Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona

Datum:
 • woensdag 6 mei 2020
 • in
 • Categorie:

 • CDC: Tegen griep gevaccineerde kinderen lopen veel groter risico op acute luchtweginfecties

  ———————————————————————————
  In maart adviseerde CNN dat mensen die bang waren voor het coronavirus een griepvaccinatie zouden moeten halen. Het Pentagon concludeerde echter al in januari dat mensen die tegen griep zijn gevaccineerd een 36% hogere kans hebben het coronavirus te krijgen (2). En laten bijna alle coronadoden nu precies onder de ouderen vallen, waarvan de meesten doorgaans ieder jaar trouw in de rij gaan staan voor hun griepprik.
  Uit de studie kwam naar voren dat de ratio tussen ongevaccineerden en gevaccineerden (tegen griep) 1.36 is, wat inhoudt dat gevaccineerden een 36% hogere kans hebben besmet te raken met het coronavirus. ‘Het ontvangen van een influenza vaccinatie kan het risico op andere luchtwegvirussen, een fenomeen dat bekend staat als ‘virus interferentie’, verhogen,’ aldus de onderzoekers. Deze ‘van vaccins afkomstige virus interferentie’ blijkt een sterke link met het coronavirus te hebben.
  Dat betekent dat het advies van CNN bijzonder kwalijk was, en tot gevolg kan hebben dat mensen die een griepvaccinatie gaan halen juist veel eerder ziek worden, of zelfs sterven aan corona – als de giftige ingrediënten in de vaccins dat al niet doen.
  CDC: Kinderen hebben door griepvaccin veel hogere kans op luchtweginfecties
  In 2018 constateerde de Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control) dat kinderen onder de 18 sowieso maar beter niet tegen griep gevaccineerd moeten worden, omdat ze daardoor een veel hoger risico lopen acute luchtweginfecties (ARI’s) te krijgen.
  Zeven jaar eerder was uit een onafhankelijk Australisch onderzoek gebleken dat mensen die een griepvaccin halen een twee keer zo hoge kans op virale infecties hebben, en bovendien ook nog eens een 73% groter risico lopen op het krijgen van griep, waartegen het vaccin nu juist ‘bescherming’ zou bieden.
  Industrie keurt eigen producten, ten koste van gezondheid kinderen
  Onderzoeken die de werking van (griep)vaccins zouden ‘bewijzen’ zijn vrijwel zonder uitzondering direct of indirect gefinancierd door de grote farmaproducenten, die er natuurlijk naar streven om zoveel mogelijk van hun producten te verkopen. En tegen eventuele –beter gezegd: al heel vaak vastgestelde- bijkomende gezondheidsschade hebben ze wel weer ander middeltjes ontwikkeld.
  Uit onafhankelijke onderzoeken komt echter steeds hetzelfde beeld naar voren: mensen die zich tegen griep laten vaccineren lopen een veel groter gevaar op ernstige schade aan hun gezondheid. In 2017 bleek uit een studie dat gevaccineerde kinderen 5,9 x vaker longontsteking, en maar liefst 30,1 keer vaker allergische rhinitis (ontstekingen van de neus, met vaak geïrriteerde ogen, oren en keel) krijgen dan niet ingeënte kinderen.
  ‘Geen bewijs dat griepvaccin ziekenhuisopnames, virale transmissie of complicaties voorkomt’
  Children’s Health Defense merkt op dat ‘uit alomvattende meta-analyse van gepubliceerde influenza vaccinstudies door het alom gerespecteerde Cochrane Collaboration in 2010 is gebleken dat het influenza vaccin ‘geen effect’ heeft op het aantal ziekenhuisopnames, en dat er ‘geen bewijs is dat vaccins virale transmissie of complicaties voorkomen. De researchers van Cochrane concludeerden dat het wetenschappelijke bewijs ‘het gebruik van vaccins tegen influenza bij gezonde volwassenen als een routine maatregel lijkt te ontmoedigen.’

  Xander

  0 reacties :

  Een reactie posten