Huisarts Rob Elens: “Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins.”

Datum:
 • vrijdag 8 mei 2020
 • in
 • Categorie:


 • VIDEO – Huisarts Rob Elens: “Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins.” (vanaf 1:10)


  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)
  h/t “Konkie”

  7 reacties :

  Anoniem zei

  Het groot kapitaal van mensen zoals Bill Gates, moeten een zogenaamd vaccin uitvinden zodat de miljarden die kant op stromen.
  Volgend jaar krijgen we weer een mutatie van het Corona virus en dan helpt het vaccin al niet meer, precies zoals met onze jaarlijkse griepprik die geen enkel nut heeft, behalve dat je er doodziek van wordt en de aandeelhouders van de farmacie bedrijven schatrijk.

  Anoniem zei

  Nou, ik ben 72 en COPD patiënt, en krijg jaarlijks de griepspuit! Doodziek geworden? BS. Zelfs niet een beetje ziek!

  Anoniem zei

  Er zijn nu eenmaal uitzonderingen op de regel, de een wordt ziek van een griepprik, de ander niet. Feit is dat een griepprik niet werkt bij een gemuteerd virus en dat gebeurt ieder jaar en dat zal ook met Corona gebeuren. Als het vaccin er nu komt voor dit virus dan helpt het voor het gemuteerde virus volgend jaar al niet meer.

  Anoniem zei

  Bill Gates heeft de afgelopen maanden meerdere malen geroepen dat er een vaccin moet komen... Dit is 1 groot opgezet plan want de Bill Gates foundation heeft sinds 2006 indirect het pataent van het covid19 virus en ook het patent op een vaccin. Zie de bijgevoegde link!!!

  Anoniem zei

  https://youtu.be/KIJKvM7BRyE

  simon zei

  zeer interessant artikel. dank u
  http://virtuelcampus.univ-msila.dz/fll

  Anoniem zei

  Het is inmiddels wel duidelijk dat corona een gereedschap is om ons vele vrijheden en rechten af te nemen. Met het nieuwe normaal belanden we zo weer 80 jaar terug in de tijd. Dat vaccin moet en zal er komen, zou er een rifd chip en gps trekker in zitten, samen met wat stofjes die goed van buitenaf aangestuurd kunnen worden? Dan komt dat 5G ook wel erg goed uit......

  Een reactie posten