Stop het Korten Pensioenen en Ga Indexeren

Datum:
 • zaterdag 10 oktober 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • Er is al 12 jaar niet geïndexeerd terwijl er genoeg geld zit in de buffers van de pensioenfondsen.  10-10-2020

  Het comité ‘Stop het korten op pensioenen en ga Indexeren’, bestaande uit Willem Heijdacker, Carlos Pinto E Neto, beiden woonachtig in Spijkenisse, en Hans de Wit uit Raamsdonkveer, is inmiddels begonnen aan de rondgang langs de pensioenfondsen.

  Op donderdag 8 oktober 2020 waren zij met demonstranten zoals Yvonne Pagie uit Dordrecht, die met speciaalvervoer kwam en samen met de overige deelnemers uit Alkmaar, Leidsendam, Naaldwijk, Zoutelande, Den Haag, Wezep, Heemskerk, Sint-Oedenrode, Valkenburg, Spijkenisse, Enschede, Oost-Souburg, Vlissingen, Amsterdam, Gronau(Duitsland), Ede, Epe, Roosendaal, Bussum, Oud-Beijerland, Moordrecht, Berkel en Rodenrijs, Bodegraven en Hoorn. Zij stonden bij de Pensioenfederatie en Pensioenkamer in Den Haag. Op deze stormige dag met zware windstoten en motregen, overhandigde de 'De Sjaak' de tot dan toe verzamelde ondertekeningen van de petitie https://www.petities.com/stop_het_kor...

  Er is al 12 jaar niet geïndexeerd terwijl er genoeg geld zit in de buffers van de pensioenfondsen. De petitie werd overhandigd aan de voorzitter van de Pensioenfederatie mevrouw José Meijer en Bert de Haas, woordvoerder van het FNV. De beeld en met name de geluidskwaliteit laat te wensen over. Dit was helaas het gevolg van het slechte weer op de hoek bij het WTC in Den Haag.


  Peter Heine

  0 reacties :

  Een reactie posten