Alle ondernemers weg bij de VVD

Datum:
 • zaterdag 3 oktober 2020
 • in
 • Categorie:
 • Wybren van Haga is onafhankelijk Kamerlid, ex VVD. Hij draagt keer op keer alternatieven aan voor het Corona beleid. Helaas wordt hij weg gelachen.

  3-10-2020

  “Hugo de Jonge probeert me in de complot hoek te framen. Rutte heeft inmiddels alle liberale grondrechten weggegeven”. Van Haga spreekt niet van een crisis. Door ouderen en kwetsbaren te beschermen kan de rest van Nederland gewoon doordraaien, denkt hij.

  Zijn oude partij- de VVD - kiest voor het grijze midden. Niet voor ondernemers: “die hebben allemaal de VVD de rug toe gekeerd”. Van Haga is nu nog onafhankelijk parlementslid. Bij de nieuwe verkiezingen sluit hij aan bij FvD


  Volg Van Haga op Twitter: https://twitter.com/WybrenvanHaga?s=20 Volg Van Haga op Instagram: https://www.instagram.com/wybrenvanha... Het YouTube kanaal van Wybren van Haga: https://www.youtube.com/channel/UCANc...  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Alles wat afwijkt van de mening van “de drie” en tegenwoordig “de vier” (Rutte, de Jonge, Grappenhaus em Ollongren) wordt “komplot” genoemd terwijl zij degenen zijn die het komplot vertegenwoordigen en uitvoeren.

  Een reactie posten