GOOGLE INSIDER ONTHULT PLAN VOOR MEGA CENSUUR FACEBOOK, GOOGLE EN TWITTER OVER CORONA

Datum:
 • dinsdag 28 juli 2020
 • in
 • Categorie:
 • Een gecoördineerde aanval van Google, Facebook en Twitter op iedereen die tegen het officiële corona verhaal ingaat,  GOOGLE INSIDER ONTHULT PLAN VOOR MEGA CENSUUR FACEBOOK, GOOGLE EN TWITTER OVER CORONA


  Screenshot - 2020-07-28T152041.757

  (Door: Rene Mirck)

  Een gecoördineerde aanval van Google, Facebook en Twitter op iedereen die tegen het officiële corona verhaal ingaat, ligt in de planning, volgens een anonieme Google Insider. Heb jij of volg jij een kanaal dat zich volledig of gedeeltelijk richt op gezond verstand en het blootleggen van de corona hysterie? Dan loop je serieus gevaar dat dit kanaal volledig beëindigd zal worden rond de periode dat de vaccinaties in zullen gaan.

  Google, dat zich nu al actief bezig houdt met het verwijderen van conservatieve websites uit haar zoekmachine, staat op het punt om de ondemocratische censuur met een enorme stap te vergroten tijdens de uitrol van de corona vaccinaties.

  Tijdens een interview van YouTuber Spiro Skouras met Richie Allen, een journalist, de producer en gastheer van de Richie Allen Radioshow, vertelt Richie dat hij meerdere bronnen heeft binnen Google. Een bron, die anoniem wenst te blijven, anders zal hij zijn baan verliezen, vertelde hem het volgende…

  Lees verder>>>

  2 reacties :

  Anoniem zei

  De gecontroleerde machtsgreep van de stinkend rijken zoals Soros, de Rockenfellers, het huis van oranje (Beatrix)enz. komt steeds dichterbij en is eigenlijk al niet meer terug te draaien.

  Anoniem zei

  Helaas is de absurde censuur over corona, wat feitelijk slechts het gereedschap is om een wereldwijde staatsgreep te plegen om wereldwijd het communistische volledig gecontroleerde systeem in te voeren, al vanaf het begin van de corona hoax gaande. Stel je eens voor dat dagelijks het aantal griep besmettingen gemeld werd per gemeente, dan hadden ze je een jaar terug voor gek verklaard, blijkbaar is dat nu het nieuwe normaal.

  Een reactie posten