Waar was de ‘verlosser’ op zondag 28 juni en de week daarvoor?

Datum:
 • woensdag 1 juli 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • “De vreedzame demo was gekaapt door ‘doorgesnoven hooligans’! Die zorgden voor rellen!”

  30-6-2020  Waar was de ‘verlosser’ op zondag 28 juni en de week daarvoor?

  Knipsel.2PNG
  (Door: “Helena”)
  Er zijn nog nooit zoveel demonstraties geweest als de laatste tijd. En dat in een land waar de gemiddelde staatsburger geen demonstratie-ethos heeft en het liefst in het weekend op zijn luie krent zit en niet lastig gevallen wil worden over bepaalde politieke issues, zeker niet als hij/zij daar zelf niet bij betrokken is. Pas als men het in de portemonnee voelt en weet dat hij niet de enige is, komt men schoorvoetend in beweging. Dan is er ineens een saamhorigheidsgevoel, dan móet er iets gebeuren!
  We hebben het de afgelopen maanden gezien toen de boeren, de bouwers, de zorg, het onderwijs, de kermisexploitanten massaal de straat op gingen en zich verzamelden op het Malieveld!  Maar waar we niet op hadden gerekend, was dat we op 2e Pinksterdag –  toen de terrassen ’s middags om 12.00 uur onder restricties weer opengingen, en na maanden isolatie het openbare leven weer een beetje op gang kwam – De Dam volstroomde met duizenden zich zwaar gediscrimineerd voelende donkere (ik ga het woord zwart niet noemen) Nederlanders met in hun kielzog blanke deug BN-ers die voorgingen in het boetedoen. Op de knietjes, vuistje omhoog!
  Is BLM (The Black Panthers) in Amerika al lang ontmaskerd als een militante organisatie met als doel de blanken te overrulen en te onderwerpen, in ‘ons’ land bleven ze nog redelijk op de achtergrond en kwamen pas weer in actie tegen de tijd dat de Sint weer richting Nederland ging in november om ons feestje voor de kinderen en hun ouders te verpesten, want: racistisch!!
  De ‘vreedzame’ demonstratie, oftewel het door toverheks Femke goedgekeurde ‘super spread event’ op De Dam, riep veel vragen op, maar zorgde ook voor ongekende verontwaardiging, omdat ze er zelf tussen ging staan met de bekende button, en de demo aanmerkte als ‘té belangrijk’! Na het dreigement van slavenhandelaar nazaat Akwasi om Zwarte Piet op zijn gezicht te trappen in november, was het hek van de dam, en toen die uitspraak werd gerelativeerd met een goeie grap van Johan Derksen helemaal!
  De weerstand tegen de beweging groeit met de dag, zeker nu bekend is hoeveel subsidie deze onruststokers krijgen, het maakt ze niet uit of ze het podium beklimmen om de ‘witten’ uit te kafferen of op te roepen tot een boycot van Israël, als het maar betaalt! Ze mochten zelfs op audiëntie komen in het Catshuis met het verzoek om herstelbetalingen, als chantagemiddel, zodat er niet nog meer helden des vaderlands van hun sokkel getrapt of beklad zouden worden, naar Amerikaans voorbeeld! De grijnzende griezel buigt steeds verder en is inmiddels heel anders over Zwarte Piet gaan denken; nou, wij ook over hem, maar toch stijgt het stuk ellende ‘volgens de peilingen’ nog steeds tot ongekende hoogten! Ra ra hoe kan dat??
  Dankzij zijn crisismanagement? “Wij kunnen wel genoeg hebben van het virus, maar het virus is nog onder ons”, zo waarschuwde hij de bange burgers, “verpruts het niet door te laconiek met de regels om te gaan, want anders!! Er komt een 2e golf, wees daar maar op voorbereid!!!”
  Maar toen was hij er ineens, een innemende wat alternatieve man, met een hoofd vol dreadlocks en een naam die je tot nadenken stemt: Willem Engel, maar ach ‘what’s in a name’?? Hij was er samen met Maurice de Hond van overtuigd dat die 1.50 m maatregel eerder schadelijk dan zinnig is en zeker de lockdown, die tot psychische klachten leidt, en de verspreiding van het virus onmogelijk door het aanraken van mensen of winkelwagentjes kan worden overgedragen, allemaal onzin! De ‘viruswaanzin’ beweging was geboren, maar stierf na afgelopen weekend -denk ik – een vroege dood.
