Hoe de volksgezondheid lijdt onder het coronabeleid: in gesprek met Kim van Oudenaarde

Datum:
 • donderdag 20 augustus 2020
 • in
 • Categorie:
 • Een Oorlog Reeds Verloren  Zie hier  20-8-2020

  In dit derde deel van een reeks gesprekken met mensen uit de zorg gaat Sven aan tafel met Kim van Oudenaarde, arts in opleiding tot medisch specialist (radiologie). Zij vertelt over haar ervaringen sinds de uitbraak van het coronavirus en deelt de twijfels over de proportionaliteit van de maatregelen.

  Na een heftige periode aan het begin van de pandemie lijken deze namelijk al lang niet meer gerechtvaardigd en kunnen er grote vraagtekens gezet worden bij de wijze waarop behandelmethoden de kop worden ingedrukt ten faveure van het gedroomde vaccin. Van dichtbij heeft zij kunnen zien dat de schade die door het overheidsbeleid wordt veroorzaakt vele malen groter lijkt dan de impact van het virus zelf, wat haar er uiteindelijk toe heeft bewogen om ook naar buiten te treden met haar verhaal in de hoop dat anderen zullen volgen.

  Onze eerdere gesprekken met zorgprofessionals:

  De patiënt als cliënt en de ondernemer aan het bed: in gesprek met Herman van Nouhuys:

  De arts als uitvoerder van overheidsbeleid: in gesprek met Elke F. de Klerk: https://youtu.be/VcaO7aDJj4Q 

  Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl


  0 reacties :

  Een reactie posten