Covid 19 test veelal Vals Positief! Profwielrenner gerepatrieerd na Vals Positieve test!

Datum:
 • woensdag 19 augustus 2020
 • in
 • Categorie:
 • Covid 19 test veelal Vals Positief! Profwielrenner gerepatrieerd na Vals Positieve test!

  Test NL massaal Covid 19 "VALS" Positief?! Dat is vraag als we de cijfers bestuderen van het RIVM en de Duitse labtests waaruit blijkt dat de RT-PCR test (covid 19 test) een specificiteit kent van tussen de 98 en 99,5 %. Uit de berekeningen blijkt dat er - sinds juni - op 100.000 geteste Nederlanders ca. 300 mensen positief testen en dat op een dergelijk groep tussen de 2000 en 1000 mensen valspositief testen. Daarmee vallen alle vermeende positieve tests dus in de foutmarge. 

  Huisarts Martin Voerknecht licht deze getallen toe. Tevens spreken we profwielrenner Stand Godrie die voor niets uit Polen terugkeerde met zijn hele team t.g.v. een vals positieve corona test. Een drama voor de ploeg met de nodige schade en meteen een goed voorbeeld hoe discutabel en risicovol beleid maken is, op basis van deze testmethode.


  2 reacties :

  Anoniem zei

  Hoe dubieuzer de tests in Nederland hoe liever het Rutte en zijn RIVM ook is, maar de meeste Nederlanders nemen die 2 nog steeds uiterst serieus ook.
  Je zal versteld staan van de misinformatie zoals artsen(chirurgen) krijgen van hun superieuren heb ik de laatste tijd gemerkt bij mijn bezoek aan diverse ziekenhuizen.

  Anoniem zei

  Onvoorstelbaar dat er zoveel domme mensen in de dombocratie der nederlanden wonen dat ze zich anno 2020 de leugen nog als waarheid laten verkopen. Alle mogelijkheden zijn voor de massa beschikbaar om een realistisch beeld te vormen. Ik schaam mij er voor in een land te wonen waar velen nog zo dom zijn dat ze alles geloven wat de mean stream media constant herhaald.

  Een reactie posten