EENS MOET HET TOCH STOPPEN?

Datum:
 • donderdag 30 juli 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hoelang houden we die ongein nog vol?
  EENS MOET HET TOCH STOPPEN?

  Screenshot - 2020-07-29T211852.898
  Hongerige burgers – 2025.
  (Door: “Driek”)
  Soms beef ik van woede wanneer ik lees dat het COA plekken zoekt voor vijf duizend asielzoekers die dringend gehuisvest moeten worden. Ik kan er met mijn verstand niet bij. Waar moeten we in hemelsnaam al die mensen laten? Ik vind dat onze koning Willem zijn naam als koning van Nederland eens dient waar te maken en een kritisch woord moet laten horen over deze stormloop van nutteloos gepeupel. Daar is hij toch koning voor? En steeds opnieuw worden er bedrieglijke vormen gevonden om de belastingen te verhogen. Steeds opnieuw worden er miljarden weggegeven aan landen waarvan de bevolking op  z’n achterste zit te luieren. Komt er dan nooit eens een eind aan? Hoelang houden we die ongein nog vol?
  Vakantieparken zijn inmiddels door de Coronacrisis volgeboekt door eigen volk. Doch wordt er door die criminelen van het COA naarstig gezocht of nog ergens plaats is op een vakantiepark. Dit idiote gedoe moet stoppen. Er moet een eind komen aan de barmhartigheid van de Nederlander. Want, let wel, spitse lezer, er is geen lol meer aan om je laatste levensdagen in dit land te moeten slijten. Maar nog altoos blijven de burgers van Nederland die vileine Rutte de hemel in prijzen. Waar zit hun verstand? Wanneer begint het volk te ontwaken? Want tot in de allerkleinste dorpen komen we asielzoekers tegen.
  We hebben te kampen met een vreselijke woningnood. Nederlanders staan tien jaar of langer op een wachtlijst, wijl de weinige beschikbare woningen worden toegewezen aan lieden die hier niks te zoeken hebben. Zijn ze in Den Haag gek geworden? Ons opperhoofd Mark Rutte is toch niet zo achterlijk dat hij jaarlijks zo’n vijftigduizend ongenode gasten binnenlaat en van huisvesting voorziet? Is die man wel goed bij z’n hoofd? Hij moet nu toch eindelijk eens inzien dat Nederland er hopeloos aan toe is? Straks hebben we niet alleen voedselbanken, doch ook voedsellokalen en gaarkeukens waar behoeftige Nederlanders dagelijks een maaltijd kunnen bekomen. Neen, lezer, ik zie het somber in.
  Ondanks mijn grieven wens ik U allen toch nog een mooie zomeravond.
  PVV nieuw
  Door:
  “Driek”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten