Kentering

Datum:
 • maandag 14 september 2020
 • in
 • Er lijkt een kentering aan de gang te zijn.


  14-9-2020

  Het Franse satirische blad Charlie Hebdo heeft opnieuw de Mohammed-cartoons afgedrukt. De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) heffen de boycot jegens Israël op en sluiten vrede, in weerwil van de grote weerstand van Arabisch-islamitische landen.
  De grootste klap is uiteindelijk voor de Palestijnen. De VAE bevrijden zich van de gijzeling door deze terroristische groepering en laten de Palestijnse eis vallen om ‘geen akkoord met Israël te sluiten’ voordat er iets met hen is geregeld. De Palestijnse leiders, die zich persoonlijk verrijken met ‘hulp’ van het Westen, laten erbarmelijke situaties in kampen in Syrië, Jordanië en Libanon voortbestaan, alweer tientallen jaren, als troefkaart voor internationale afpersing. Met name de linkse kerk (in Nederland D66, GL en de PvdA) kijken van de situatie weg en gaan door met het steunen van deze aberratie. Het is een grove schande.
  Onze bewindsvrouwe voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Sigrid Kaag (D66), staat bekend als pro-Palestijns en is getrouwd met een voormalige viceminister onder Yasser Arafat, Anis al-Qaq. Kaag is een verklaard voorstander van de BDS-beweging (Boycott, Divestment, Sanctions), die oproept tot een demoniserende boycot van Israël op grond van lasterlijke aantijgingen. Laatst sprak ik enkele D66-leden die haar ideeën te links vonden. Kaag werd in 2017 lid van deze partij om minister te kunnen worden.
  Inmiddels weten we dat Nederland onder haar bewind en in weerwil van de ontwikkelingen flink steun heeft verleend aan de terroristen. Bijvoorbeeld Samer Mina Salim Arbid en Abdul Razaq Farraj, medewerkers van ‘landbouworganisatie’ UAWC, wier salaris deels werd betaald van Nederlands ‘ontwikkelingsgeld’ en die daarom pasjes droegen die in 2017 werden uitgegeven door de Nederlandse Vertegenwoordiging in Ramallah. Ze waren dankzij dat Nederlandse geld in staat een aanslag te plegen waarbij het 17-jarige Israëlische meisje Rina Shnerb om het leven kwam. Natuurlijk waren de ambtenaren van Kaag er als de kippen bij om de steun te staken, maar dat maakt de slachtoffers van de nietsontziende Palestijnse terreur niet levend.
  Nederland, kortom, heeft een terroristenfreule als minister aangesteld, die pas lid werd van een politieke partij toen ze een positie kon bemachtigen om de terreur-Palestijnen van gratis geld te voorzien. ‘Charlie’ en de Emiraten luiden echter een goede ontwikkeling in. Het Westen begint wakker te worden en te beseffen hoe gevaarlijk de islamitische ideologie is en hoe fout de wereld zich heeft opgesteld tegenover de ‘Palestijnse kwestie’. Gelukkig maar.
  Nu Nederland nog / weer …
  Foto: privé-collectie minister Kaag. Links Anis al-Qaq, midden Yasser Arafat. De kinderen zijn van het echtpaar al-Qaq-Kaag.

  ON

  0 reacties :

  Een reactie posten