op de NOS, onze staatsomroep.
  Het is jammer dat ik het artikel in the Epoch Times niet kan lezen. Ik moet me dan blijkbaar abonneren.

  Een reactie posten