Johan Paul de Groot vertrekt uit raad Hollands Kroon

Datum:
 • woensdag 28 oktober 2020
 • in
 • Categorie: ,
 •  


  Hollands Kroon  - Hij legt  per 1 januari 2021 zijn taken neer.

  28-10-2020


  Persbericht 

  Johan Paul de Groot vertrekt uit raad Hollands Kroon 

  Na 12 jaar in verschillende rollen actief te zijn geweest in het gemeentebestuur van Wieringermeer en Hollands Kroon legt de fractievoorzitter van de ChristenUnie per 1 januari 2021 zijn taken neer. Aanleiding hiervoor is de verhuizing van De Groot naar Ermelo, die gepland is rond het kerstreces. 

  In overleg met de leden zal het bestuur van de ChristenUnie een opvolger presenteren. Naar verwachting zal dat begin december zijn, waarna beëdiging van zijn opvolger kan plaatsvinden in de raadsvergadering van januari.   3 reacties :

  Dekker zei

  Het vertrek van de Groot is een "aderlating" voor de raad van Hollands Kroon.
  Wat zijn eigenlijk de verdiensten van Johan Paul de Groot voor de bevolking van Hollands Kroon (Anna Paulowna) geweest, het constant eens zijn met de diverse Colleges en nooit eens kritisch zijn?

  Anoniem zei

  Christenunie................dat zegt genoeg. Het is een grote huichelaar die heel veel schade heeft aangericht.
  Ja, het is een verdienmodelletje.
  Hij past precies in Ermelo.

  Anoniem zei

  Christen Unie, een partij van gelovige Christenen in Nederland die wegkijken voor de moordpartijen in Afrika op diezelfde Christenen, hypocrieter kan het niet. Die zogenaamde Christelijke partij moet zich doodschamen, ook voor de ellende die ze, samen met VVD, CDA en D'66 in Nederland aanrichten, walgelijk.

  Een reactie posten