Ik heb nog gezond verstand en doe niet mee!!!

Datum:
 • maandag 19 oktober 2020
 • in
 • Categorie:
 •  Het is een grote hoax, dit Covid-19/Corona gebeuren.


  Ik heb nog gezond verstand en doe niet mee!!!

  (Door: “Elise Nijmegen”)

  De Ierse professor Dolores Cahill zegt dat er in 2020 slechts 100 mensen stierven aan het coronavirus en legt uit hoe onbetrouwbaar de PCR-testen zijn. De professor stelt ook, net zoals vele doktoren nu wereldwijd, dat de lockdowns meer kwaad dan goed doen en dat mondmaskers alleen maar meer ziektes zullen veroorzaken.
  https://rumble.com

  Heeft u weleens gehoord van operatie lockstep? In onderstaand artikel leest u wat dat is en hoe u en ik én onze kinderen daar de dupe van zijn. Er gebeuren zoveel dingen die het Nepnieuws Onder Staatstoezicht u niet laat zien en het is tijd dat wij als Nederlandse bevolking ons gaan verbinden en onze normen, waarden, identiteit, cultuur en tradities gaan verdedigen en blijven koesteren.
  https://edcdeveloper.wordpress.com

  Dictatoriale buitenlandse instituten dicteren ons hoe we moeten leven en wat we moeten denken. Het is te bizar voor woorden dat de VN door middel van de zogenaamde duurzaamheidsagenda bepaalt wat er in ons land gebeurt, een wereldorganisatie die de terroristische groep Antifa ondersteunt nota bene. Antifa, die financieel ondersteund wordt door financieel terrorist George Soros, die niets anders doet dan chaos creëren, auto’s in de fik steken, winkels beroven, mensen intimideren en in elkaar slaan, omdat die mensen vrijheid kiezen boven communisme. Exit VN!!
  https://thepostmillennial.com

  Het is een grote hoax, dit Covid-19/Corona gebeuren. Er is nergens bewijs dat SARS-COV 2 ooit is geïsoleerd met behulp van de gouden standaard en er worden vele juridische stappen genomen tegen regeringen, aangezien de draconische maatregelen niet onderbouwd kunnen worden. Wetenschappers zijn er totaal niet in geslaagd om te bewijzen dat het coronavirus voldoet aan de postulaten van Koch.

  In Duitsland, Canada, Ierland, Engeland, Nieuw-Zeeland, Australië en ook hier in Nederland worden de regeringen en andere leugenachtige figuren aangeklaagd. Mijns inziens is het zo dat als bewezen de regering het gezonde verstand heeft verloren en de bevolking in haar vrijheid beperkt zonder enige onderbouwing, de bevolking de regering tot de orde moeten roepen.
  https://ourgreaterdestiny.org

  Wees moedig, spreek u uit, maak mensen wakker en weiger mee te doen aan abnormaliteiten zoals het dragen van de muilkorf in de vorm van een niet-werkend mondkapje.

  Mondkapjes werken niet voor de bestrijding van een virus en bovendien zijn ze aantoonbaar schadelijk voor uw gezondheid. De Arbowet stelt dat mondmaskers vallen in de groep onafhankelijke ademhalingsbescherming en in de Arbowet staat dat voordat men deze gaat dragen men eerst wettelijk een medische keuring dient te ondergaan. Dat is geregeld in de Wet op de medische keuringen en in de artikelen 14 en 18 van de Arbowet, aangezien een mondmasker een bescherming is die de ademhaling beperkt.

  Persoonlijk had ik de Nederlanders toch wat slimmer ingeschat en ben toch ietwat teleurgesteld dat er nog zoveel mensen zijn die geloven dat er een zeer gevaarlijk virus heerst en dat een “niet werkend” mondkapje ergens misschien toch werkt…
  https://corona-nuchterheid.nl

  In deze tijd, in deze mondiale strijd tussen globalisten die één wereldregering willen, een communistisch ondemocratisch orgaan dat de wereldbevolking dicteert, en de nationalisten, die hun identiteit, cultuur, tradities, hun land, hun eigen normaal, normen en waarden willen behouden en hun kinderen willen onderwijzen met familiaire waarden, is het belangrijk dat u uw naasten vertelt over het mondiale plan dat door de politiek en de geselecteerde burgemeesters wordt uitgevoerd en afkomstig is van Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties. Zodat ook zij weer anderen kunnen wakker maken en we gezamenlijk onze vrijheid kunnen heroveren en  óns land weer in ere kunnen herstellen.

  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)  1 reacties :

  Anoniem zei

  Wat verlang ik weer naar een tijd waarin het internet nog een onschuldig iets was en dit soort berichten slechts een reikwijdte hadden vanaf de bron tot diens kennissenkring.

  De vraag is waarom mensen dit soort berichten het wereldwijde internet op knallen? De vrijheid van meningsuiting is een groot goed, al ben ik steeds meer van mening dat het ook enorme schade kan veroorzaken.

  Enkele zaken die mij opvielen in deze reactie:
  Een mondkapje is geen mondmasker zoals bedoeld als in de groep "onafhankelijke ademhalingsbescherming", bij een mondmasker ben je niet afhankelijk van de omgevingslucht. Bij een mondkapje ben je wel degelijk afhankelijk van de omgevingslucht.

  De dictatuur waarover gesproken wordt is ook al zo oud als de weg naar Rome. We dragen met z'n allen autogordels omdat dit vaker levens redt als dat het kost, zo ook met het mondkapje.

  En waar hebben we het over?
  In de openbare ruimte waarin je in contact komt met anderen zet je dat ding op en de rest van de tijd loop je zonder. Als je het mondkapje verkeerd gebruikt (dus vastpakt, e.d.) is er ook geen man over boord, je schud immers geen handen en desinfecteerd je handen met de in overvloed aanwezige desinfectiemiddelen.

  Nu ons geadviseerd wordt een mondkapje te dragen worden de mensen "gemuilkorfd" is een veel gehoord iets. De enige manier waarop we gemuilkorfd worden is door mensen die hun vrijheid van meningsuiting misbruiken door misinformatie te verspreiden en onze afgevaardigden de vrijheid van meningsuiting moeten afwegen tegen het beschermen van het volk. En mensen die nu ineens "gemuilkorfd" worden, hoorde je waarschijnlijk eerder nooit, ondanks dat kunnen ze nog steeds hun mening verkondigen op 1,5 meter afstand.

  Nieuw Zeeland is al enige tijd corona-vrij, dit door hun aanpak tegen het virus zelf en de misinformatie die sommigen verspreiden. Noem het censuur of wat dan ook... In Nieuw Zeeland kijken ze al weer in volle stadions naar wedstrijden en optredens, kun je een kroeg in om een biertje te kopen en kun je lekker knuffelen met je opa en/of oma zonder dat zij hoeven te vrezen voor hun leven.  Een mooie anecdote: Een oudere man verspreidde het gerucht dat zijn buurman een dief was en als gevolg hiervan werd de buurman na een inbraak in de buurt gearresteerd. Na onderzoek bleek dat de man onschuldig was.

  De buurman klaagde de oudere man aan voor smaad en laster. Tijdens het proces vertelde de oudere man de rechter dat "het slechts onschuldige opmerkingen waren die niemand kwaad deden".

  Voordat de rechter zijn oordeel uitsprak vroeg de rechter de oudere man alle gemaakte verwijten op te schrijven, het papier daarna te verscheuren en onderweg naar huis uit het raam te gooien. Het oordeel zou de volgende dag volgen.

  Voor de rechter zijn oordeel zou geven, vroeg de rechter de man alle papiertjes die hij gisteren had weggegooid te verzamelen en aan de rechter te overhandigen. De oude man zei dat dat onmogelijk was, de wind had ze verspreid en hij had geen idee waar alle stukjes zouden zijn.

  De rechter melde dat één simpele opmerking het leven van iemand kan verwoesten en dat herstel, zoals bij het verscheurde papeir, vrijwel onmogelijk is.

  Laten we allemaal meester van onze mond zijn zodat we geen slaaf hoeven worden van onze uitspraken. En als dat niet kan... dan moeten we de maatschappij en de mensen zelf beschermen tegen hun kwade bedoelingen en wordt censuur het nieuwe normaal.

  Een reactie posten