Groot-Brittannië pakt na Brexit door: geen asiel meer voor illegalen

Datum:
 • maandag 19 oktober 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken wil na de “Brexit” zijn asielsysteem grondig hervormen.   Groot-Brittannië pakt na Brexit door: geen asiel meer voor illegalen


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken wil na de “Brexit” zijn asielsysteem grondig hervormen. Dat maakte de Britse minister van Binnenlandse Zaken, Priti Patel, van de Conservatieve Partij onlangs in een interview duidelijk. Daarbij is het kernpunt dat illegalen vanaf volgend jaar in principe geen asiel meer krijgen in Groot-Brittannië.

  Systeem dient gesmokkelde migranten binnenkomst te weigeren

  In een interview kondigde de minister volgens de “Zeit” aan dat de Britse regering de illegale migratie zal indammen en binnenkort een uit twee trappen bestaand systeem zal invoeren, volgens welk aan migranten de binnenkomst geweigerd wordt als deze criminele bendes inhuren om hen naar de Britse kust te smokkelen of wanneer zij om andere redenen niet in aanmerking komen voor een asielprocedure.

  Patel karakteriseerde het Britse asielsysteem als “compleet in elkaar gestort”. De toekomstige “wet over faire grenzen” dient legale manieren van binnenkomst te creëren voor diegenen die echt aanspraak kunnen maken op asiel. Een ieder die bij de illegale binnenkomst in het land wordt betrapt, wordt echter uitgezet. De Britse regering hoopt ook het enorme aantal beroepsprocedures te kunnen indammen wanneer asielaanvragen worden afgewezen.

  Tot 400 illegalen per dag steken Het Kanaal over

  In de afgelopen maanden nam de stroom kleine schepen die de Straat van Dover illegaal oversteken in richting Groot-Brittannië duidelijk toe. Er was sprake van tot 400 migranten per dag. Daarop beloofde minister Patel het oversteken van Het Kanaal “onrendabel” te maken, wat haar veel kritiek opleverde uit de gebruikelijke “goedmenschen”-kringen.

  Verschillende standpunten

  Terwijl men in Groot-Brittannië langzamerhand inziet dat illegale massa-immigratie absoluut niets te maken heeft met verrijking, ziet het er in West-Europa en vooral in Duitsland heel anders uit. Voor Merkel en haar helpers draait de import van illegale immigranten op volle toeren. Onlangs nog vloog het regime talrijke criminele brandstichters uit Moria de Bondsrepubliek in. De onvoorwaardelijke wil ter vernietiging van ons land is nog steeds ongebroken. In Groot-Brittannië maakt men eindelijk een einde aan het onbeschrijfelijke leed, in Duitsland stuurt men het roodgroene narrenschip verder in de richting van de volgende grote ijsberg.

  Bron:
  www.anonymousnews.ru

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten