Spaanse krant bevestigt tweede Europese lockdown vanaf 18 september

Datum:
 • woensdag 12 augustus 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Tweede lockdown is regelrechte oorlogsverklaring aan alle Europeanen, hun welvaart, hun gezondheid en hun toekomst


  Spaanse krant bevestigt tweede Europese lockdown vanaf 18 september


  ————————————————————————————————————————————-
  Tweede lockdown is regelrechte oorlogsverklaring aan alle Europeanen, hun welvaart, hun gezondheid en hun toekomst
  ——————————————————————————
  Het Duitse minister van Gezondheid doet de viraal gaande berichten over de tweede lockdown in september af als ‘fake news’ (2), maar de Engelstalige Spaanse krant Euro Weekly News schrijft dat het land en de meeste andere West Europese landen vanaf 18 september wel degelijk weer in een strenge lockdown gaan. Dit bevestigt de ontdekkingen van de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz, die op zijn YouTube kanaal waarschuwde dat heel West Europa op uiterlijk 30 september in een half jaar durende lockdown wordt gestort, die door het leger zal worden gehandhaafd. Het doel is om de geplande vernietiging van de economie te versnellen, en alle mensen te dwingen zich te laten testen op het coronavirus, om hen vervolgens te vaccineren.
  De socialistische Spaanse premier Pedro Sánchez, die volgens zijn eigen woorden ‘militant pro-EU’ is, gaat volgens Euro Weekly News het land op 18 september weer in een strenge lockdown duwen, zogenaamd vanwege het ‘zorgwekkende oplopende’ aantal Covid-19 besmettingen.
  In Fase 1 komt er eerst een regionale lockdown. Spanjaarden mogen dan niet meer buiten hun gemeente of woonplaats komen. Ook worden de grenzen met Frankrijk en Portugal gesloten voor al het ‘niet essentiële’ verkeer.
  Fase 2 begint na 2 weken met het sluiten van alle ‘niet essentiële’ bedrijven, zoals de horeca, bioscopen, theaters en andere plaatsen en events waar veel mensen komen.
  Nog eens 2 weken later gaat Fase 3 van start. Dan moet iedereen weer verplicht thuis blijven, en mogen onder strenge voorwaarden alleen nog boodschappen worden gedaan.
  Dit komt precies overeen met wat Ebalz hoorde over wat er voor Duitsland staat gepland. De tweede lockdown gaat deze keer echter ook met militaire macht worden afgedwongen, wat bedoeld is om een massale volksopstand op voorhand in de kiem te smoren.
  Gesprekken met andere regeringleiders
  Twee Spaanse politici onthulden afgelopen zaterdag tegenover Euro Weekly dat er reeds gesprekken zijn geweest met premiers van andere landen over de geplande tweede lockdown, waaronder met de Britse premier Boris Johnson.
  ‘Dit is een van de redenen waarom vakantiebedrijven voor september vluchten en reizen annuleren. Ze zijn er vooraf voor gewaarschuwd,’ legde een minister uit.
  Iedereen moet worden getest en gevaccineerd
  Het maandenlang platleggen van de economie en samenleving zou moeten worden gedaan om ‘de bevolking te beschermen,’ maar steeds meer mensen beseffen dat er een totaal andere agenda wordt uitgevoerd, die juist het tegendeel bewerkt. De economie wordt opzettelijk vernietigd, de bevolking doelbewust tot het uiterste gedreven en doodsbang gemaakt met de ‘tweede golf’ corona pandemie hoax, zodat iedereen zich laat testen en vaccineren.
  Regelrechte oorlogsverklaring
  Als dit besluit van Europese regeringsleiders daadwerkelijk wordt uitgevoerd, dan is dat niets minder dan een regelrechte oorlogsverklaring aan alle Europeanen, aan hun welvaart, hun gezondheid en hun toekomst. De tweede lockdown zal daarom een bezettingstoestand zijn zoals we die nog nooit eerder hebben gehad, met de bedoeling om ons onder een permanente communistische dictatuur te plaatsen, waarin al onze vrijheden en rechten, en zelfs de zeggenschap over ons eigen lichaam, permanent van ons zullen worden afgepakt.
  Zelfs al zou het niet september worden, maar oktober of november, of januari 2021, dan nog hebben we als Europese volken nog maar heel kort te tijd om deze finale staatsgreep tegen de vrijheid en het leven zoals we dat tot nu toe gekend hebben, te stoppen.
  Xander


  3 reacties :

  Anoniem zei

  Dit is wel zeer beangstigend.

  Anoniem zei

  Een versie van nazi Duitsland, maar dan in een andere vorm die minimaal de term XXL verdient ten opzichte van de periode waarin dat regime dood en verderf zaaide. Wees voorbereid, breng degene in kaart die het uitvoeren in de eigen omgeving, het is dan wij tegen hun in onze eigen leefomgeving.

  Dekker zei

  Vreemd alleen dat er de laatste maanden hoegenaamd geen Corona doden meer zijn in ieder geval geen gezonde mensen. Van mensen boven de 70 a 80 is bekend dat hun weerstand veelal matig is en dat een gewoon griepje al fataal kan zijn. Zolang het domme deel van de EU bevolking in de fabels van de criminele overheden blijft geloven staat het wat intelligentere deel machteloos.

  Al die dagelijkse bangmakerij over besmettingen is bedoeld om het fabeltje in stand te houden. Een besmetting duidt op anti lichamen in het bloed en daar hoeft de drager niets van te merken of ziek van te zijn.

  Een reactie posten