Het ministerieel misdrijf tegen de horeca

Datum:
  • woensdag 28 oktober 2020
  • in
  • Categorie:
  • Wat wordt er nu werkelijk mee bereikt?



    28-10-2020






    Het zal de meesten niet ontgaan zijn dat het kort geding dat onlangs, namens enkele tientallen horecaondernemers, was aangespannen tegen de staat om de horeca weer te heropenen, niet tot de gewenste heropening heeft geleid.

    Het volledige vonnis is inmiddels ontvangen en vooruitlopend op een uitgebreidere analyse daarvan blikt Sven nog eens terug op het kort geding. Welke implicaties heeft de uitslag voor de sector die zo'n vitale functie vervult in de samenleving, maar die ondanks de vele voorzorgsmaatregelen die zijn getroffen alsnog geslachtofferd wordt om het virus te bestrijden? En daarbij, gezien alle vraagtekens omtrent de besmettingscijfers en het testbeleid: wat wordt er nu werkelijk mee bereikt? Links: KORT GEDING: HORECA BLIJFT DICHT: https://www.bnr.nl/nieuws/juridisch/1... Pompen of verzuipen: wat rest de ondernemers? | #2.32: https://youtu.be/xHhQh09hilE



    Een Oorlog Reeds Verloren

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Het belachelijke verbod tegen de Horeca is slechts bedoeld om de Islam ten dienste te zijn en een paar Christelijke rakker.

    Een reactie posten