“Zijn we allemaal racisten?”

Datum:
 • woensdag 17 juni 2020
 • in
 • Categorie:
 • VIDEO: “Zijn we allemaal racisten?”
  Door:
  “BeWiseman”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)


  5 reacties :

  Anoniem zei

  Ik ben getrouwd met de dochter van een Moslim, een zoon uit een eerdere relatie is 1/2 Indisch, heb een Surinaamse vriend gehad, maar als ik zo de zwarten hoor die hier gratis geld, huis eten enz. krijgen dan ben ik een racist omdat ik niet achter BLM sta. De media doet er braaf aan mee om het merendeel van de Nederlanders weg te zetten als racist.
  Inmiddels is het bij mij zover gekomen dat ik geen zwart gezicht met hun flauwe kul verhalen op TV kan zien. Als ik zo om me heen luister hebben heel veel mensen, ook gekleurde mensen, hun buik vol van de media en hun verdachtmakingen en hun leugens ten gunste van een klein groepje zwarte migranten.

  Anoniem zei

  Mensen uit de polder ervaren weinig problemen, echter mensen uit de Polder die in bepaalde stadsdelen van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en ander grote steden zijn geweest ervaren hoe het is tussen een buitenlandse gemeenschap te lopen, en dat bedoel ik dan niet positief.

  Anoniem zei

  Ik geloof dat je een neger geen neger meer mag noemen.

  Anoniem zei

  Hoe kan het dat alle negers graag naar Nederland willen?
  Nou, als ze er zijn krijgen ze een huis, miele, uitkering, levenslang.
  Wie zou dat nou niet willen?
  De goede niet te na gesproken.

  Anoniem zei

  Vroeger werden de zwarte mensen uit Afrika gehaald om hier als slaven te werken. Tegenwoordig hoef je ze niet meer te halen, ze komen zelf wel in een rubberen bootje deze kant op. Of zie ik dat verkeerd?

  Een reactie posten