Controle, controle, controle… Geplaatst op 17 november 2020

Datum:
 • dinsdag 17 november 2020
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Het sterftepercentage van Covid-19 ligt op, niet schrikken, 0,05%  Controle, controle, controle…

  (Door: “Elise Nijmegen”)

  Op overheid.nl vinden we een officiële publicatie; Staatblad van het Koninkrijk der Nederlanden, gepubliceerd op 13-11-2020 over de Wet van 28 oktober 2020, getekend op 28-10-2020, houdende Tijdelijke bepalingen in verband met de maatregelen ter bestrijding van de (niet bestaande) epidemie voor Covid-19. Noodmaatregelen voor Covid-19… 

  Aan de griep gaan meer mensen door dan aan Covid-19, wereldwijd! Er gaan meer mensen dood aan “het vallen van een trapje” dan aan Covid-19! Het sterftepercentage van de griep ligt normaal gesproken rond de 0,16%. Het sterftepercentage van Covid-19 ligt op, niet schrikken, 0,05%

  U ziet het, geen reden tot het uitroepen van een pandemie, dat doen we met de griep niet eens… Dus ook geen gegronde redenen voor maatregelen, testen, vaccinaties enz.! Wel redenen genoeg om o.a. te gaan schoonmaken in Den Haag.
  https://zoek.officielebekendmakingen.nl

  In onderstaand bericht staat dat er geniepig stikstofgevoelige natuur is bijgeplust in Aerius. De impact van alle maatregelen zoals de stikstofwaanzin heeft grote impact in Nederland en hieronder leest u daarover meer.
  www.boerenbusiness.nl

  De politiek wil Nederland op slot zetten met de wet natuurbescherming en stikstofreductie. Dat beleid staat beschreven in Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties (Duck Duck het op), een controle agenda. De VN/WEF/WHO willen namelijk uiteindelijk controle over alles. Over het voedsel, het land, de dieren en dus zijn vele boeren driedubbel de klos met de globalisten die in het kabinet zitten en ziel en vaderland verkocht hebben voor… 

  Voor wat eigenlijk? Een dictatuur voor de mensheid?
  www.pluimveeweb.nl

  Vandaag is de boerenopstand, 17 november, en ik wens ze heel veel succes en hopelijk worden ze gesteund door alle mensen van al die takken uit de samenleving die voor deze coronahype de straat opgingen om te protesteren, zoals de leraren, de politie, de zorg, de gepensioneerden, de moedige anti-5G mensen enz. of bent u dat alweer vergeten door de ongegronde, maar aangeprate angst?  En ook de mensen die zich terecht zorgen maken over de globalisering, de reset en de één-wereldregering… Al die mensen zouden er gewoon moeten staan. Echt gewoon iedereen! Want zonder onze boeren hebt ook ú geen vers voedsel!
  commonsensetv.nl

  Daarom gaan dus de boeren opnieuw de straat op en wel op dit moment van schrijven zijn ze onderweg.  Begrijp goed dat als de plannen (VN-duurzaamheidsagenda) van die partijen die de laatste jaren aan de macht zijn geweest doorgaan, dan hebben we geen boeren meer en dat betekent geen verse producten meer, maar voorgeproduceerd “duurzaam” voedsel, gemaakt in megafabrieken van ingrediënten die misschien ook wel ineens “staatsgeheim zijn”.

  Nog even over de mondkapjes die velen van u, al dan niet onder druk, dragen, een CDC-studie heeft aangetoond dat 88% van de geïnfecteerden maskers droege. Persoonlijk snap ik er werkelijk geen hout van; u draagt een NIET-WERKEND mondkapje! Ik herhaal; U, of velen van u, dragen een NIET-WERKEND mondkapje. Als het toch niet werkt, en het u daarbij uw zuurstof ontneemt, waarom draagt u hem dan? Meer informatie over mondkapjes en het gevaar voor uw gezondheid en immuunsysteem, en over de gevaren van vaccinaties vindt u op mijn Telegramkanaal: t.me/EliseNijmegen

  De controle over waar u verblijft en met wie wordt versterkt, zo lijkt onderstaand bericht te beschrijven, aangezien de politie de komende jaren meer gebruik zal gaan maken van drones.  Er worden er tientallen aangeschaft, aangezien het gebruik daarvan, zo schijnt, zal gaan toenemen.
  jdreport.com

  De controle hebben over mensen, iets dat de VN-agenda ook beschrijft, gebeurt natuurlijk door wat we nu zien. De economie stopzetten, ondernemers failliet laten gaan, horeca sluiten, mensen (ongegronde) angst aanjagen, afhankelijk en depressief maken helpt daarbij natuurlijk! Hopelijk verloopt het boerenprotest soepel en zonder agressieve groepjes ineens ergens vandaan springende in burger geklede diensters. De boeren staan daar voor hun levenswerk, hun ziel en zaligheid én voor uw verse voedsel. 

  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten