Gaat Wilders te ver?

Datum:
 • zaterdag 24 oktober 2020
 • in
 • Categorie:
 •  Nee, hij gaat lang niet ver genoeg! 
  Gaat Wilders te ver?

  (Door: H. Numan)

  Nee, hij gaat lang niet ver genoeg! Na de onthoofding van een leraar in Frankrijk beginnen ze daar het probleem in te zien. Beginnen. Want de grote schoonmaak, dat gaat een vette klus worden. In Nederland zijn we nog lang zo ver niet. De regering heeft een nietszeggende verklaring afgegeven dat ze extreem geweld afwijst. Een bijzonder slappe verklaring, waarin ze eigenlijk erkent dat wat Nederland betreft er niets gaat veranderen. Ze is zelfs te laf om het woord ‘islam’ in haar verklaring op te nemen. Stel je voor dat we op hun lange tenen trappen.

  Wilders vecht al jaren tegen de halal bierkaai. Hij wordt verguisd door mensen die helemaal niets van de koran of het mohammedanisme afweten, en uiteraard door onze ‘gematigde’ en minder gematigde mohammedanen. Bij beide groepen gaat het gewoon om de macht. De eerste groep wil de macht behouden, koste wat kost. En de tweede groep wil die macht zo snel mogelijk overnemen. Koste wat kost. Tot op heden betaald U al die kosten, dus geld speelt voor hen geen rol.

  Beide groepen willen graag dat u de suiker koran gaat lezen. Dat is de gekuiste versie van de koran voor kleine kinderen en domme dhimmies. Er wordt alleen gekeken naar de lieve soera’s (verzen) die over naastenliefde gaan, de rest daar praten we niet over. Allebei de groepen wijzen naar een spreekwoordelijke Dodo: de gematigde mohammedaan. Een gematigde mohammedaan is een Dodo? Jazeker, want die bestaan ook niet.

  Stel je de meest fanatieke calvinist in Staphorst voor. Een man die zijn dochters verstoot, omdat ze niet volgens de Statenbijbel leven. Heeee …. Daar zien we gelijk het eerste verschil met de gematigde mohammedaan. In Nederland zul je heel lang moeten zoeken voor een vader zijn kind verstoot, zelfs op grond van de Bijbel. Dat is bijna ondenkbaar. Maar een gematigde mohammedaan vindt dat heel normaal. Die gematigde mohammedaan gaat nog veel verder. Het gebeurt nogal eens dat mohammedaanse meisjes van het balkon vallen of toevallig struikelen voor een aanstormende trein. Voor redenen als ‘de eer’, weigeren een sluier te dragen, of om met neef Yoesoef (74) te trouwen.

  Dat is dus die veelgeroemde en niet bestaande gematigde mohammedaan. Dezelfde gematigde mohammedaan wil invoering van sharia recht, de invoering van dhimmi wetten, afschaffing van de democratie en invoering van het kalifaat. Stel je die super streng gereformeerde Staphorster voor, maar dan 10.000x erger. Dat is dan een gematigde mohammedaan. De rest is nog veel en veel erger.

  Wat kan Wilders daar over zeggen? Dat ze allemaal het land uit moeten? Natuurlijk niet. Als hij dat zou zeggen, is zijn politieke carrière over, en zijn we direct de klos. Kan Wilders zeggen dat alle mohammedaanse scholen gesloten moeten worden? Nog wel, maar met heel veel moeite.

  Een mohammedaanse school is per definitie niet gematigd. Als dat wel zo was, dan hadden ze net zo goed naar een veel betere openbare school kunnen gaan, en in hun vrije tijd een uurtje koranles doen. Maar dat willen de ouders niet. Die geven de voorkeur aan abominabel slecht onderwijs, zolang het maar streng mohammedaans is. En U moet dat betalen! Want ze hebben er zelf geen cent voor over. Knap, als je weet dat die mohammedanen normaliter geen woord Nederlands willen kunnen spreken. Maar elk voordeeltje dat onze wet hun biedt, weten ze feilloos te vinden. Zal wel komen omdat Allah een Friedrich engels naar ze gestuurd heeft, zullen we maar zeggen.

  Dat is dus een voordeeltje dat ze slepen uit de schoolstrijd van 1917. Destijds konden de refo’s en papen elkaars bloed wel drinken. Maar de staat flessen en opzadelen met de rekening wilden ze allebei graag. Dus werkten ze samen om dat te bereiken, met succes. In 1917 wist niemand dat precies een eeuw later Nederland mohammedaans dreigt te worden. Of dat mohammedanen die wet ter hand zouden nemen om ons hun madrassa’s te laten betalen. Dus dat kunnen we de wetgever destijds niet kwalijk nemen.

