LONGREAD: Toen Corona nog gewoon griep heette

Datum:
  • zaterdag 17 oktober 2020
  • in
  • Categorie:
  •  De tweede ANGSTgolf wel te verstaan!


    LONGREAD: Toen Corona nog gewoon griep heette

    (Door: Drs. E.N. Schilder)

    Vanaf mei hebben ze u er al voor ‘gewaarschuwd’/erop AANGESTUURD en nu ZIT u daadwerkelijk in de tweede golf… De tweede ANGSTgolf wel te verstaan!
    Voorheen heerste er duizenden jaren lang de jaarlijkse de griepgolf en werd met name de laatste jaren óók (meerdere malen per jaar!) het Noro-virus in onder andere de verzorgingstehuizen geconstateerd. Beiden met vele zieken en doden tot gevolg. Een geheel natuurlijk opruimingsproces van moeder aarde, waarbij de zwaksten nu eenmaal sterven. Dat was TÒT 2020 tenminste heel normaal, daar hoorde u nooit iemand over. VÓÓR 2020 mochten die mensen derhalve ALLEMAAL (!) met uiteindelijk een longontsteking in uiterste ademnood (!) creperen.  Ik heb er letterlijk mijn moeder in benauwdheid zien sterven. De enorme discrepantie echter zit hem in de aanpak van vóór en vanàf MMXX. Vóór 2020 was er geen enkele ziekenhuisopname, geen enkele Intensive Care opname, werd er niemand in coma gehouden en werd er niemand getest. Iedereen kon ‘gewoon’ in ademnood sterven, want dat hoorde nu eenmaal bij een zware griep (en eveneens bij het Noro-virus).


    Overigens telt het aantal – naar vermeend ‘door’ Corona – ÈCHT op de Intensive Care aan ademnood (maar in coma gehouden) overleden mensen slechts een dertigtal. Maar DAAR hoort u natuurlijk niemand over! Want het angstbeeld van ‘verschrikkelijke’ IC-toestanden moet in stand gehouden worden! Maar ook ZIJ hadden COPD (veelal van het roken!), astmatische aandoeningen, overgewicht of een andere ziekte onder de leden, of waren gewoon heel oud geworden.

    De domste redeneringen

    De domste redeneringen die ik overigens hoor is *dat dit virus ‘via de luchtwegen gaat’ (O ja? Goh zeg, dat geldt voor de meeste virussen, anders dan die door bijvoorbeeld muggen worden verspreid!) *dat dit een wel héél vervelend virus is (ik heb nog nooit iemand horen zeggen “wat een FIJN virus is dit”) en *dat er ook jonge, kerngezonde mensen aan overlijden …en die “zijn zogenaamd ALLEMAAL ‘kerngezond’ omdat ze sporten”… Nou, om u even uit de droom te helpen; Abdelhak Nouri was ook héél gezond… totdat hij tijdens een trainingswedstrijdje op het veld in elkaar stortte. En hetzelfde geldt voor zowel jongere als oudere sportende – en daarmee ‘ontzettend gezonde (!)’ – mensen die er mogelijk nog geen fysieke hinder van ondervinden, en waarbij daarom de diagnose nog niet is gesteld, maar waarbij het immuunsysteem al WÈL tegen bijvoorbeeld kanker of een andere ernstige ziekte vecht. Als dáár dan een griep overheen komt, zijn zij logischerwijs inderdáád vatbaarder dan ze normaal zouden zijn geweest! Maar DÀT wordt NIET onderzocht/getest!

    Met het huidige Corona-virus blijkt het zelfs mogelijk dat 1 persoon 3 keer binnen 3 maanden positief getest wordt! Sterker nog: zelfs twee keer binnen één maand is ‘heel normaal’, waarbij dezelfde persoon elke keer weer als ‘nieuwe besmetting’ wordt geregistreerd… en zo loopt de teller uiteraard lekker op!

    Maar goed, tegenwoordig heten griep, Noro en een verkoudheid dus Corona. Gewoon om het, net als dat dit wordt gedaan door een beetje hardere wind een naam te geven – alsof het een orkaan betreft – dramatischer te maken. Ook de huidige  ziekenhuisopnames, de IC-opnames en het oplopend aantal ‘besmettingen’ na de VELE (!) testen dragen bij aan de dramatiek en moeten, uiteraard via de gekochte media NOS en de NPO, de angstfactor kunstmatig (!) hoog blijven houden.

    Dat werkt namelijk exact hetzelfde als constant maar laten zien dat het ijs aan de westkant van de Noordpool inderdaad afbrokkelt en in zee stort, maar men anderzijds uitermate hardnekkig blijft verzwijgen (!) dat het ijs aan de andere kant (oostkant) gewoon blijft aangroeien… Hoezo, misleiding en manipulatie? Tegenwoordig spreekt men al van ‘klimaatontkenners’… Maar een klimaat is niet te ontkennen, omdat het een geheel natuurlijk proces betreft dat duizenden jaren in beslag neemt. Wat wèl te ontkennen valt, is dat het specifiek door de mens komt, want hoe wordt dan bijvoorbeeld de IJstijd verklaard? Ik begrijp die ‘logica’ dan ook niet: want waarom haalt men, terwijl men vindt dat er te veel mensen – met aanverwant energiegebruik en consumptie – op deze aarde zijn, een cultuur/zogenaamde ‘religie’ naar binnen die juist heel véél kinderen maken voorschrijft (!), omdat daarmee meer islam wordt gegarandeerd? Moet de veestapel met haar CO2 en stikstof uitstoot plaats maken voor NÒG meer mensen met een derhalve een nog veel hógere CO2 en stikstof uitstoot? En wat lossen elektrische auto’s en biomassacentrales op als daar elders in de wereld hele natuurgebieden voor worden vernietigd…? Ook dáár hoort u uiteraard NIETS over, terwijl de vraag van de  ‘deug’mens – maar derhalve feitelijk een ASO! – naar elektrische auto’s toeneemt en  de vernietiging en exorbitante vervuiling van de natuur in andere werelddelen alleen maar zal toenemen.

    Jensen lijkt met zijn steeds terugkerende verhaal over de plasticsoep daarentegen  het in de natuur weggooien van plastic en ander afval te bagatelliseren en daarmee zelfs te promoten. Volgens hem allemaal niet zo erg dus blijft u het maar gewoon in zee gooien…

    Maar misschien wel de vreemdste redenering is dat skiërs, carnavalsvierders en kroeggangers er nu allemaal de schuld van krijgen. Want Rutte en zijn handlangers ‘doen zo hun best’…

    Maar allereerst zou het Corona-virus Nederland toch nooit kunnen bereiken? Waarna vervolgens vele Chinezen massaal naar het thuisland vlogen om daar Chinees Oud en Nieuw te gaan vieren, en weer terug…

    Ook Maurice de Hondt wordt bekritiseerd, omdat hij “geen medische achtergrond heeft”. Sinds wanneer hebben statistieken en logisch kunnen redeneren iets met een medische opleiding te maken? Met wat ik dagelijks op tv zie is een medische opleiding JUIST geen enkele garantie dat u dan wèl logisch na zou kunnen denken. Sterker nog, als ik al die daarvoor BETAALDE (!) prutsers op tv zie en hoor (waarbij het ‘advies’ elke dag weer anders is), staat een medische opleiding helder denken eerder in de weg dan dat ze tot duidelijk geformuleerde en constructieve oplossingen leidt.

    Politici bedreigd

    Khadija Arib heeft de burgermeester van Den Haag aangesproken op zijn verantwoordelijkheden aangaande de demonstraties in Den Haag en de toenemende verbale (!) bedreigingen van ‘politici’ die – uiteraard – vanuit rechts-extremistische hoek zouden komen… Goh zeg, héél erg allemaal… Maar waar was u toen Geert Wilders door moslims fysiek (!) met de dood werd (en nòg wordt!) bedreigd? Ik hoorde u niet! En dan kan Marcel Gelauff wel net doen alsof de NOS en de NPO echt héél eerlijke journalistiek hanteren, maar waarom wordt er dan uitermate selectief geknipt en geplakt bij de NOS en de NPO? Waarom is er slechts sprake van een zéér eenzijdige ‘berichtgeving’? En waarom zijn bedreigingen van Wilders en Baudet NOOIT islam- of extreem-LINKS (!) gerelateerd, maar betreft het DÀN altijd ‘verwarde mensen’…? Hoezo is iedereen die tegen de ronduit achterlijke globalisering is en/of in zijn/haar bestaan bedreigd wordt door Den Haag, de overheid en/of de politie ‘extreemrechts’? Als er nu één is die ik volstrekt NIET gelauf dan is het ‘meneer’ Gelauff wel met zijn indoctrinerende verdraaiingen en keiharde leugens.

    En dan kan Fidan Ekiz de uitspraak van Geert Wilders puur racisme noemen, maar de meeste besmettingen worden toch ècht geconstateerd onder de ‘gelovige’ schotelkijkers die uitsluitend de Corona-maatregelen en waarschuwingen van het ‘thuisland’ accepteren en aannemen, omdat ze nog steeds geen woord Nederlands verstaan. Ze wonen hier en maken daarmee gebruik van de zorg en de economie waar ze van mee profiteren maar ze voelen zich GÉÉN Nederlander! En dat zijn geheel toevallig dezelfde schotelkijkers waarvan bekend is – al was het helemaal onderaan weggemoffeld in de tekst – dat juist ZIJ in coronatijd ‘gewoon’ naar de besmettingshaard Antwerpen reden om daar het Suikerfeest te vieren en vervolgens een besmettingshaard in Nederland veroorzaakten. Ik zeg: goed gelukt die ‘integratie’ PvdA en GroenLinks! En uzelf wel even goed informeren als u uitspraken doet Ekiz, voordat u ‘de schuld’ op pigmenttekort gaat leggen waarvoor u op doktersrecept (!) vitamine D krijgt toegeschreven die u op eigen kosten gewoon bij de Etos of Kruidvat kunt krijgen.

    Ik vind het sowieso ONVOORSTELBAAR (!) dat in 2020 een achterlijke wet uit 1798 (!) op de vermeende ‘vrijheid van godsdienst of levensovertuiging’ nog steeds als uitzondering wordt gehanteerd, terwijl voor ieder ander alle vrijheden beperkt kunnen en mogen worden! En waarom geldt die wet uitsluitend voor de ‘gelovigen’ van de Midden-Oosterse sprookjes, maar niet voor mensen die als levensovertuiging atheïst of bewust heiden zijn? Dat is discriminatie! En ik mag het niet zeggen, maar eigenlijk hoop ik dat het aantal besmettingen in dergelijke achterlijke gemeentes als Staphorst onvoorstelbaar hoog gaan oplopen. Thank god i’m a heathen!

    Levensgevaarlijke gek!

    Al veel eerder wist ‘meneer’ Bill Gates – HOOFDfinancier van de WHO èn diverse vaccinatie producenten – uit het niets ‘te voorspellen’ dat dit virus er in 2020 aan zat te komen… Ook schijnt hij plannen te hebben om mensen met gedragchips te implanteren en heeft hij inmiddels ‘voorspeld’ dat er in 2025 ‘een biologische aanval vanuit een terreurorganisatie gaat komen’…
    Voor mij zou dat reden zijn genoeg zijn om deze man per direct op te pakken en levenslang vast te zetten, want net zoals Corona nu als angstvirus is gearrangeerd, werkt ‘meneer’ Gates met zijn ‘foundation’ klaarblijkelijk (samen met) aan een virus waar straks een ‘bepaalde’ terroristische organisatie de daad van opeist… Mijn conclusie: Die man is volkomen gestoord en derhalve levensgevaarlijk voor de wereld!

    Kinderachtig?

    Rutte vindt het niet opvolgen van hun toch ècht dringende adviezen overigens maar “kinderachtig”… Zo heb ik er nog een paar ‘meneer’ Rutte!:

    Vanuit het belastinggeld van het volk betaald worden, maar toch uitsluitend uw eigen partij- en EU-belangen doordrukken? Kinderachtig!
    Ondanks de vele beloften en stellige uitingen tòch NIET afschaffen van de dividendbelasting: Kinderachtig!
    Niet net als Duitsland de accijnzen op voedingsmiddelen verlagen in crisistijden: Kinderachtig!
    Ondanks alle aantijgingen en bewijzen rondom Unilever tòch ‘overtuigd’ blijven van uw gelijk en daar uiteindelijk de mist mee ingaan: Kinderachtig!
    Ondanks de adviezen en eigen (!) stellingname tegen te stemmen, het door de VN en de EU opgedrongen Marrakesh-pact tòch laten tekenen! Kinderachtig!
    Het vooraf beloofde NIET toestaan dat Nederlandse miljarden aan belastinggeld naar de zuidelijke landen worden gestuurd, tòch miljarden aan belastinggeld voor de zuidelijke landen aan de EU afstaan: Kinderachtig!
    Grapperhaus, die zich zèlf niet aan de toch ècht dringende adviezen houdt: Kinderachtig!

    En over kinderachtig gesproken: ‘de minuut van Ruud’ in ‘de vooravond’… NPO1. Waar hebben ze DÉZE flauwe flapdrol nou weer opgedoken?

    Hypocrisie en narcisme

    Terwijl teflon-rubberen Rutte, frauduleus-gekozen-lijsttrekker-Hugo en Ferd Grapperhaus zichzelf nog steeds uitermate ethisch en capabel vinden (hier herkent u de ultieme narcist aan), probeert ‘deug’mens Akwasi in Nederland (!) de wandaden van zijn ouders en voorouders te ‘herstellen’. En dat terwijl Nederland feitelijk geen afnemer van slaven was, maar slechts een ‘transporteur’ met (en dat klinkt wat vreemd, maar het is wel wat het waren) ‘overslagpunten’. Dat is feitelijk hetzelfde als wanneer met-Allah-gehersenspoelde lafaards – die zichzelf als helden zien – in Nederland online wapens en onderdelen voor explosieven bestellen die geleverd worden door DHL of Post-NL, niet deze godsgestoorden (!) – uhhh, verwarde mannen natuurlijk, excuus – maar DHL en Post-NL worden aangeklaagd (èn herstelbetaling moeten betalen) voor het feit dat de afnemer er terroristische aanslagen mee heeft uitgevoerd. Dus NIET de daders/afnemer/eindgebruiker wordt aangepakt en bestraft, maar de transporteur. En dan ook nog eens ruim 200 jaar NÁ de officiële afschaffing van de slavernij. Hoezo alleen Nederland? Waar blijven de commentaren en de eisen tot vergoeding voor wat betreft het Ottomaanse rijk en het Midden-Oosten, die al veel langer daarvóór en daarná (!) daadwèrkelijk de meeste zwarte Afrikanen tot slaaf maakten en vervoerden? Ik hoor jullie niet!

