Het oude, vrije, warme Nederlandse normaal of het koude, anderhalve meter globalistische nieuwe normaal?

Datum:
 • maandag 11 mei 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Een anderhalve meter samenleving is gewoon niet mogelijk ......11-5-2020  Het oude, vrije, warme Nederlandse normaal of het koude, anderhalve meter globalistische nieuwe normaal?

  Screenshot_180
  (Door: “Elise Nijmegen”)
  De Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO regionaal Bureau voor Europa en het Federale Centrum voor Gezondheidsvoorlichting (BZgA) bevelen aan dat kinderen onder de vier jaar informatie zouden moeten ontvangen over masturbatie en over hun recht om gender-identiteiten te verkennen… Er is een document getiteld “Normen voor seksuele en relationele vorming in Europa” en dat bevat een “seksuele matrix”, waarin staat dat kinderen van 0-4 jaar oud geleerd moet worden over “plezier en plezier bij het aanraken van je eigen lichaam” en masturbatie in de vroege kinderjaren. Wees alert op wat ze uw kinderen op school leren!
  www.breitbart.com
  In onderstaande video ziet u hoe alles in elkaar verweven zit tussen de WHO, de Gates Foundation en de andere bekende globalistische spelers die we steeds weer zien verschijnen. Hoe de mondiale gezondheidsmaffia werkt. Deze pandemie wordt ook wel plandemie genoemd, een gepland evenement…
  https://youtu.be
  Nederland geeft € 192 miljoen aan de Gates Foundation. Voor een mondiale reactie op het zo “gevaarlijke” corona-virus. Dat terwijl de armoede in ons land groeit, er duizenden mensen door deze hype hun baan en/of bedrijf zijn kwijtgeraakt en vele mensen hulp kunnen gebruiken.
  www.stopdebankiers.com
  De consequenties van deze corona-hype zijn groter dan op de eerste blik wordt gezien, hulporganisaties maken zich grote zorgen over de oplopende armoede door de “corona-crisis”, omdat, zo leert onderstaand artikel ons, de vraag naar hulp, met name naar voedselpakketten sterk toeneemt. Eén vijfde van de Nederlanders, zo meldde het Nibud, heeft door de corona-crisis een inkomstenterugval gehad.
  https://nos.nl
  Er zijn veel redenen waarom we moeten stoppen met deze onnodige corona-maatregelen, deze zogenaamde “staat van beleg”, zoals Karel van Wolferen het noemt, een uitzonderlijke situatie die ons onze burgerrechten ontneemt. Er is geen noodtoestand meer, als die er al ooit geweest is, en het virus wordt gebruikt als excuus voor een politieke agenda. (Agenda 21/2030 van de VN)
  Een anderhalve meter samenleving is gewoon niet mogelijk en ook iets wat mijns inziens geen enkele Nederlander wil. Kwetsbare mensen zouden aangeraden moeten worden om geen griepprik te nemen, aangezien een onderzoek van het Pentagon heeft aangetoond dat men daardoor 36% meer kans heeft om besmet te raken met het corona-virus. Naar buiten gaan zou gestimuleerd moeten worden, aangezien het virus sneller sterft door zonlicht en frisse buitenlucht. Nog een aantal redenen voor het per direct opheffen van deze corona-maatregelen vindt u in onderstaand artikel.
  www.ellaster.nl
  Hieronder Dr. Rashid Buttar, die een aantal zaken belicht die u eigenlijk van het mondiale politieke kartel niet mag weten. Erg interessant.
  www.youtube.com
  Ik wil geen nieuw normaal, een normaal dat gedicteerd wordt door de VN en de WHO die onze kinderen een “nieuw normaal” willen aanleren, met “nieuwe normen” inclusief seksuele educatie op een leeftijd van 0 tot 4 jaar via opvang, scholen en instituten.
  Het is een chaos, en er is geen enkele logica die de corona-maatregelen ondersteunt (datzelfde geldt voor de klimaat-noodsituatie) en we hebben te maken met gemanipuleerde cijfers, angstaanjagende berichtgevingen via de media, grote economische en emotionele schade voor miljoenen mensen, een economie die is gestopt en ouderen en andere mensen die afhankelijk zijn van zorg die opgesloten zitten, het is mijns inziens gewoon waanzin, diep triest en misschien wel crimineel wat er gebeurt.
  Werkbare medicijnen voorgeschreven door slimme onafhankelijke doktoren mogen niet, want het plan van de WHO/VN/Gates Foundation is dat de wereldbevolking gevaccineerd moet worden en iedereen een digitaal paspoort krijgt dat u afhankelijk van uw gedrag, dat gevolgd gaat worden met behulp van 5G en AI, wel of niet bepaalde toegang geeft tot noodzakelijkheden.
  Ik zou willen dat we gewoon weer normaal doen, het warme Nederlandse normaal, niet het nieuwe koude onmenselijke “globalistische normaal” dat u wordt opgedrongen door dit kabinet dat er niet is voor de Nederlandse bevolking maar opdrachten uitvoert voor de VN, miljarden aan belastinggeld verbrast en weggeeft aan internationale dictatoriale instituten en stichtingen en niets doet aan de groeiende armoede in Nederland.  Te gek voor woorden wat er gebeurt door politiek wanbeleid.
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten