5G: Wie neemt verantwoordelijkheid? Jordy Zwarts over het kort geding van 16-11

Datum:
 • woensdag 18 november 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Op maandag 16 november werd het kort geding van de Nationale Bond tegen Overheidszaken tegen KPN-topman Joost Farwerck behandeld in de rechtbank in Den Haag.


  17-11-2020

  De Bond wil via deze weg een toezegging van de CEO afdwingen dat er geen enkel gezondheidsrisico vastzit aan de uitrol van het 5G-netwerk; een zorg van velen voor welke de betrokken providers en de overheid de verantwoordelijkheid op elkaar lijken af te schuiven.

  De uitspraak in het kort geding zal op 30 november bekend worden gemaakt. Jordy Zwarts van de NBO schoof aan bij Sven op kantoor om samen terug te blikken op de zitting en vooruit te kijken naar de zaken die zullen volgen. Ook voor de topmannen van T-Mobile en VodafoneZiggo ligt eenzelfde kort geding in het verschiet, waarmee de Bond een lange reeks van procedures heeft ingestart. Als u zich ook nog wilt aansluiten bij de Nationale Bond tegen Overheidszaken kan dat via de volgende links: Aanmelden voor 5G aansprakelijkheid-actie: https://www.bondoverheidszaken.nl/5G_... Aanmelden Corona aansprakelijkheid-actie: https://www.bondoverheidszaken.nl/Cor... Overige links: Kort geding tegen topman KPN om straling 5G-netwerk: https://www.zeelandnet.nl/nieuws/kort... Tegen de tirannie, voor de burger: in gesprek met Jordy Zwarts: https://eenoorlogreedsverloren.nl/202...


  Een Oorlog Reeds Verloren

  0 reacties :

  Een reactie posten