‘White Lives Don’t Matter’: Media moedigen golf van racistische haat tegen blanken aan

Datum:
 • woensdag 1 juli 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Stasi achtige toestanden in Amerika en Europa:


  ‘White Lives Don’t Matter’: Media moedigen golf van racistische haat tegen blanken aan

  Zolang je maar niet-blank bent, kun je je inmiddels de grofste racistische haat permiteren, en wordt je er vaak nog voor beloond ook. (Afbeelding: screenshot/compilatie).
  —————————————————————————————————————————————-
  Stasi achtige toestanden in Amerika en Europa: zelfs (schoon)familieleden van ‘verdachte racisten’ raken hun baan kwijt – Syp Wynia: Ook in Nederland is een Gedachtenpolitie in oprichting
  ———————————————————————————
  ‘White Lives Don’t Matter’, twitterde Cambridge professor Priyamvada Gopal vorige week. Er werd onmiddellijk een petitie opgestart om haar te laten ontslaan, maar in plaats daarvan beloonde de universiteit haar juist met een volledig hoogleraarschap, ondanks het feit dat Twitter haar bericht had geblokkeerd. De mainstream media presteerden het zelfs om háár als het slachtoffer neer te zetten, en maakten zich juist heel boos over een ‘White Lives Matter’ spandoek boven een voetbalstadion in Manchester. Ook uit andere incidenten blijkt dat blanken in het Westen in het verdomhoekje zijn geduwd, en op geen enkele bescherming tegen deze golf van racistische haat hoeven te rekenen.
  Aangemoedigd door de steun door de media ging professor Gopal rustig door met haar racistische tweets. Wat dacht u van: ‘Ik weersta iedere dag de neiging om witte mannen hun knieschijven te breken. Dus nee, IK ben de held.’ Dat was een reactie op de vraag van twitteraar Emma Webb of ‘de universiteit alsjeblieft kan laten weten dat dit compleet onacceptabel en onverdedigbaar is? Hoe kunnen studenten zich nog veilig voelen?’
  ‘Ze is een racist. Ik vind dat we moeten stoppen met dit domme spelletje dat minderheden niet racistisch kunnen zijn, want dat kunnen ze absoluut wèl. Ze is een racist, en komt ermee weg omdat ze niet blank is. Dat is simpelweg een feit,’ reageerde Dominique Samuels.
  Gestraft omdat iemand naast je een ‘fout’ T-shirt draagt
  Nadat de petitie om haar van de universiteit te verwijderen meer dan 20.000 handtekeningen had gekregen, werd deze plotseling door Change.org gewist. De Cambridge Universiteit blijft onverkort achter Gopal staan. Noah Carl werd onlangs wèl ontslagen nadat 500 academici een brief hadden ondertekend waarin ze zijn research op het gebied van ras en intelligentie aanvochten.
  Het instituut trok recent ook een aangeboden tijdelijke positie aan Jordan Peterson in, nadat een ‘woke’ mob klaagde over zijn gebrek aan politieke correctheid. Er kwam namelijk een foto boven tafel waarop hij was te zien naast een man die een T-shirt met de tekst ‘ik ben een trotse islamofoob’ droeg. (1)
  Stasi-toestanden: zelfs (schoon)familie wordt ontslagen
  De vriendin van de man die vorige week maandag een ‘White Lives Matter’ spandoek boven het stadion van Manchester City vloog, is ontslagen nadat ze weigerde een verplichte ‘intensieve raciale gevoeligheidstraining’ te volgen. In Engeland ben je nu dus al een verdachte van racisme als jouw vriend(in) of familielid openlijk ook voor blanken opkomt. (2)
  Dit soort Stasi achtige toestanden komen inmiddels ook dagelijks in de VS voor. Een speler van de voetbalclub L.A. Galaxy werd ontslagen omdat zijn vrouw had getwitterd dat alle relschoppers zouden moeten worden neergeschoten. Een advocaat in San Francisco kon zijn biezen pakken nadat zijn vrouw boos zou zijn geweest op een man die BLM graffiti op de muur van een gebouw had gespoten. Een hypotheekverstrekker ontsloeg de schoonmoeder van een agent die is aangeklaagd wegens het neerschieten van een dronken chauffeur, die hem eerst met een taser had aangevallen. (5)
  Twee dagen geleden besteedden de media aandacht aan een blank echtpaar in St. Louis dat een pistool en een automatisch geweer op Black Lives Matter demonstranten hadden gericht. Natuurlijk werd eerst geprobeerd het blanke echtpaar als racisten te framen, maar al snel kon niet worden ontkend dat een BLM bende een toegangspoort van een wijk had vernield, en met geweld privé terrein was binnengedrongen, en zich agressief tegenover de bewoners opstelde en hen bedreigde. (3)
  Reddit staat wèl haat tegen blanken toe
  Social media doen ondertussen hard mee met het marginaliseren en (laten) discrimineren van blanke mensen. Zo sloot het platform Reddit een pro-Trump forum, omdat dat ‘haat’ zou promoten. Tegelijkertijd staat expliciet in Reddits eigen gebruikersregels dat haat tegen de ‘meerderheid’ (in de VS nog altijd de blanken, maar wereldwijd slechts 10%-12% van de bevolking) wèl wordt toegestaan. (4)
