Duitse rechtszaak tegen ‘factcheckers’: ‘Bewijs maar eens dat de coronatest werkt’

Datum:
  • donderdag 26 november 2020
  • in
  • Categorie:
  • Wodarg beweert dat de coronatest onbetrouwbaar is en niets zegt over besmettingen. 


    Duitse rechtszaak tegen ‘factcheckers’: ‘Bewijs maar eens dat de coronatest werkt’

    Alle informatie over corona die je op social media plaatst en die niet strookt met de adviezen van de WHO, kan door factcheckers worden gelabeld als misleidend, onjuist of zelfs worden verwijderd. In Duitsland heeft advocaat Reiner Füllmich namens arts Wolfgang Wodarg een rechtszaak aangespannen tegen deze factcheckers, die – zo zegt hij – natuurlijk geen factcheckers zijn, maar de waarheid manipuleren. “Ze worden ingehuurd door onder andere YouTube en Facebook.”

    Wodarg beweert dat de coronatest onbetrouwbaar is en niets zegt over besmettingen. De ‘factcheckers’ beweren dat de arts liegt. Maar Wodarg is niet zomaar iemand. In 2009 maakte hij vrijwel eigenhandig een einde aan de Mexicaanse griepcrisis.

    Indertijd was Wodarg parlementslid en ook zat hij bij de Raad van Europa. Op het moment dat hij ingreep, was de overheid al bezig om mensen te vaccineren. Dat gebeurde, net als nu, met een haastig ontwikkeld vaccin, dat volgens Füllmich veel schade heeft toegebracht aan 700 kinderen. “Hij maakte hier een einde aan en liet de wereld zien dat de Mexicaanse griep niet veel meer was dan een milde griep, net zoals corona dat is.”

    “We openen de aanval op de mensen achter deze geplande epidemie door de aanval te openen op de coronatest,” zegt Füllmich tegen de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann.

    Dit is een serieuze zaak

    Wat wil hij met de rechtszaak bereiken? Dat factcheckers worden verplicht om hun beweringen te staven met bewijs. Dus als zij zeggen dat bepaalde informatie onjuist of misleidend is, moeten zij dat kunnen aantonen door middel van bewijzen. Nu gebeurt dat niet. De bewijslast komt dan te liggen bij de factcheckers. “Zij moeten aantonen dat Wodarg liegt.”

    De advocaat zegt te beschikken over veel bewijs, waaronder getuigenverklaringen en wetenschappelijke publicaties. Füllmich noemt onder meer het werk van Mike Yeadon, die 16 jaar lang Chief Scientific Officer was bij farmaceut Pfizer. “Dit is een serieuze zaak.”

    Füllmich voegde toe dat hij nog veel meer rechtszaken gaat aanspannen en dat ook in andere landen juridische stappen worden ondernomen tegen de ‘factcheckers’. “Alle advocaten die hierin doken, zijn het erover eens dat deze hele hoax gebaseerd is op de coronatest. Zo’n test zegt helemaal niets over besmettingen.”

    [Ben Swann]












    0 reacties :

    Een reactie posten