Weg vrij voor 5G-netwerk

Datum:
 • dinsdag 26 mei 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • Den Haag - Van de rechtbank in Den Haag mag het 5G-netwerk landelijk worden uitgerold in Nederland. Stichting Stop5GNL heeft het kort geding hierover tegen de Nederlandse staat verloren. 
  26-5-2020

  De stichting had geëist de uitrol van 5G te stoppen, omdat de gezondheidsrisico’s niet voldoende zouden zijn onderzocht. Maar de rechter oordeelt dat de overheid bij de introductie van 5G alle voorschriften naleeft en de limieten niet worden overschreden. 

  Volgens de voorzieningenrechter zijn er geen aanwijzingen dat de deskundigen van het RIVM en de Gezondheidsraad, waarop de Staat zich baseert, onzorgvuldig te werk zijn gegaan. 

  De rechter zei dat hij alle tegenstrijdige meningen van verschillende deskundigen niet kan wegen. Wel citeerde hij een rapportage van het RIVM waarin staat dat onderzoekers geen direct verband hebben ontdekt tussen verschillende ziektes en elektromagnetische golven. „Als blijkt dat door de uitrol van 5G toch limieten worden overschreden en er gezondheidsrisico’s dreigen, heeft de Staat aangegeven te zullen ingrijpen en gehanteerde limieten aan te passen. Onder deze omstandigheden bestaat er voor mij geen aanleiding de introductie van 5G te verbieden”, zei de rechter. 

  De veiling van de frequenties voor het 5G-netwerk zijn in juni.

  Noordhollands Dsagblad

  1 reacties :

  Anoniem zei

  De Haagse Rechtbank heeft kennelijk aandelen in 5G, zoals ook de leden van de Regering want het eerste rapport over 5G in Zwitserland is inmiddels uit.
  https://jdreport.com/het-eerste-rapport-van-5g-letsel-uit-zwitserland/
  https://www.computable.nl/artikel/nieuws/infrastructuur/6879060/250449/zwitserland-zet-uitrol-5g-voorlopig-stop.html
  In Zwitserland wordt wel een fatsoenlijk onderzoek verricht nadat een REFERENDUM gehouden is, in Nederland worden we voorgelogen door de mensen die er heel veel geld mee verdienen. en uiteraard is daar de rechterlijke macht die het volk onder de duim houd middels fake rechtspraken.

  Voor de mensen die nog enig vertrouwen in de Nederlandse Rechtspraak hebben, niet meer doen want u wordt beetgenomen door de boven ons gestelden waar u bij staat.

  Een reactie posten