Met Covid-19 komt ook een globalistische communistische fascistische Big Brother dictatuur

Datum:
 • zaterdag 8 augustus 2020
 • in
 • Categorie:
 • Het Coronavirus wordt misbruikt als rechtvaardiging voor een belegering, militarisering, bezetting en afbraak van onze leefwereld.   Met Covid-19 komt ook een globalistische communistische fascistische Big Brother dictatuur


  Screenshot_91
  (Door: “Balkanske priče”)
  Het Coronavirus wordt misbruikt als rechtvaardiging voor een belegering, militarisering, bezetting en afbraak van onze leefwereld. Dit is een psychologische aanval op de samenleving met de bedoeling een afschrikwekkende Orwelliaanse Hunger Games nachtmerrie te vestigen. Waarom werden er in andere jaren, wanneer de griep flink huishield, niet dezelfde maatregelingen getroffen? Toen waren er meer doden dan nu! Bill Gates en het World Economic Forum – daar waren hooggeplaatste personen en beleidsmakers uit de hele wereld aanwezig -hebben de uitbraak van coronavirus gepland. Op het World Economic Forum in Davos deden er twee weken voor de start van corona al simulaties de ronde. Het is ook bekend dat er voor de start van corona bepaalde bedrijven flink mee bezig waren om daar straks bakken met geld mee te gaan verdienen. Met voorop de foundation van Bill en Melissa Gates; die steekt  miljoenen in het ontwikkelen van vaccins, waar ze voor de corona uitbraak mee begonnen is…

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Dag in dag uit worden we overstelpt met nepnieuws, geproduceerd door onze regeringsleiders en hun media. Het ANP is evenals de NOS koning in het verspreiden van nepnieuws.
  Nu beweert het ANP weer dat Rusland de Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden tegenwerkt. Iemand met een beetje verstand weet dat die bewering de grootste onzin is want de seniele en vrouw en kind onvriendelijke Joe Biden(kan niet met zijn handen van vrouwen en kinderen afblijven) is een gevaar voor zichzelf. Dat weten alle regeringsleiders en Putin al helemaal dus Joe Biden tegenwerken is de grootste onzin.

  Anoniem zei

  Maar eens te meer blijkt dat dit soort reacties van mensen komen van types niet worden tegengehouden door kennis. Hoe meer je weet, hoe moeilijker het is om een goede, gedegen mening te vormen, de andere kant op werkt het óók: Hoe minder je weet (lees: hoe dommer men is), hoe makkelijker het is om allerlei onzin de wereld in te sturen wat leidt tot polarisatie en ontevredenheid van het plebs....zo jammer. Ik heb altijd geleerd dat als je ergens geen verstand van hebt, je beter je mond kunt houden!

  Een reactie posten