Een beetje dom, alweer!

Datum:
 • donderdag 22 oktober 2020
 • in
 • Categorie:
 •  Rutte, kan die man eigenlijk nog wel iets anders dan liegen en bedriegen?   Een beetje dom, alweer!


  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Ik zie net de videoboodschap van de koning en het enige wat ik nog mis is dat Maxima weer gaat zeggen “hij was een beetje dom”. Maar hoe vaak is deze koning nu al ‘een beetje dom’ gebleken de afgelopen jaren? En dan de politici: die in talkshows zeggen “we hadden ze eigenlijk een beetje beter moeten adviseren”… Pardon?! HOE ontzèttend DOM is deze koning dan, dat hij dit vooraf ZÈLF klaarblijkelijk niet lijkt te begrijpen en dit klaarblijkelijk ZÈLF niet kan inschatten en hierin derhalve door anderen ‘geadviseerd’ dient te worden? Wanneer houdt het ‘beetje dom’ zijn van onze koning eindelijk eens op? Nee dank u wel, doet u de gordijnen maar weer toe, het toneelstukje was ronduit slecht ingestudeerd, slecht uitgevoerd en overduidelijk NIET oprecht gemeend.

  En uiteraard ziet u het slijmspoor van Rutte al weer achter hem aan klotsen als hij met de zoveelste ‘excuses’/leugens/smoezen komt om wat krom is, wederom recht te praten! Kan die man eigenlijk nog wel iets anders dan liegen en bedriegen? Naar verluidt, bleven de puberende dochters overigens nog een paar dagen langer in Griekenland, omdat er naar vermeend ‘te weinig tickets’ zouden zijn geweest voor de terugvlucht. Hoe dom denken ZIJ nu werkelijk dat WIJ eigenlijk zijn?!

  Lulletje Lubach

  Na het jankverhaal van Arib (Tweede Kamer) over de ‘bedreigde’ politici en Marcel Gelauff (NOS) van het leugenproductie-instituut NOS – die u beide elke dag besodemieteren met keiharde leugens, halve waarheden en gemanipuleerde berichtgeving om bepaalde mensen en groepen te framen – werd het toneelstukje geheel naar verwachting óók nog even opgevolgd door Knip-en-Plak-lulletje Lubach. Lulletje Lubach had afgelopen zondag namelijk weer een ‘pakkend’ item. De vermeende gekkie- en complotwereld, waarin volgens hem uitsluitend de stemmers van FvD en PVV zouden leven. Dus wie de leugens van dit kabinet doorziet, deze met gedegen onderzoek en doordachte logica aan de kaak stelt en het zo onderhand meer dan zat is, is een complotdenker? Zou dat mogelijk héééél misschien komen omdat ze door jarenlang elke dag opnieuw te liegen, bedriegen en wéér een andere uitleg en/of stelling te verzinnen, misschien een ‘héél klein beetje’ minder betrouwbaar zijn gebleken? Ik moet toegeven, van diverse beweringen die werden uitgelicht, schoot ik ook spontaan in de lach. Hoe krijgen ze het in vredesnaam verzonnen! Maar mag er één ding duidelijk zijn: in welk kamp bevindt lulletje Lubach zich en door wie wordt lulletje Lubach derhalve betaald om u, Baudet en Wilders te framen?


  Grote steden

  Ik zag afgelopen week een beeld van de toekomstplannen van de nieuwe wereldorde/de VN/WHO voor wat betreft de toekomstige woonsituaties, waarbij het in de nabije toekomst de bedoeling is dat de mensen uitsluitend nog in megametropolen gaan leven. Steden die miljoenen mensen herbergen en hoe die er dan uit gaan zien. Enorme wooncomplexen waar op elk niveau en dak dan een ware jungle groeit voor de nodige zuurstof en de ‘groene’/stikstof ‘filosofie’. Ofwel: Weg zonnecellen! Want die worden of zijn dan overwoekerd waarvoor ergens in de natuur uiteraard weer hele natuurgebieden moeten wijken voor zonnecelvelden? Gezien het feit dat men nu al regelmatig ‘via de riolering ontsnapte’ exotische dieren aantreft in de natuur zullen dàn ontsnapte of afgedankte ‘huisdieren’ – als giftige huisslangen of ‘huiskrokodillen’ – daarin een prima habitat vinden voor ‘gezins’uitbreiding en zullen er veel onnodige slachtoffers gaan vallen. Vooral middelgrote dieren en kleine kinderen. Die leven dan tenslotte op uw dak of kruipen letterlijk onder uw bed! Buiten deze volslagen ideologische onzinnigheid mag duidelijk zijn dat het zó opeenpakken van mensen in grote metropolen uitbraken van ziekten en pandemieën alleen maar in de hand werken en zullen bespoedigen en er JUIST daardoor vele duizenden doden zullen vallen. Maar misschien is dat ook wel de bedoeling…

