MIT: Corona vaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden

Datum:
 • zondag 31 mei 2020
 • in
 • Categorie: ,

 • 3 reacties :

  Anoniem zei

  Belachelijk stuk, wat een onzin, zink....vitamine D, waanzin, haha, om je rot te lachen, eigenlijk ziekelijk dat dit geplaatst wordt.

  Van Alphen zei

  Anoniem 1, u bent waarschijnlijk een deskundige?
  Kunt u aangeven waarom alles wat in het artikel geschreven staat waanzin is of doet u er nog een schepje bovenop van wat de media en Rutte met hun smeerlapperij ons proberen wijs te maken?
  Wie A zegt moet ook B zeggen dus ik zie uit naar uw uitleg.

  kimberley pex zei

  Prima artikel ! vanaf februari neem ik nog meer ascorbine dan normaal. 6.000/10.000 mg , ook vit.D, zink en melatonine.Het hele jaar volg ik de medische ontwikkelingen, en proeven en resultaten op t gebied van corona, wereldwijd, ontzettend veel info. Het gaat alleen om de weerstand verhogen. Daarnaast, in tegenstelling tot de mensen die als schapen op het vaccin wachten en niet zelf verder kijken en gaan zoeken , ben ik op zoek gegaan naar de gruwelijke testen op apen WERELDWIJD --de weerstand van apen is gelijk aan de weerstand van de mens --- Ieder lab krijgt 1000den apen om zich bot te vieren in deze prestigezaak, want t is niks anders dan; WIE maakt het beste corona vaccin. Bizar. er komen nog heel wat corona mutaties bij de komende tijd, dus alles is zinloos. Alleen die weerstand ! Zo eenvoudig. Ga zelf aan de slag.

  Een reactie posten