    Overigens wordt Akwasi, in tegenstelling tot Ongehoord Nederland, geen strobreed in de weg gelegd en krijgt deze ZWARTE RACIST (!) – die ÓÓK nog eens openlijk oproept tot geweld – zonder enig probleem zendtijd aangeboden voor een zwarte omroep om de segmentatie tussen de rassen nog maar eens te vergroten. Kunnen ze lekker elke dag samen janken over wat er ruim 200 jaar geleden werd verboden en afgeschaft, maar waar de zwarten en islamieten zich tot op de dag van vandaag nog altijd aan schuldig maken…

    Lockdown? M’n neus!

    Wat overigens ook gewoon doorgaat tijdens de/een lockdown is het horizontaal binnenhalen van al dan niet Afrikaanse, islamitische immigranten – naar vermeend vanwege de ‘Europese vergrijzing’ – maar waarvan het merendeel steevast verzandt in een levenslange gratis-geld-uitkering en/of (net als in het thuisland) in de criminaliteit belandt, maar die niet meer uitgezet mogen worden, want: naar goed-bedoeld, leest u: uitermate kortzichtig en naïef ‘deugmens’ inzicht, is “niemand illegaal”…

    Maar dat zijn ze WÈL!

    Want:

    1: Ze gooien hun paspoort weg en liegen over hun afkomst, leeftijd en ‘beroep’ (waar de daarvoor ‘speciaal geselecteerde’ gemiddelde Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) deugmens-medewerker/ster uiteraard voor de zoveelste maal met open ogen in trapt!)
    2: Ze zijn uitermate gefrustreerd, omdat – anders dan hen is verteld/beloofd – NIET elke westerse vrouw een gewillige hoer blijkt te zijn waarmee zij kunnen doen wat ze maar willen, maar de meesten zelfs helemaal niks met deze opgefokte losers te maken willen hebben.
    3: Door de ‘professionaliteit’ van dergelijke diensten duren de procedures zó belachelijk lang dat ze zich net als thuis misdadig en crimineel gaan gedragen, waar vervolgens NIET tegenop getreden mag worden. Is DÀT nu werkelijk de geld SLURPENDE (!) ‘oplossing’ voor de vermeende ‘vergrijzing’? En allemaal gedicteerd door de VN en de EU-ntergang!!

    Recht in eigen hand

    En dan vindt men het vreemd dat er, met name door het slappe optreden vanuit de politiek, de politie en de ‘iedereen-is-lief-‘deug’mens-‘logica’, mensen zijn die het overlast gevende, de omgeving plunderende, en vrouwen lastigvallende, van kleins af aan met de islam geïndoctrineerd afgewezen asieltuig (en/of pedofielen) zèlf aanpakken? Ze zouden een lintje moeten krijgen, maar nee, DÀT mag dan weer NIET straffeloos blijven…

    Eerder al schreef ik over de Soldiers of Odin (niks meer van te vinden op internet, tenminste niet over de Nederlandse tak) die als burgerinitiatief dergelijk AC- tuig geweldloos aan de politie overleverden. De eersten die stonden te schreeuwen waren uiteraard DENK en meneer Marcouch over “het recht in eigen hand nemen” door ‘rechts-extremisten’ en zogenaamde ‘neonazi’s’, maar als het over de aanpak van de KÈRN van het probleem (!) gaat, blijft het oorverdovend stil, want DÀN betreft het met Allah gehersenspoelde moslims… en daarmee een – in omvang enorm groeiende (!) – maar derhalve TÒCH uitermate zielige ‘minderheid’ die ‘gewoon’ zijn ‘geloof’ wil belijden…