  Willem de biofarmaceutische wetenschapper (??) wist op een rechts platform op een rustige manier uit te leggen hoe het werkte met die aerosolen, maar dat deed Maurice ook al. Nou ja, hoe meer kritiek richting de staat des te beter! Hij startte een petitie tegen de opgelegde coronaregels en startte een zaak tegen de staat, die, door de rechter te wraken, voorlopig niet tot een uitspraak leidt! Maar zijn demonstratie op het Malieveld, die door de staat in eerste instantie werd verboden wegens het schenden van de corona maatregelen, ging, omdat er toch een behoorlijke belangstelling voor was en men was opgeroepen door de beweging om wél te gaan, tóch door!
  Dat Willem het voor elkaar kreeg in korte tijd zoveel vredelievende overjarige hippies, bloemenmeisjes, senioren en nog niet gehersenspoelde jongeren (voetbalsupporters) op de been te krijgen, was een verrassing! De iconische foto van het bloemenmeisje Wendy Kroeze dat tussen de ‘hooligans’ en de ME sprong, sierde de voorpagina van vele kranten, maar wat op mij de meeste indruk maakte waren de honderden jongeren, de lefgozertjes,  de kleerkasten, de mannen met ballen, die in een lange rij aan kwamen lopen bovenin beeld richting binnenstad (wat niet mocht!!) en scandeerden “Wij zijn Nederland” (2x) en er door zgn. stillen ingeluisd werden, waardoor er zo nu en dan een klap of trap terug werd gegeven! De grijnzende leugenaar had zijn doel bereikt: “De vreedzame demo was gekaapt door ‘doorgesnoven hooligans’! Die zorgden voor rellen!”
  Door de beelden van die jongeren, die zich over het algemeen beheerst gedroegen, kwamen de beelden weer boven van 10 augustus 2014, De Mars Voor De Vrijheid (ff googelen) en tegen IS n.a.v de ‘demonstrerende’ salafisten in de Schilderswijk die riepen om de dood van de Joden en ongelovigen en met IS-vlaggen stonden te wapperen! We gingen die zondag 10 augustus het hol van de leeuw binnen richting Schilderswijk, maar deze demo moest ook worden afgebroken, niet vanwege het gedrag van de voetbalsupporters die zich keurig gedroegen terwijl hun zelfbeheersing behoorlijk op de proef werd gesteld toen hun: “Wij zijn Nederland” werd beantwoord door de bezettende macht met een “Allah is de baas in Nederland!” Daar, aan de andere kant van de Hoefkade stonden honderden hysterische volgers van de religie van de vrede te krijsen en met stenen, flessen en vuurwerk te gooien, waarna een fotograaf van de T zijn hele arsenaal aan apparatuur als verloren kon beschouwen! De demo werd door de politie ‘voor onze veiligheid’ omgeleid, waarna de ‘overwinning’ door de mohammedanen onder het geroep van “Allahu akbar” werd gevierd met ‘vreugdevuren’, het was een zootje in Den Haag. De staatsomroep vatte het als volgt samen: “jongeren verstoren demo van rechts-radicalen!”
  In de aanloop naar de 2e viruswaanzin demo kwam er een kantelpunt: Willem had bedacht dat de demo’s, verspreid over het land, ineens moesten worden gecentraliseerd op het Malieveld. Hoe groter de opkomst des te beter, wetende dat opperbevelhebber Remkes het zou verbieden na de incidenten de week daarvoor. Hij had ook een ‘briljant’ idee, deze Willem: “We nodigen ook BLM uit. Want ook zij zijn tweederangsburgers net als wij!” Na die uitspraak haakten al veel potentiële demonstranten af en na enig speurwerk viel deze vleesgeworden Jezus keihard van zijn voetstuk! Zijn partner, zo wordt beweerd, zou een prominente rol spelen bij: jawel (!) BLM!!