  Wèl de dominee en de pastoor, die vandaag liever vier door de staat betaalde madrassa’s rondom hun schooltje met de Bijbel zien, zolang de staat dat schooltje met de Bijbel blijft betalen. En hun politieke partijen die dat mogelijk maken, en de stemmers op die partijen. Dus vooral het CDA, CU en de SGP in deze. Plus de rest, die absoluut geen veranderingen wil.

  Tijden veranderen. Als u uw kind religieus wilt opvoeden, prima. Maar dat moet u wel zelf betalen. Dat hoeft echt geen probleem te zijn. Mijn ouders hadden het bepaald niet breed. Ze stuurden mij en m’n zusje naar een openbare lagere school, omdat de katholieke lagere school te ver weg was. Godsdienst leerden we op de pastorie. Probleem opgelost.

  In Frankrijk is een leraar onthoofd. Dat is op zeker een terroristische aanslag, al proberen de media  als vanouds net te doen alsof het een bezorgde vader was. De dader is doodgeschoten. Hij wordt vereerd door zijn familie als een held. De mohammedaanse leerlingen zien de moordenaar als een heilige. De leraar was een gore dhimmi. Ze gaan heel wat verder, maar dat publiceren de Nederlandse media niet. Want het sprookje van de suiker koran moet in stand gehouden worden, hoe dan ook.

  Zelfs Macron, die kokosmakroon is alles behalve een hardliner,  is dat net een aanslag te veel. Probleem is dat het sluiten van één moskee absoluut niet gaat helpen. Ze moeten allemaal gesloten worden. Dat gaat dus echt niet gebeuren. Er is nog geen mohammedaanse reactie op de sluiting van die moskee, maar ik kan me zo voorstellen hoe die er uit gaat zien. Dieskriemienaasjie! Wai arm sielige mohammedaan wor dieskriemienier! Zie je wel! Plus de inmiddels in Parijs gewone massa gebedsbijeenkomsten op straat, waar duizenden mohammedanen een straat blokkeren om uitgebreid te gaan bidden. Gebeurt allemaal heel spontaan. Om 2000 of meer mensen tegelijkertijd een straat te laten bezetten is geen coördinatie nodig.

  De politie kijkt er naar en staat er bij, maar is in wezen machteloos. Wat kan ze doen? 2000 bekeuringen uitdelen? De gebedsbijeenkomst uiteenslaan? Waterkanon er op zetten? Je kan er geheid zeker van zijn dat er een aantal gelovigen tussen staat met een kalasjnikov en/of een bomvest. Het soort gelovigen – waar het vredelievende mohammedanisme van overloopt – dat niets liever wil dan vol op het orgel gaan. De enige reden dat ze het niet kunnen doen, is omdat de politie de andere kant op kijkt.

  Let wel op: er zijn meer dan een miljoen van die ‘gematigde’ mohammedanen in ons land. Onder die gematigde mohammedanen zijn er meer dan genoeg minder gematigde mohammedanen – die letterlijk met bootladingen door Rutte geïmporteerd worden.

  Waarom zijn er nog geen leraren in Nederland vermoord? Omdat het niet nodig is. Het Nederlands onderwijs is nog onderdaniger (dhimmitude) dan in Frankrijk. Je moet zo af en toe laten zien dat je tanden hebt. Die onthoofde leraar in Frankrijk is voorlopig genoeg. De paar leraren met ballen begrijpen heel goed dat ze zich beter op de vlakte kunnen houden. Want anders raken ze per direct ofwel hun baan ofwel hun hoofd kwijt. In ieder geval hun baan, want er is geen enkele school in Nederland waar de leiding de leraren ondersteunt. De schoolleiding op alle scholen is allang gedhimmicifeerd.

  Er is maar één partij die daar wat aan durft te doen, de PVV. Het Forum voor Democratie, absoluut niet. Dat houdt zich zeer zorgvuldig op de vlakte. Jazeker, er moet ‘wat’ gebeuren. Wat dat ‘wat’ is, daar is Baudet nog vaag over. Hij is tenslotte de politiek in gegaan om zo snel mogelijk minister-president te worden, niet om problemen op te lossen of om Wilders af te lossen als Kop van Jut.


  Door:
  H. Numan
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  Door:
  H. Numan
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Volgende week is de sterfdag van Theo van Gogh.
  Hang de vlag halfstok!

  Een reactie posten