    Burgerinitiatieven

    Maar aangezien de overheid niets doet tegen dergelijk tuig zullen dergelijke burgerinitiatieven toenemen. Ik heb daar al eerder voor gewaarschuwd, maar dan zal het allemaal wel loslopen. En ik waarschuw daarvoor, omdat ik nu juist wil dat het NIET die kant op gaat, maar ik de frustratie van het maar blijven meten met twee maten ÓÓK heel goed begrijp! En aangezien de politie hardnekkig niets doet, zal dergelijk overlastgevend uitgeprocedeerd AZC-tuig waarschijnlijk vaker helemaal in elkaar geramd ergens achter blijven. Het is tenslotte een kwestie van vraag en aanbod. Een minister-president met een uitermate flexibele slap-rubberen-ruggengraat en politieke ‘leiders’ als Yasser Klaver (van de mafklapper-partij) en de D66-mietjes-vereniging als wel de uitgeprocedeerde overlast veroorzakende ‘asielzoeker’ zelf, vragen er met hun aanpak helemaal zelf om, dus dan worden zij uiteindelijk op hun wenken bediend. Al is het maar omdat het er in het land van herkomst vele malen minder ‘humaan’ aan toe gaat. Ik wijs geweld af en zet er al zeker niet toe aan, maar ik heb wèl alle begrip voor dergelijke gevoelens en idem optreden, en die hebben NIETS met racisme of extreemrechts te maken. Dus mijn zegen hebben ze, want naast de islamitische hersenspoeling is dat klaarblijkelijk de enige taal die ze begrijpen.

    Maar goed, de conclusie is derhalve dat het bij dergelijke burgerinitiatieven, hoe geweldloos ook, mogelijk verstandiger is om NIET herkenbaar te zijn qua logo’s en chapters. Voor mij is derhalve iedereen die tegen dergelijk tuig optreedt een soldaat (of wolf – ‘it is better to be a wolf of Odin than a lamb of god’ -) van Odin en daarmee een nationale held. Die mag op zijn/haar tijd wat mij betreft naar Valhalla. Al is het maar omdat mij elke avond feest vieren met Odin en zijn schildmaagden een stuk leuker lijkt dan samen met Je zus te janken in de hemel.

    Over ‘god’ gesproken: Blue-Tiger-Studio gaat helaas (!) ook steeds meer de (slacht)lammetjes kant op met dat simpele gezever over ‘god’. Wat is dat toch, dat sinds de islam hier begint te groeien al die heilige knielers (een ander slag ‘deug’mensen) zich ineens OOK weer moeten laten gelden en MOETEN en ZULLEN laten zien hoe trots ze zijn op hun hersenspoeling, leest u: hun indoctrinatie/ zij noemen dat ‘geloof’, in de christelijke leugen- en sprookjesverhalen? Het betreft geen wedstrijd! Alhoewel ze vaak uitermate interessante onderwerpen hebben, haak ik daarop, net als bij Jensen dus, af. Waarom moet ik die onzin horen? Ga thuis maar ‘geloven’ en preken houden.

    ‘god’?

    Ik denk persoonlijk eerder (en daar komt door onderzoek steeds meer bewijs van naar boven) dat er tienduizenden jaren vóór onze mensheid, dus vèr vóór de wereldbrand en opvolgende zondvloed, inderdaad al beschavingen zijn geweest die technisch gezien vele malen verder waren dan wij nu zijn en in onze ogen bijna goddelijke gaven en technieken hadden. Dus stop eens met die Midden-Oosterse sprookjes bullshit over de enige ware god waarvan er toch ècht minimaal drie blijken te zijn, afhankelijk van welke heilige-zandbak-hersenspoeling u heeft moeten ondergaan, de joodse, de christelijke of de islamitische.

    Bij joods/christelijke ‘religies’ is er zó veel gelogen, verdraaid en gemanipuleerd dat het uiteindelijk een volslagen onzinverhaaltje is geworden. Uitsluitend gebaseerd op de angst voor de Hel (de ‘heidense’ godin van onze voorvaderen die speciaal daarvoor verdraaid en derhalve misbruikt is, want daarvoor bestond ‘de hel’ niet) en verdoemenis.