  Willem, die al jaren als dansleraar zijn brood verdient en zoveel mogelijk vrouwen in zijn sterke armen wil laten dansen, is zondag de dans ontsprongen! Zijn oproep – uit nood geboren – aan de mensen om niet te komen, want er zou door de politie geweld worden gebruikt bij het overtreden van het demonstratieverbod, werd niet door iedereen opgevolgd, ook niet door de voorman van Pegida Nederland, Edwin Wagensveld!
  Als er iemand is die pal staat voor onze burgerrechten en onze vrijheid dan is hij het wel! Hij wilde eens even kijken wat er zich afspeelde op het Malieveld en daar verslag van doen, maar: Verboten!!
  Edwin weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen en doet dat samen met de Pegida Nederland beweging altijd vreedzaam, zonder geweld en met een vleugje humor, en juist dát roept bij de zure linksdenkenden veel weerstand op. Vooral omdat ze hem niets kunnen maken, behalve hem weer op te laten pakken – om te pesten – en zodoende de ‘angel’ uit het verzet te halen! Edwin weet precies hoe hij binnen de regels opereert en zet de staat steeds weer voor schut door zaak op zaak te winnen. Het linkse antwoord is altijd geweld tegen Pegida via de Antifa (stoottroepen van de staat), die iedere demonstratie zodanig verstoort dat door de linkse media de indruk wordt gewekt dat het de schuld is van Pegida zelf!
  Edwin bukt en buigt nooit voor intimidatie en knakt zelfs niet als hij fysiek wordt aangevallen, hij loopt niet weg voor zijn verantwoordelijkheid als voorman.
  Nog voordat hij de parkeergarage in wilde rijden afgelopen zondag, werd hij gearresteerd!! Had ie maar moeten luisteren zegt u?? Nee, als er iemand is die opstaat voor ónze grondrechten en tegen de bezetting van ons land is hij het wel, en dat zal hij blijven doen, want dat is té belangrijk!!
  Knipsel
  Wij liepen nog even verder het Malieveld op, zagen hoe de mensen (zelfs door 4 man van de staatspolitie) werden aangevallen, van hun scooter werden getrokken, of in de nek klem werden gezet of, terwijl ze stil stonden te kijken met een bosje bloemen (zwaar onder de indruk van het staatsgeweld) werden opgepakt vanwege een noodverordening die overigens pas om 13.00 uur inging!  Edwin werd een half uur daarvoor al uit zijn auto getrokken!!
  Langs het schoongeveegde Malieveld liepen nog een paar verdwaasde verweesde volgelingen, maar wat wij ons al die tijd afvroegen was: “Waar is de verlosser??”
  Had Willem, die de knuppel in het hoenderhok had gegooid, zich nu al achter de opgeworpen barricades teruggetrokken om zich te beraden op zijn toekomst? Misschien was ie al tot de conclusie gekomen dat ie toch beter kan blijven draaien en zwieren op de dansvloer met al die vrouwen in zijn sterke armen! Als een activist en organisator van een demo liefde en verdraagzaamheid en vooral geduld predikt, krijg ik al jeuk!
  Edwin was na een paar uurtjes weer vrij en werd onderweg herkend door een paar voetbalsupporters. “Man wat ben jij een held! Je doet zoveel goed werk met gevaar voor eigen leven!”
  Misschien, mocht Willem het er toch nog eens op wagen, zou hij de voorman van Pegida Nederland  eens uit kunnen nodigen! Niet om te dansen – daar is hij niet het typ voor – maar om eens te horen hoe het voelt om niet gehoord te worden in een bezet land waar de oorspronkelijke bewoners worden geterroriseerd door de door de staat geïmporteerde nieuwelingen! Dat los je niet op met ‘love peace happiness en flower power’, want juist daardoor gaat het mis! En ook hoe je een demo moet organiseren, daar heb je – als mosterd na de maaltijd – geen seminar voor nodig.
  Er waren er niet veel gekomen van BLM, maar toch waren er twee, overduidelijk met maar één hersencel en dreadlocks  uitgeruste, donkere jongeren die hysterisch stonden te lachen toen er weer een blanke werd opgepakt…..
  De geschiedenis herhaalt zich, wát een land!!
  Screenshot (40)
  Door:
  “Helena”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten