Pieter Lakeman – Tweede Kamer, kom eens in actie!

Datum:
 • zondag 14 juni 2020
 • in
 • Categorie:
 • De Corona-crisis lijkt voorbij, en het kabinet doet – zonder verdere argumenten – alsof we er nog steeds midden in zitten.


  Pieter Lakeman – Tweede Kamer, kom eens in actie!

  Pieter Lakeman0
  De Corona-crisis lijkt voorbij, en het kabinet doet – zonder verdere argumenten – alsof we er nog steeds midden in zitten. Pieter Lakeman bepleit ingrijpen door de Kamer.
  De vraag waardoor de wereld in maart 2020 stapelgek is geworden, ligt nog steeds op tafel. Inmiddels zijn wereldwijd 400.000 personen als coronadode geadministreerd. Dat is één op de 20.000 mensen.
  Tijdens de Spaanse griep 100 jaar geleden was dat bijna 700 keer zo veel. In Nederland zijn zelfs minder mensen aan corona overleden dan aan de griepepidemie van twee jaar geleden. Corona is geen ernstige ziekte. Dat moeten zelfs de door amateurs beheerste Nederlandse regering en het RIVM wel begrijpen.
  De regering weigert echter excuses aan te bieden voor de massale vernietiging van banen, bedrijven, carrières, voor de aangerichte schade van €90 miljard, voor de bangmakerij, voor het beperken van de persoonlijke vrijheid en voor het buiten werking stellen van het parlement.
  Waarom het kabinet geen excuses durft aan te bieden en niet durft te erkennen dat ze het fout heeft gezien, voor mijn part dat het door de WHO zou zijn bedrogen, is een raadsel.

  Publicatie 11 juni

  We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij willen onafhankelijk zijn van de overheidssubsidies en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag. Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling. Met jullie bijdrage kunnen we Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren.
  We hebben 50.000 kijkers per week. Als iedereen 1 Euro zou storten dan kunnen we jaren vooruit. We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij wilden onafhankelijk zijn van de overheidssubsidies en van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content ook voor iedereen beschikbaar te houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein bedrag of een eenmalig substantieel bedrag. We kunnen met jullie bijdrage Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden tegenspraak te blijven faciliteren.
  Steun Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering. Onze gesprekken zijn vertegenwoordigd in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

  0 reacties :

  Een reactie posten