    Van schizofrene Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr weten we dat hij 610 jaar na Jezus zó geobsedeerd raakte doordat zijn echtgenote Jezus boven hem verkoos, en hij daar zo gefrustreerd van raakte (!) dat hij zichzelf uiteindelijk uitriep tot de profeet en afgezant van zijn eigen hersenspinsel Allah. Waarmee hij met zijn Koran tot op de dag van vandaag de meest misdadige moslimextremist/dictator ter wereld is uit wiens naam het meeste bloed is en wordt vergoten. Maar ze blijven het zelf “het ‘geloof’ van de vrede” noemen, waarbij alles wat daar NIET aan wil gehoorzamen uit ZIJN naam mag en moet worden vernietigd… Hoezo vrijheid van ‘religie’, hoezo diversiteit?

    Kip zonder kop genomineerd

    De mij opgedrongen ‘burgermoeder’ Femke Halsema is klaarblijkelijk genomineerd voor beste burgermeester ‘ter wereld’… En ter wereld moet u dan interpreteren als; betreffende 60 burgermeesters over 196 landen en miljoenen steden…

    En dàt heeft ze dan uitsluitend te danken aan haar optreden tijdens de BLM-protesten… Ofwel puur op basis van emotie (!), haar onderbuikgevoel, het ‘volgen van haar hart’, maar overduidelijk NIET met haar verstand. Waarbij dat laatste qua aanwezigheid mijns inziens, net als bij elke vertegenwoordiger van de mafklapper-partij, een steeds groter vraagstuk is. Zelf heb ik namelijk altijd geleerd om naar mijn gevoel te luisteren, vervolgens onderzoek te doen en daarna de voor- en nadelen te overwegen voordat ik een besluit neem. Mijns inziens is dat de enige manier om een weloverwogen en verstandig besluit te kunnen nemen. Tegenwoordig wordt men klaarblijkelijk geprezen als men puur uit emotie handelt ZÒNDER eerst nagedacht te hebben. Ofwel; uitsluitend impulsief staan schreeuwen en janken om (BLM!) een keiharde drugsverslaafde beroepscrimineel die zogenaamd op racistische gronden is vermoord… Ik ben benieuwd hoe hoog ‘onze’ burgermoeder scoort als er een nominatie komt voor de meest NAÏEVE (!) burgemeester…

    Nog zo’n kip zonder kop: de vorige keer al aangehaalde, Astrid Joosten… Op aangeven van een van de spelers bij 2 voor 12 dat zijn vader in het ziekenhuis ligt, reageert zij geschrokken: “Oh nee, toch geen Corona?!” …En nu maak ik het gesprek voor mezelf even af met; nee, terminale kanker, waarop ik Joosten dan hoor zeggen ‘Oh gelukkig maar, ik was al bang dat het Corona was”…

    Wat ik onder andere overigens ook niet begrijp, is de door het FvD verloren zendtijd voor politieke partijen waar ze zich klaarblijkelijk willen richten op onze geschiedenis door historische hoogtepunten te benadrukken, maar zich daarmee niet lijken te richten op de toekomst, terwijl ze qua schonere energie en wat voor mensen er naar Nederland zouden moeten komen – en vooral hoe de voorselectie daarop zou moeten zijn – mijns inziens heel logisch is. Waarom dan die achterlijke geschiedenislessen in de politieke zendtijd? Besteed uw kostbare zendtijd efficiënter! En verlaag u met uw knip-en-plak youtube acties niet tot het beDENKelijk lage en misleidende niveau van de islamitische ‘politieke’ partij van ‘de verbinding’.

    Maar er zijn ook grappige dingen te melden. Afgelopen week liep ik na het uitlaten van de hond nog even naar een vriend, waar ik in de lift stapte om naar zijn verdieping te gaan (u mag daar wegens Covid-19 overigens maar met 2 personen in). Staat er een mevrouw in de lift die aan mij vraagt of een hond ook een persoon is… Hahaha, heerlijk toch?!

    Door:
    Drs. E.N. Schilder
    (voor 
    www.ejbron.wordpress.com)

    0 reacties :

    Een reactie posten