BOOS!!!

Datum:
 • maandag 29 juni 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • Waarom heeft het tuig dat zich links noemt niets met links te maken?

  BOOS!!!


  Screenshot (9)
  (Door: “bozeoudeman”)
  Sorry, ik ben heel erg boos en heb dit geschreven zonder feiten te checken, maar alles uit de losse pols. Waarom heeft het tuig dat zich links noemt niets met links te maken? Simpel, een gedachte van links is samenwerking en solidariteit. Hetgeen vandaag door reactionaire geldgeile centenharkers van Groen Links, de SP en PvdA als links wordt gepresenteerd, staat daar volledig haaks op.
  Groen Links is bijna een DDR-gedrocht dat groen noch links is, de SP bestaat uit carnaval socialisten die geen enkel idee schijnen te hebben hoe in een maatschappij alles in elkaar grijpt, hoe alles door politiek beheerst wordt. Dat heeft de PvdA wel en die partij konkelt er vanaf Nieuw Links vrolijk een eind op los om zo dicht bij de macht in die positie te blijven dat ze kan meedoen met welke richting dan ook. Waarom denkt u dat een PvdA-man tijdelijk minister kon worden?
  Een prachtig voorbeeld van dat draaien en konkelen, is hoe Asscher als minister de jubeltoon hief over zijn flexwet en flexwerken introduceerde op grote(re) schaal om daarna in de oppositie te verkondigen dat hij flexwerkers, die dus onder andere door minister Asscher zijn flexwet in de problemen zijn geholpen, als oppositieleider Asscher gaat helpen om niet in de problemen te komen of eruit te komen.
  Ja, ja! Wat een type, je moet maar durven. Hoewel, er is vrijwel geen moed meer voor nodig sinds de bijna volledige media in handen zijn van die politiek. Dus wiens brood men eet wiens woord vrijwel iedere journalist via de media spreekt. Als de journalist al journalist is en geen columnist die droomt en beweert journalist te zijn.
  Om macht te krijgen is het van belang een achterban te scheppen die deze macht basis geeft. Met het ooit verheffen van de ‘gewone mens’ door het socialisme, heeft socialisme tegelijkertijd haar eigen ondergang bewerkstelligd. De ‘gewone mens’ ging zelfstandiger nadenken en zag haar belang soms bij andere partijen dan bij de linkse, en dat was niet wat links had bedoeld met dat verheffen.
  Links wilde dat de verheven mensen hen dankbaar zouden zijn en tot in het oneindige toe blijven door op links te stemmen. Toen dat niet meer massaal gebeurde, moesten er nieuwe mogelijkheden worden geschapen. Dat deed men door tevens wraak op die eerder genoemde verhevene mensen te nemen, door arbeidskrachten vanuit alle hoeken en gaten van de wereld te halen, die dan weer verheven konden worden en zo weer voor de machtspositie van dit nep links konden worden gebruikt.
  Door deze nieuwkomers ontstond een verlies aan banen bij onder andere die eerdere verheven mensen, die via werkloosheid een trap in het gezicht kregen als wraak dat zij, na te zijn verheven, links hadden gelaten voor wat links was. Het mes sneed aan nog een andere kant: eenmaal werkloos zouden veel van de verhevene mensen, die dachten links niet meer nodig te hebben, wel eens uit lijfsbehoud bij de religie socialisme kunnen terugkeren.
  Ik kan lang doorgaan, maar dat bespaar ik u, dit eeuwige gekonkel werd en wordt gestapeld op nog meer gekonkel en nog meer draaien werd en wordt gedraaid om verder te draaien en zo gaat dit inmiddels nep links verder richting ondergang en neemt, wraaklustig als ze nu eenmaal is, de hele maatschappij mee naar die ondergang. Lekker puh! Hadden jullie maar bij ons moeten blijven!
  Om nog een kansje te hebben keert links zich nu ook nog eens af van de ooit eerdere achterban en maakt een knieval voor zwart en islam in de hoop zo te kunnen blijven bestaan zodat de Van Dammen, de Timmermansen, de Marijnissen-dynastie en noem ze allemaal maar op, van Halsema tot Klaver en van Samsom tot Hamer, een leuke dik betaalde baan blijven houden en hun kinderen weer via hen.
  Dit links is dus niets anders dan een stelletje parasiterende bijna misdadigers die de maatschappij kapot maken en leegzuigen door onder andere iedereen tegen iedereen op te zetten om zo lekker hun zakken te kunnen blijven vullen en een goed leven hebben aan dat gedraai en gekonkel. Sorry, voor dit alles: AMEN.
  Door:
  “bozeoudeman”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Prachtig geschreven stuk. Dank hiervoor.

  Een reactie posten