Silvana Heißenberg: “Nu zijn jullie misdadigers aan de beurt!” – heet nieuws uit Berlijn

Datum:
 • maandag 3 augustus 2020
 • in
 • Categorie:
 • NIEMAND mag er ongestraft mee wegkomen!  


  Silvana Heißenberg: “Nu zijn jullie misdadigers aan de beurt!” – heet nieuws uit Berlijn

  Screenshot_7
  (Vertaling: E.J. Bron)
  Eindelijk gebeurt er iets in Duitsland. Eindelijk kun je weer trots op de Duitse bevolking zijn, want vandaag laten honderdduizenden mensen (velen spraken van 1,3 miljoen) in Berlijn hun gezicht zien tegen dit gestoorde, mensonwaardige, huichelachtige, links-groene, socialistische BRD-systeem!
  Mitteleuropa
  Met de coronaleugen zijn jullie betaalde beroepscriminelen nu definitief te ver gegaan en onze vrijheden en GRONDRECHTEN voor de laatste keer met voeten getreden.
  Het Duitse volk heeft lang genoeg passief toegekeken, maar nu is het uit met de pret! Het is nu afgelopen met jullie waardeloze, weerzinwekkende en levensgevaarlijke leugens! Het is afgelopen met jullie socialistische dictatuur! Deze dag zal de geschiedenis ingaan. Nooit meer zullen mensenverachtende, landverraderlijke, links-groene socialisten aan de macht komen.
  De mensen hebben jullie opzettelijke misdaden, jullie opzettelijke landverraad nu lang genoeg gezien en die veel te lang verdragen. Het is nu afgelopen met jullie, jullie walgelijke links-radicale politieke criminelen, betaalde beroepsleugenaars van de corrupte links-groene media en Justitie!
  NIEMAND mag er ongestraft mee wegkomen!  
  Wie nu durft zijn toneeltalent te laten ontvlammen: “Dat wist ik toch allemaal niet… Ik was er altijd tegen, maar men heeft me gedwongen om te liegen en men heeft me gechanteerd, ik heb toch familie… Ik wilde nooit meedoen.”
  Vergeet het maar, geen smoesjes en geen vergeving. Wie zich medeschuldig maakte aan deze misdaden, zal deze keer passend bestraft worden. In 1945 en in 1989 zijn de misdadigers en moordenaars er grotendeels mee weggekomen, maar deze keer niet, dat zweer ik jullie! Geen enkel Stasizwijn, geen enkele verklikker, die zijn eigen volk verraadde, zal er zonder kleerscheuren afkomen. ALLE verantwoordelijken, opdrachtgevers, insiders, mededaders, helpers, jaknikkers, … zullen allemaal hun terechte straf krijgen, ALLEMAAL!
  De tijd van de weerzinwekkende Duitsland hatende Groenen, pedofielen, links-radicalen en ware socialistische nazi´s is nu voorbij. De mensen hebben zich nu lang genoeg laten verneuken, verarmen, tot slaaf laten maken, laten onderdrukken, nu is het afgelopen!
  Wij zijn het volk. Samen zijn we sterk. Alle macht gaat van het volk uit!!!
  Om heel eerlijk te zijn, had ik de afgelopen maanden een behoorlijke dip en weinig hoop voor Duitsland. Ik had nooit gedacht dat er zoveel mensen zijn die zo onbeschrijfelijk laf, zwak, ongeïnteresseerd, ongelooflijk naïef en chronisch dom zijn. Ik kon niet begrijpen hoe zoveel mensen zich nog steeds door betaalde politieke criminelen en betaalde media laten verneuken, want we worden geregeerd door de gevaarlijkste en meest hypocriete politieke criminelen die ooit in dit land mochten “heersen”. Er wordt uitluidend tegen het welzijn van het Duitse volk gehandeld, maar nog nooit eerder zo duidelijk als sinds het eind van 2015 door het Duitsland hatende, socialistische en dictatoriale Merkel-regime.
  Ik heb me echt afgevraagd waarvoor ik al die represailles op me nam, mijn carrière opofferde, wanneer dit volk overwegend zo pathologisch dom is en nog steeds de dagelijkse leugens van de betaalde regimezenders gelooft. Geen enkel gecreëerd virus kan ook maar bij benadering zo gevaarlijk zijn als de huidige politieke criminelen en de domheid van de mensen.
  Gelukkig is vandaag eindelijk de knoop in de hoofden van de mensen uit elkaar gespat en werd de afschuwelijk laffe schijnheiligheid beëindigd. Vreedzame en oudere medemensen werden op demonstraties door de politie als misdadigers afgevoerd. Gepensioneerden werden verdreven van openbare banken in het park, omdat zij zogenaamd een gevaar voor de openbare veiligheid vormen. Dat is niet meer in woorden te vatten.
  De mensen liepen al als robotten met hun viruslappen in het gezicht rond, zelfs in de vrije natuur en in de auto! Dat is alleen nog maar ziek. Ik heb mezelf in supermarkten uitsluitend met een mondmasker met het opschrift “GEDWONGEN SLAVENMASKER!! Coronaleugen!!!” laten zien, want iedereen moet zich actief verzetten!
  Deze politieke boeven doen zaken met de angst
  Honderden gerenommeerde artsen en echte virologen gaven er informatie over dat corona een geënsceneerde leugen is. Alles is een geënsceneerde leugen om meer biljoenen aan een wereldwijde inenting te verdienen, die bewijsbaar het DNA van de mensen dient te veraderen. Deze inenting creëert pas een daadwerkelijk Covid-virus. Tegelijkertijd dient er met de inenting ook een chip geïmplanteerd te worden, waarmee IEDEREEN OP ELK MOMENT gecontroleerd kan worden.
  Bill Gates wordt niet voor niets “Kill Bill” genoemd. In een interview zei hij heel openlijk dat hij de wereldbevolking graag drastisch zou willen reduceren. Uiteraard zou hij zijn eigen kinderen niet willen laten inenten. Wie dat niet te denken geeft, moet zichzelf alsjeblieft inderdaad laten inenten met deze gifspuit.
  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron(www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten