Is de Corona Scam iets nieuws? Pierre Capel College

Datum:
 • zaterdag 12 september 2020
 • in
 • Categorie:
 • Corona is ten onrechte uitgeroepen tot een pandemie en heeft tot een mondiale angstgolf geleid.


   Is de Corona Scam iets nieuws? Pierre Capel College

  Corona is ten onrechte uitgeroepen tot een pandemie en heeft tot een mondiale angstgolf geleid. Angst is niet te bestrijden met logica en getallen, maar vraagt om een offer. Het Corona offer bestaat uit zinloze draconische maatregelen.
  Naast het offer schreeuwt angst om een oplossing en dat is in dit geval een hypothetisch werkend toekomstig vaccin, dat miljarden dollars gaat kosten.
  Dit type Scam hebben we al eens eerder gezien, in het geval van Cholesterol.
  Cholesterol is via grove wetenschappelijke fraude gekoppeld aan de angst voor een hartaanval. Door deze angst wil men als offer het cholesterol verlagen en dit proces leidt tot ernstige bijwerkingen. Als oplossing voor deze angst is een zeer schadelijk medicijn gekozen dat een biljoen dollar per jaar opbrengt.
  De Cholesterol leugen is nu zo mondiaal verankerd, dat niet besproken kan worden wat Cholesterol echt te maken heeft met een hartaanval. Hoewel Cholesterol absoluut niet te laag mag zijn, worden de normen steeds naar beneden bijgesteld en hebben nu een dramatisch ongezond niveau bereikt.
  In dit college zullen de echte processen die aderverkalking veroorzaken worden besproken.
  #pieter, #ramon, #cafews
  #corona
  #machtsgreep
  #elite
  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
  Onze gesprekken kunnen politiek incorrecte inhoud bevatten. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische democratische processen.
  Je kan je aanmelden op ons account!
  https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw

  0 reacties :

  Een reactie posten