Huisarts Rob Elens over zijn rechtszaak tegen youtube en de behandeling van het corona virus

Datum:
 • zondag 13 september 2020
 • in
 • Categorie:
 • YouTube mag van de rechter content weggooien wanneer het naar oordeel van de Europese Commissie nepnieuws zou bevatten.  Zie hier

  12-9-2020
  'in 2020 was heel de wereld -en Nederland dus ook- in de ban van een virus paniek. Heel Nederland? Nee. In Meijel in de gemeente Peel en Maas blijft een kleine huisarts moedig weerstand bieden aan de overweldigers en maakt het leven van de omliggende desinformatie bepaald niet gemakkelijk' Rob Elens spande met interviewer Ab Gietelink een kort geding aan tegen YouTube, omdat een eerder interview bij café Weltschmerz van hen over de behandeling van covid19 offline was gehaald. Tijdens dit interview in Potkaars komt de uitspraak van de rechter binnen: YouTube mag van de rechter content weggooien wanneer het naar oordeel van de Europese Commissie nepnieuws zou bevatten. Bij wijze van experiment publiceer ik dit nieuwe gesprek met Elens op youtube op 10 september 2020 in eerste aanzet als hidden link. Op 12 september, 48 uur later, publiceer ik het alsnog als openbare link. Het interview kun je ook terugzien via: lbry.tv https://open.lbry.com/20200909-rob-el... bitchute https://www.bitchute.com/video/YOKysl... troo.tube https://troo.tube/videos/watch/413c53... artikel/links: https://potkaars.nl/blog/2020/9/10/hu...

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het rechtssysteem in Nederland is op sterven na dood. Niet alleen in Nederland maar in de gehele EU is het zo'n grote corrupte bende dat de honden er geen brood van lusten. We zien het nu in Nederland weer met de moordbedreigingen van Akwasi die door een door en door corrupte officier van justitie niet vervolgd wordt omdat mevrouw de officier banden heeft met Akwasi, hoezo niet corrupt?
  Wat Rutte in die jaren heeft weten af te breken is onvoorstelbaar en ondanks zijn beleid en zijn leugens blijft de man, of wat het dan ook mag zijn, populair bij een groot aantal Nederlanders. Het zal wel niet het meest slimme deel zijn van de Nederlanders, maar dat domme deel kan voor heel veel ellende zorgen.

  Anoniem zei

  @anoniem, inderdaad, het domme deel, geprogrammeerd door de angstpropaganda via de mean stream media en de overheid, is letterlijk een gevaar voor de rest van de mensen die zich wel verdiepen in de materie. De EU is ontstaan uit nazi roots, en zo verder ontwikkeld dat we nu verder heen zijn dan 75 jaar terug. Nu is het in één klap wereldwijd waar ze de macht en de totale controle, inclusief de zelfbeschikking van het eigen lichaam trachten af te nemen. Een ieder die inziet wat er gaande is, bereid zich voor op het ergste, en dat heeft niets te maken met het covid19 virus dat slechts een gereedschap is om de gewenste wereldwijde technocratische dictatuur tot stand te brengen.

  Een reactie posten