Fractievergadering Onafhankelijk Hollands Kroon 31 augustus

Datum:
 • maandag 31 augustus 2020
 • in
 • Categorie: ,

 • Cultuurschuur in Wieringerwerf maandag 31 augustus 
  fractievergadering OHK.
  Fractievergadering Onafhankelijk Hollands Kroon

  De fractie van het Onafhankelijk Hollands Kroon komt op maandag 31 augustus voor het eerst sinds maart weer fysiek bijeen. Dit gebeurt uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. De fractie vergadert vanaf 19.30 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

  Tijdens de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 3 september a.s. besproken. Op de agenda staan de volgende punten: Bestemmingsplan Leijerdijk 5 Nieuwe Niedorp, Bestemmingsplan Mientweg 46 Lutjewinkel, koersbepaling recycleplan, gebiedsagenda Wadden en de tweede bestuur rapportage.

  Indien u bij de fractievergadering aanwezig wilt zijn verzoeken wij u dit tijdig te melden via alexanderbugel@hollandskroon.nl of 06-20791744. 

  In verband met de coronamaatregelen is het aantal bezoekers namelijk beperkt. Mocht u over andere zaken dan de eerder genoemde agendapunten met de fractie van gedachten willen wisselen bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch of via de e-mail u vragen of zorgen met de fractie delen. De contactgegevens staan hierboven.

  OHK

  0 reacties :

  Een reactie posten