Duitse regering bevestigt statelijke Corona-fraude: PCR-tests kunnen geen infectie opsporen

Datum:
 • maandag 9 november 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • PCR-tests zijn puur bedrog


  9-11-2020

  Het Federaal Ministerie van Volksgezondheid in Berlijn heeft nu officieel een zogenaamde samenzweringstheorie bevestigd. Volgens de zeer officiële verklaring van de autoriteit kan een Corona-infectie niet worden opgespoord met een PCR-test.

  Het is nauwelijks te geloven, maar de Corona-fraude van de staat is eindelijk aan het licht gekomen. Het Ministerie van Volksgezondheid heeft bevestigd dat de PCR-tests eigenlijk niet in staat zijn om een infectie in de zin van de wet op infectiebescherming op te sporen. Dat blijkt uit het antwoord op een vraag van een niet tot een bestaande parlementaire fractie behorend parlementslid, Marcel Luthe.

  De autoriteit verklaarde dat het zich in het kader van de wet om een “reproductieve agentia (virus, bacterie, schimmel, parasiet) of een ander biologisch overdraagbare agentia dat een infectie of een overdraagbare ziekte bij de mens kan veroorzaken” moet handelen om als een “ziekteverwekker” te worden beschouwd. Op de vraag van het parlementslid of “een zogeheten PCR-test in staat is om een onderscheid te maken tussen een ‘reproductieve’ en een ‘niet-reproductieve’ virus”, antwoordde de regeringsadministratie met een “nee”.

  PCR-tests zijn puur bedrog

  Hiermee geeft de autoriteit officieel aan dat er in Duitsland op grote schaal wordt gefraudeerd. Ondanks deze kennis gebruikt de Duitse regering de resultaten van de PCR-tests om de vrijheden van de burgers te beperken en andere willekeurige maatregelen te nemen om zogenaamd tegen infectie te beschermen. Dit is pure dictatuur en schendt met voorbedachten rade de rechtsstaat, schrijft auteur Günther Strauß op Anonymousnews.

  De afgevaardigde Marcel Luthe is ook geschokt door deze schandalige handeling. Hij zegt tegen de Berliner Zeitung:

  Het is nu dringend tijd om weer rationeel en in overeenstemming met de rechtsstaat te handelen. Als zelfs de regering moet toegeven dat de dagelijks gerapporteerde testcijfers niet duiden op een infectie in de zin van de wet, ontbreekt ook de basis in de verordeningen. Want niemand kan op dit moment zeggen of en hoeveel infecties er daadwerkelijk aanwezig zijn. De tests kosten immense resources, zijn een miljardenbusiness voor de fabrikanten, maar zijn nutteloos voor de bestrijding van infecties.

  CORONA-BEDROG AAN HET LICHT GEBRACHT: PCR-TESTS ZIJN VOLLEDIG NUTTELOOS EN DIENEN ALLEEN OM TE MANIPULEREN 

  3 reacties :

  Erik zei

  In de genoemde krant werd een rectificatie geplaatst die probeert de inhoud "af te vlakken". Er wordt verder niets mee gedaan!

  Die PCR-Tests werden wegen der hohen Sensitivität wissenschaftlich kontrovers diskutiert. Das auf der Website des Instituts: „Die Feststellung einer akuten Infektion mit dem Sars-CoV-2 erfolgt mittels direktem Erregernachweis (z.B. Genomnachweis mittels PCR, Antigennachweise, Virusisolierung)“.

  Anmerkung: In einer früheren Fassung fehlte die Erklärung zu den PCR-Tests.

  Ton Nuiten zei

  Naast de vals-positieve corona-testen weten we nu ook dat er "geen wetenschappelijk bewijs" voor mondkapjes en de 1'5 meter afstand is. Voormalig directeur RIVM, Roel Coutinho, liet de kat uit de zak tijdens een interview met Nieuwsuur op 7 augustus j.l. Dit filmfragment had een tijd lang op Twitter gestaan; nadat men er de "fout" ontdekte door degene die de tweet er had geplaats zijn gang te laten gaan, heeft men er die verwijderd.

  Hier is iets dergelijks:

  "Premier Rutte zei gisteravond nog in de persconferentie dat mondkapjes nauwelijks effectief zijn. Ook het RIVM ziet geen bewijs om mondkapjes verplicht te stellen. Volgens Coutinho is het RIVM altijd op zoek naar onomstotelijk bewijs voor gekozen wordt voor bepaalde maatregelen.

  Maar in een pandemie moet op het zogenoemde voorzorgsprincipe worden gehandeld, NIET OP BEWIJS, zegt de microbioloog. "Voor heel veel dingen is geen wetenschappelijk bewijs. Voor 1'5 meter afstand houden ook niet, en toch doen we het allemaal. Die maatregelen moet je gewoon durven nemen." Bron: nos.nl/nieuwsuur/artikel/2343273/oud-directeur-rivm-voor-landelijke-momdkapjesplicht-hekelt-vrijblijvend-beleid.html (hoofdletter toegevoegd)

  Dus: Er is "geen wetenschappelijk bewijs" dat die mondkapjes en die 1'5 meter afstand ook effectief zijn, maar toch houden we er ons allemaal aan aldus Coutinho. Want je moet toch wel de moed opbrengen dergelijke maatregelen te nemen, maakte de microbioloog ook nog duidelijk. De vraag is natuurlijk wel, waarom zouden we ons (op straffe van een geldboete) aan maatregelen moeten houden die geen enkel effect op het tegengaan van corona hebben? Maar minister Ferd Grapperhaus voor het stadhuis in Bloemendaal waar hij zijn schoonmoeder omhelsde en de koninklijke familie met hun vakantie op Milos (Griekenland) hebben zo waarschijnlijk al bewezen dat het met dat coronavirus niet zo erg gesteld is als ons vanaf het begin werd verkondigd. De tweede vraag is dan ook: Ís er wel sprake van een coronacrisis?

  Erik zei

  Vandaag 15-11-2020 op het Duitse journaal: Door het Robert
  Koch instituut worden weer hogere aantallen besmettingen gemeld.
  Hoe krijgen we het bij elkaar gelogen?

  Een reactie posten