Terreuraanslagen en islamknuffelaars: terug van nooit weggeweest

Datum:
 • vrijdag 30 oktober 2020
 • in
 • Categorie: ,
 •  De roomblanke apologeten van het mohammedanisme, ook wel islamknuffelaars genoemd, zijn uit de mottenballen gekropen en kakelen weer dat het een aard heeft. Arthur van Amerongen: “Met het pamperen van moslims zijn we weer terug in de jaren tachtig.”


  30-10-2020

  Het voordeel van de pandemie was dat de media nauwelijks nog aandacht besteedden aan de islam. Iedereen was druk met het hamsteren van wc-papier, maandverband, vingerplanten, trekpleisters, blikgroente, theelichtjes en zeep. We gingen allemaal dood dus even geen tijd voor booslims en linkse hobby’s als Kick Out Zwarte Piet, We Are Here To Stay en de Green Deal van Klimaclown Frenske.

  Eigen volk eerst, na ons de zondvloed en redden wat er te redden valt. Leer mij de Nederlander kennen.

  Zelfs de NPO besteedde tussen donderdag 12 maart en eind mei dit jaar nauwelijks aandacht aan het gedram en en gezever van moordkunstenaar Akwasi en sinterklaasdichter Jerry Afriyie. Tot maandag 1 juni, toen burgemeester Halsema van Pyongyang aan de Amstel zonder mondkapje maar met button vijfduizend pietenjagers aanvoerde tijdens het GroenLinks superspreading-event op de Dam. Vanaf dat moment publiceerden de kranten weer iedere natte scheet van de twee Ghanezen, met als nieuw mediaal hoogtepunt een onmiddellijk verbod op Grijze Piet. Althans, dat eist het komisch duo. En anders gaan er koppen rollen. 

  Ook de islam heeft een keiharde comeback gemaakt in de media, mede dankzij de rituele onthoofding van onderwijzer Paty, de rituele onthoofding in de Notre-Dame van Nice en de Turkse mohammedanen op Armeniërs-klopjacht in Parijs. Gemakshalve reken ik de vijf ‘Arnhemmers’ die een weerloze oude man dood schopten in het Spijkerkwartier ook maar even mee, want die typische Hollandse hokjesgeest is nu eenmaal diep geworteld in mij. Het is nog maar de vraag of de vijf ‘jongeren’ in de volgende aflevering van Opsporing Verzocht mogen optreden want de NOS wil de kijkcijferhit nog maar één keer per maand uitzenden, gereduceerd tot een nieuwsflits van vijf minuten.

  Tante Shula zuivert gewoon de diversiteit weg uit Opsporing Verzocht en concentreert zich op Hielke en Sietse die appels stelen uit de tuin van de oma van knecht Gerben. 

  De vijfde colonne Turken in Europa, inclusief sokpop Kuzu en mocro Farid Azarkan (die denkt dat Turken denken dat hij een Turk is en dus op hem gaan stemmen) wordt ook nog eens opgehitst door hun koppelbaas Recep Tayyip Erdoğan, die Macron en Rutte op zijn bekende fijnzinnige wijze voor verrotte vis uitschold.  De Goddelijke Snor kan brullen wat hij wil en oorlog voeren tegen Armenië bij wijze van rookgordijn, maar de staatsruif is leeg en nog nooit stond de Turkse lire zo laag en was inflatie zo hoog.

  Het stemvee van Erdoğan mag dan oliedom zijn, maar als de Turkse liraatjes onder hun matras nog minder waard zijn dan wc-papier (dat overigens haram is want een goede moslim wast de bips na het poepen met water en als dat er niet is met zand) is het gedaan met de Ottomaanse heilstaat en de Kalief zonder Kleren.

  En er was nog meer opbeurend islamnieuws, want NIDA, het intellectueel uitgedaagde Rotterdamse zusje van Hamas, eist van Rutte dat hij alle moslimterroristen in Frankrijk (die immers met islamicide worden bedreigd) onmiddellijk politiek asiel moet geven in Nederland.

  Ook de roomblanke apologeten van het mohammedanisme, ook wel islamknuffelaars genoemd, zijn uit de mottenballen gekropen en kakelen weer dat het een aard heeft. Eerst was daar mevrouw Kaag-Al Kak die zich gelijk een slangenvrouw in alle mogelijke bochten wrong om de mammoet in de kamer (de islam) maar niet hoeven te noemen.

  Toen kwam Beatrice de Graaf met haar Evangelische Omroep-accent weer met  tenenkrommende kletskoek en haar vaste riedel dat onthoofdingen en andere rituele slachtingen niks met de islam te maken hebben, want dat mag helemaal niet van de Koran. De islam is immers liefde en vrede. De Graaf is participerend lid van de ChristenUnie en zou zich wellicht eens wat meer bezorgd moeten tonen bij Jinek en aanverwante babbelshows over de met uitsterving/uitroeiing bedreigde laatste christelijke minderheden in het Midden-Oosten en Armeniërs in Parijs die worden opgejaagd door de Sturmabteilung van Erdoğan.

  Bij dit soort islamknuffelaars denk ik altijd dat ze – terwijl hun hoofd reeds op het hakblok ligt – zich bij de beul a priori verontschuldigen voor het bevuilen van zijn zo prachtig fonkelende kromzwaard.

  Maar het dieptepunt van islamknuffelarij stond van de week in het ParoolLeest en huivert!

  Het aangekondigde strenge antiterreurbeleid van Macron past in de veranderde houding van de president tegenover de islam. Eerder deze maand zei Macron al dat de religie wereldwijd in crisis verkeert, wat veel stof heeft doen opwaaien binnen de moslimgemeenschap. De harde taal en het strengere beleid zijn een manier om de rug recht te houden tegen moslimextremisme, maar het zou net zo goed tegengesteld kunnen werken. Onderzoek toont namelijk steevast aan dat repressieve antiterreurmaatregelen juist radicalisering en extremistisch geweld kunnen aanwakkeren.

  De schrijver van dit episteltje is Koen Visser, onderzoeksassistent radicalisering en terrorisme aan de Universiteit van Amsterdam. Dan weet ik genoeg.

  Met het pamperen van moslims zijn we weer terug in de jaren tachtig

  De beste man schrijft dus dat islamitische terreur komt door de bestrijding ervan. Ik vind dat nogal beledigend naar salafisten toe.

  En dan komt het:

  De banlieues van de grote Franse steden zijn gevuld met jonge moslims die zich willen afzetten tegen hun families. Dat doen ze terwijl ze voet aan de grond proberen te krijgen in een westerse maatschappij die hen niet als gelijken behandelt en ze aanziet als terreurverdachten. De drang om ergens bij te horen en een zoektocht naar identiteit maakt deze jongeren gevoelig voor radicale bewegingen die in deze behoeften kunnen voorzien. Binnen de kortste keren worden deze in Frankrijk geboren jongeren gehersenspoeld en getraind om een aanslag te plegen in Frankrijk. Onder andere de terroristen achter de aanslag op het Franse tijdschrift Charlie Hebdo waren zo geradicaliseerd.

  Ik dacht juist dat die jonge mohammedanen in de banlieus zich tegen hun keurige brave en vooral gelovige ouders afzetten door pastis te zuipen, crack, heroïne en hasj te dealen, oude blinde joodse vrouwtjes bij de pinautomaat te beroven, systematisch auto’s in de hens te steken en meer van dat soort ongein en kattenkwaad.

  Vervolgens schrijft Koen Visser (ik moet de hele tijd aan schaatsen denken als ik die naam zie) dat de drang om ergens bij te horen en hun zoektocht naar identiteit deze jongeren gevoelig maakt voor radicale bewegingen die in deze behoeften kunnen voorzien.

  Kortom: de islam heeft het nooit gedaan. Visser geeft de schuld aan de samenleving en de overheid en verwijst naar theorieën van Karl Marx, zoals de Verelendung en lompenproletariaat. Misschien moet meneer Visser eens gaan kijken in de banlieus, want die arme knullen hebben meer kleren en schoenen dan Imelda Marcos. 

  Het zal mij niets verbazen dat deze wetenschapper geheel in de traditie van andere fopwetenschappers als Martijn de Koning (alias Professor Kromzwaard) pleit voor buurtvaders, gratis kickbokslessen, een gratis woning en een levenslange uitkering. En geef ze een jongerencentrum! Toen ik in Brussel woonde en Brussel Eurabia schreef werd een Marokkaanse jongerencentrum in de Marollen in brand gestoken door de cliënten om vervolgens nooit meer open te gaan. Jaren later sloopten diezelfde jongeren het Johan Cruijff-court in mijn geliefde Molenbeek.

  En tiepjes als Koen Visser blijven maar piepen dat juist de ‘jongeren’ het slachtoffer zijn. Typisch het gedachtegoed van de nieuwe genderverdwaasde en politiekcorrecte UVA: van de daders slachtoffers maken.

  Met het pamperen van moslims zijn we weer terug in de jaren tachtig, zoals Aylin Bilic terecht opmerkte na lezing van Koen Vissers natte hersenscheet in Het Parool

  Het grote verschil met de jaren tachtig is dat islamgekkies nu nauw samenwerken met KOZP, Bij1, Black Lives Matter en Antifa. En wat krijg je als je die met elkaar gaat kruisen?

  A Rifle-carrying trans Muslim Antifa! Moeders mooiste !

  U bent gewaarschuwd!

  HP DE TIJD


  0 reacties :

  Een reactie posten