  YouTube gaat eveneens onverminderd door met zijn oorlog tegen de vrijheid van meningsuiting. Opnieuw was een conservatieve activist het slachtoffer: Stefan Molyneux, al 14 jaar beheerder van het grootste filosofische kanaal op YouTube, kreeg te horen dat zijn account is opgeschort omdat hij plotseling de (nieuwe) gebruikersregels zou hebben geschonden (7).
  Nieuwe marxistische culturele revolutie
  Het hernoemen van straatnamen, het omverhalen van standbeelden, het eisen van spijtbetuigingen en ‘herstelbetalingen’ over gebeurtenissen in het verre verleden, het schrappen van afleveringen van tv-series, het op de zwarte lijst zetten van boeken, auteurs, journalisten, websites en weblogs, het demoniseren en wegpesten van kritische (voetbal)analisten – het is allemaal onderdeel van een lang geplande marxistische culturele ‘revolutie’, waar de autoriteiten en mainstream media niet alleen aan toegeven, maar grif aan meewerken.
  ‘Als u met afschuw naar deze haat kijkt, bent u niet de enige’
  ‘Als u met afschuw naar deze uitstortingen van haat en verwijten kijkt, verzeker ik u dat u niet de enige bent,’ schrijft analist Harlan Hill. Miljoenen andere gewone mensen voelen hetzelfde, maar durven zich (nog) niet uit te spreken, uit vrees voor hun reputatie en het verlies van hun contacten of hun baan. ‘Duistere krachten zijn losgelaten… Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Als we niet willen ontdekken hoeveel schade zij nog kunnen aanrichten, moeten we voorkomen dat ze de controle over de overheid krijgen.’
  Maar hoe moet dat dan in Nederland, waar nota bene ‘onze’ eigen premier verdeeldheid zaait door critici van zijn beleid te verketteren, op schaamteloze wijze te spreken over ‘institutioneel racisme’, en ondertussen wel het gesprek aan te gaan met de extreem racistische haatgroep BLM – wier mede oprichter Yusra Khogali op social media schreef dat ‘blanken gemankeerd’ en ‘niet menselijk’ zijn, en een ‘blanke huid sub-humaan’ (= Untermensch) is (6)-, maar niet met Nederlanders die enkel hun vrijheid terug willen, en daarvoor vreedzaam willen demonstreren?
  ‘Gedachtenpolitie in oprichting in Nederland’
  Syp Wynia schreef enkele dagen geleden dat ‘de gedachtenpolitie in oprichting is’ in Nederland. ‘In Nederland is na de Dam-demonstratie tegen racisme van 1 juni een aanval ingezet op de vrijheid van denken. Die aanval heeft trekken van religieuze vervolgingen, waarbij de inquisitie tot in de hoofden van andersdenkenden wil ingrijpen… Een groep politici, mediamensen en actiegroepen wil kunnen bepalen wat anderen wel en niet mogen zeggen en denken. Het is een Gedachtenpolitie-In-Oprichting.’
  ‘Het concept van de Gedachtenpolitie komt uit ‘1984’ van George Orwell: een geheime politie die 24 uur per dag, 7 dagen per week bijhoudt wat de onderdanen van de staat lezen, schrijven, zeggen en denken. Ideologieën die het vrije denken bedreigen hebben één ding gemeen: niet één individu mag zich aan de opgelegde ideologie onttrekken. Want die ideologie is fragiel en niet bestand tegen rationele discussie.’ (8)
  Als voorbeeld geeft hij de massale aanval op voetbalanalist Johan Derksen. ‘Doel van zo’n Stalinistisch showproces is een waarschuwing af te geven aan andere programmamakers, maar vooral ook aan de kijkers thuis: ‘U wordt in de gaten gehouden’.’
  ‘De Gedachtenpolitie-in-Oprichting is verder gevorderd dan velen beseffen. In de media én in de publieke ruimte zijn alledaagse gesprekken, uitingen en discussies al snel onderwerp van onderzoek. Overtreders krijgen online een bordje ‘verdacht’ om de nek…. In het Nieuwe Normaal hebben de machthebbers zo een instrument in handen om dissidente geluiden uit te schakelen.’
  Nu moet je achter alle eisen van BLM staan wil je géén verdachte racist zijn. ‘Morgen kunnen de machthebbers een nieuw Denkbevel uitvaardigen,’ over bijvoorbeeld het klimaat, de EU, de massa immigratie, of verplichte vaccinaties. (8)

  Xander

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Wie op de hoogte is van de plannen van de EU en de VN weet dat de vervanging van de autochtone bevolking door migranten op koers ligt. Merkel kreeg zelfs een prijs voor haar werk om de bevolking van de EU te vervangen. https://ejbron.wordpress.com/2019/01/06/kalergi-plan-over-de-afschaffing-van-de-europese-volkeren-wordt-voortdurend-gesproken-als-zonder-alternatief-merkel-kreeg-in-2010-de-kalergi-prijs/


  Blanken zullen steeds vaker ervaren dat ze gediscrimineerd worden door vooral de nieuwe migranten die helemaal niets bijdragen aan Nederland, of het moet ellende zijn.
  www.katholiekforum.net/2017/12/05/de-ultieme-politieke-oorzaak-van-de-islamisering-van-europa-het-coudenhove-kalergi-plan/

  Een reactie posten