  Geen BLM-achtige acties voor onthoofde leraar

  Als het zwarte criminelen betreft die door een verkeerde arrestatietechniek van de politie worden gedood, staat de wereld (tijdens een lockdown!) op z’n kop. Als Salafisten in het vrije Westen echter – om een zogenaamde ‘belediging’ van schizofrene Moehammad (de profeet…) – iemand onthoofden, hoort of ziet u niets! Wel wordt er in programma’s gesproken over de rechts- extremisten die volgens de NOS/NPO bij Viruswaarheid of Farmers Defence Force horen. Op een filmpje waarbij een keurige mevrouw met haar (mogelijk verstandelijk beperkte?) dochter door drie met helm, schild en wapenstok uitgeruste politie agenten in een hoek worden gedreven en vervolgens op hun armen en benen geslagen worden, gaat niemand in. Klaarblijkelijk is dàt al heel gewoon bij dergelijke talkshows… Hadden ze maar weg moeten gaan…

  Sinan Can (van mij mag hij per direct burgermeester van Nijmegen worden. Dat is zijn wens om iets voor die stad terug te kunnen doen) heeft Samir A. geïnterviewd en kan de opvattingen en denkwijze van de met ‘de enige ware islam’ gehersenspoelde losers Samir A. en Mohammed B. niet met zijn eigen islamitische opvoeding rijmen. Hij begrijpt niets van hoe dergelijke mensen denken en handelen. Maar WAT valt daar aan te begrijpen? Wanneer dringt het besef eindelijk eens door dat het Salafisme qua denken en handelen volledig gelijk staat aan wat Nazi-Duitsland nastreefde? Een door een volslagen gek verzonnen en gedicteerde ‘soevereine’ heilstaat, waarin uitsluitend ruimte is voor mensen die allemaal dezelfde hersenspoeling hebben ondergaan, geaccepteerd en uitvoeren. Al het andere moet vernietigd worden met als overeenkomst de vernietiging van de Joden. En er zijn meer overeenkomsten: wat voor Nazi-Duitsland de SS was, is voor de radicale islam ISIS. Dat scheelt twee letters die beiden staan voor islamitisch, want de Arabische taal bestaat veelal uit herhalingen. Beide ideologieën streefden/streven dezelfde doelen na; wereldoverheersing vanuit een ideologie op basis van leugens, angst en onderdrukking en waarbij excessief buitensporig geweld niet werd/wordt geschuwd. Waarom worden Salafisten WÈL maar (Neo-)Nazi’s NIET gedoogd/geaccepteerd? Wat is het verschil in opvatting? Wat is het verschil in doelstelling? Wat is het verschil qua doctrine? Daar zit het verschil ook niet in. Het verschil zit ‘m er in dat de islam, hoe radicaal ook, onder de wet van ‘vrijheid’ van ‘godsdienst’ en levensovertuiging valt, waarmee de moslims zich op deze wet kunnen beroepen om hun ‘geloof’ te ‘belijden’. Waarbij de nadruk veelal op lijden ligt, maar dan voor de slachtoffers van deze achterlijke ‘religieuze’ uitwassen.

  Wanneer dringt eindelijk het besef door dat dergelijke mensen hier niet gelukkig worden, gehersenspoeld zijn met geestelijk vergif en aan de hand daarvan al uitermate gefrustreerd zijn OF dat raken en vervolgens aanslagen plegen uit naam van de islam door wraak op onschuldige burgers te nemen voor wat hen zogenaamd allemaal ‘is’ en ‘wordt’ aangedaan. Wanneer ziet men eindelijk in dat dergelijke ‘gelovigen’ hier niets toevoegen? GEEN verrijking zijn! GEEN diversiteit, maar overheersing en dictatuur nastreven! Wanneer wordt die achterlijke wet uit 1798 eindelijk eens bijgesteld/afgeschaft?!

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten