Querwende im ARD EXTRA?

Datum:
 • maandag 12 oktober 2020
 • in
 • Categorie:
 •  In Duitsland sterven er niet meer mensen dan in een normaal jaar.


  6-10-2020


  Aber das sind doch Argumente dieser Schwurbler?! Hier der Link zum eigentlichen Video, an dem ZENSURIUM keine Rechte besitzt, noch beansprucht: https://www.ardmediathek.de/daserste/...  ZENSURIUM

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Er wordt nu alweer gesproken over een tweede Lock Down. Je kunt je afvragen dat als er normaal gesproken 900 mensen per week sterven aan wat dan ook een heel land naar de verdommenis geholpen moet worden als daar nog 100 a 150 mensen per week aan Corona gestorven mensen bijkomen. De cijfers geven aan dat er sprake is van slachtoffers als bij een normale griep.(je moet je maar afvragen of de cijfers kloppen of dat er ook verkeersslachtoffers enz. meegeteld worden)
  Zo langzamerhand begin je te denken aan een verborgen agenda, ook al omdat het overgrote deel van de politici met Rutte (uiteraard hij weer) voorop de boodschap verkondigden dat de grenzen niet dicht kunnen en wat blijkt? Het sluiten van de binnengrenzen van de EU is geen enkel probleem, met dien verstande dat de toeloop van migranten gewoon door gaat, dan is er opeens geen Corona, vreemd toch allemaal.

  Een reactie posten