Opening Windpark Wieringermeer

Datum:
 • maandag 28 september 2020
 • in
 • Categorie: ,

 • Hollands Kroon - Na tien jaar ontwikkeling en drie jaar bouwen is het zover: op woensdag 30 september wordt Windpark Wieringermeer officieel geopend.  28-9-2020


  Binnen de huidige richtlijnen is het niet mogelijk om een feestelijke opening te organiseren op de locatie van het windpark. Om deze mijlpaal toch te kunnen markeren, komt er in plaats daarvan een online programma voor iedereen die bij de bouw van het park betrokken is geweest.


  _____________________________________________________________________
  Opening Windpark Wieringermeer live op TV

  WIERINGERMEER - Komende woensdag wordt Windpark Wieringermeer officieel geopend. 

  De opening kan wegens de coronamaatregelen niet met publiek plaatsvonden. Daarom heeft Vattenfall besloten een speciale TV uitzending te maken. 

  Vanuit een studio in Hilversum wordt een rechtstreekse uitzending met gasten verzorgd. Er wordt ook geschakeld met Wieringermeer. De presentatie is in handen van een bekende Nederlandse presentatrice. 

  De TV uitzending is woensdagmiddag vanaf 16.00 uur rechtstreeks te bekijken via Noordkop Centraal TV, Ziggo kanaal 40, KPN kanaal 1422 en www.noordkopcentraal.nl/live
  2 reacties :

  Anoniem zei

  De subsidies voor dit nieuwe windpark komen uiteraard op het bordje van de burgers terecht, maar daar hebben de heren geen boodschap aan.

  Anoniem zei

  Nou, wel gefeliciteerd met je moordmachinepark.
  De bewoners willen dit niet maar de boven ons gestelden zullen er wel een lekker borreltje (door deze burgers/ bewoners betaald) op drinken.
  Tuig is het. Schorum. Stem in maart PVV.

  Strijd de goede strijd. (Prof. Dr. J.J.G. (Hans Jansen)

  Een reactie posten